Skip to main content

Stor og innholdsrik enebolig med grense mot Stavåsen. Leilighet i kjelleretasjen. Stort garasjebygg med høy standard!

Blåbærvegen 23 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, stue, spisestue, kjøkken, gang, vaskerom, bad og 2 soverom.
2.etg: Stue, toalettrom og soverom med utgang til balkong.
Kjeller etg: Gang, 3 boder og trimrom. Leilighet i kjeller bestående av entre, kjøkken, stue, bad og soverom.

Dobbel garasje med verksted.
Carport.

Standard

Stor enebolig med usjenert og familievennlig beliggenhet på Søbakken. Boligen har en innholdsrik planløsning over tre plan med egen leilighet i kjelleretasjen som gir mulighet for skattefrie leieinntekter. Boligen fremstår som godt ivaretatt og har gjennomførte farge- og materialvalg og høy standard. Oppvarming med vannbåren varme via borehull og ved. Ute finner du stort garasjebygg av høy standard, en drøm for de fleste! Garasjen består av dobbel garasje og verksted. Flere fine uteplasser og en skjermet hage med grense mot friarealer i skogen. Med Stavåsen som nærmeste nabo har du flotte turmuligheter rett utenfor døra, både sommer og vinter. Fra eiendommen har du også gangavstand til flere barnehager, skole og dagligvarebutikk på Søbakken. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
I boligen blir du møtt av en lys entre med plass for omkledning. Her er det montert skyvedørsgarderobe med speilfronter hvor det er god oppbevaringsplass for yttertøy og sko.

Stue
Stor og flott stuedel med særpreg. Rommet har moderne fargevalg, åpen himling og store vinduer som gir svært gode lysforhold. Stuen er møbleringsvennlig med god plass til sofagruppe. Midt i rommet står det en åpen peis som fungerer som et flott blikkfang i rommet.

Spisestue
Spisestuen er praktisk plassert i tilknytning til kjøkkenet. Her er det god plass til langbord hvor familie og venner kan samles til hyggelige måltider. Her er det skyvedører ut til terrasse.

Kjøkken
Stort og lekker kjøkken med innredning fra 2010. Innredningen har slette fronter og takhøye overskap med god skapplass. Benkeplater i laminat med god arbeidsflate og veggflater over med lysplater. Kjøkkenhalvøy med underskap og plass for barkrakker. Innredningen har integrerte hvitevarer med koketopp, stekeovn, dampovn, mikro og oppvaskmaskin. Benkemontert ventilator.

Bad
Baderom i 1.etasje med belegg på gulver og vegger med laminerte plater. Her finner du toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over.

Vaskerom og toalettrom
Eget vaskerom med praktisk adkomst via entre og gang. Her finner du vegghengt vaskekum, tørkeskap og opplegg for vaskemaskin.

Toalettrom med adkomst via vaskerom. Her finner du toalett og vegghengt servant.
Eget toalettrom i 2.etasje med toalett og innredning med servant.

Soverom
I boligens hoveddel finner du til sammen tre soverom, med mulighet for fire. Ett av soverommene i 1.etasje har opprinnelig vært to soverom i henhold til godkjente byggetegninger. Soverommene er romslige med god plass til seng og garderobeløsning. Ett soverom i 1.etasje og soverom i 2.etasje har utgang til balkong.

Loftstue
I boligens 2.etasje finner du også en romslig loftstue, et perfekt ungdomsrom! Rommet har god plass til møblering og har store vinduer som gir rommet mye lys.

Kjeller etg
I kjelleren finner du trappegang, 3 boder og trimrom.

Leilighet
Leilighet i kjelleretasjen med egen utvendig adkomst, samt adkomst via trappegang tilhørende hoveddel,
Leiligheten består av entre, åpen stue- og kjøkkenløsning, bad og ett soverom.

Åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til møblering med sofagruppe og spiseplass. I stuen er det montert vedovn.

Kjøkken med lysmalt innredning med slette fronter. Benkeplate i heltre med metallplate på veggflaten over. Ventilator over komfyrplass.

Baderom med toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin.

Beliggenhet

Boligen har attraktiv og usjenert beliggenhet i et etablert boligområde på Søbakken. Her har du kort gangavstand til flere barnehager, barneskole og dagligvarebutikk. Bydelen har kunstgressbane på skolen, flere fotballbaner, skøytebane, fine badeplasser ved Sagtjernet og rikelig med friområder for lek og aktiviteter. Forøvrig er det ca. 3,5 km til sentrum med et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Stavåsen er din nærmeste nabo, så her kommer du deg enkelt ut på tur. Stavåsen er et ypperlig turområde for den aktive familien, og byr på oppkjørte skiløyper og lysløype på vinterstid, samt fine tur- og sykkelstier i sommerhalvåret. I området arrangeres det en rekke aktiviteter for barn og unge, blant annet skikarusell og Elverumstrimmen. På sommeren går en av de mest populære turene opptil Stavåsdammen hvor du blant annet kan bade, fiske, grille og eventuelt ta en overnatting i telt.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 279 kvm, Bruksareal: 297 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, spisestue, kjøkken, bad, vaskerom, entre, gang, 2 soverom og toalettrom.
2.etg: Stue, toalettrom og soverom.
Kjeller etg: Stue/kjøkken, bad, soverom, entre, gang og trimrom.

Enebolig med 1½ etasje og kjeller. Intern trappeforbindelse mellom etasjer og til kjeller. Kjeller med innvendig og utvendig adkomst. Kjøkken og spisestue 1.etasje med åpen løsning. Deler av kjeller innredet som leilighet med stue/kjøkken, bad, entre og soverom. Overbygget inngangsparti. Terrasseplatting ved 1.etasje med adkomst via spisestue og terreng. Balkong 2.etasje med adkomst via soverom.
Overbygget terrasse mot øst med adkomst via gang og soverom 1.etasje. Bolig med fullt bruksareal for kjeller og 1.etasje. Arealer 2.etasje med skråhimlinger og redusert målbarhet grunnet lave himlingshøyder (<1,9 m). Himlingshøyder i kjeller målt mellom 2,26 - 2,89 meter. Primære bruksareal i kjeller uten tilfredsstillende dagslysareal eller rømningsforhold. Opplyst om planlagt montering av rømningsvindu på soverom i kjellerleilighet før salg.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Sentralfyr med væske/væske varmepumpe tilknyttet borehull. Frittstående akkumulatortank med 25A el-kolber. Vannbåren varmefordeling i boligen via gulvarmerør, radiatorer og konvektor. Vannbåren gulvvarme på stue, kjøkken, gang og entre 1.etasje, samt trimrom i kjeller. Varmepumpeanlegg og gulvvarme av nyere dato, radiatorer fra byggeåret. Åpen peis i stue 1.etasje og vedovn i kjeller.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.264 kvm. Tilnærmet flat tomt med gruset innkjøring og biloppstillingsplasser for flere kjøretøy. Etablert hageanlegg med plen og diverse beplantning. Skigard mot deler av tomtegrense.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Stor dobbel garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 23.673,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Vann og avløp betales a-konto og faktureres etter målt forbruk, avgiftene vil derfor variere. Renovasjon kr 3.988,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 1.950,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 25 bnr. 377 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Marit Steimoen Haugen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 25
 • Bruksnr: 377
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 5 890 000,-
 • Ligningsverdi: 1 097 718,-
 • Primærrom: 279 m2
 • Bruksareal: 297 m2
 • Tomteareal: 1264 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Blåbærvegen 23 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241

Annen info

Finnkode: 270623414