Skip to main content

Lun og fin 3-roms leilighet med innglasset terrasse og platting. Heis og parkeringskjeller. Flott utsikt mot Glomma!

Elvarheimgata 4B 2414 Elverum Norge

Innhold

2.etg: Entre/gang, 2 soverom, bad, bod og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til innglasset terrasse og platting.

Bod og garasjeplass i kjeller.

Standard

Lys og innbydende 3-roms leilighet med beliggenhet midt i Elverum sentrum. Leiligheten har en god planløsning og innglasset terrasse som skaper en fin forlengelse av stuen. Utenfor terrassen har du også en solrik platting med god plass til møblering og flott utsikt mot Glomma og Gammelbrua. Direkte adkomst til fellesområdet som er pent opparbeidet med beplantning, plen, sittebenker og huskestativ. Leiligheten har lyse overflater og fremstår som godt ivaretatt. Tilhørende leiligheten har du egen parkeringsplass og bod i kjeller. Heisforbindelse mellom etasjene gir deg enkel adkomst. I Elvarheimgata bor du sentralt med gangavstand til alt av servicetilbud og fasiliteter i sentrum. Like utenfor finner du fine turstier langs Glomma, og veien er heller ikke lang opp til friområder i Svartholtet.

Gang/entre
Leiligheten har en lys entre med god plass til omkledning. Her er det også mulighet for å etablere garderobeløsning. Videre inn i gangen har du adkomst til leilighetens to soverom, bad og en praktisk bod. Åpen løsning inn mot stue og kjøkken.

Stue
Lys og romslig stuedel med fin plass til både sofagruppe og spiseplass. Her er det lyse fargevalg og store vindusflater som gir fine lysforhold. Fra stuen har du utgang til en innglasset terrasse med god plass til møblering. Fra terrassen har du skyvedører videre ut til terrasseplatting.

Kjøkken
Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken skaper en god romfølelse i leiligheten. På kjøkkenet finner du en lys innredning med profilerte fronter. Godt med skapplass og fin arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Veggflater over kjøkkenbenk med fliser. Barløsning mot stuen gir plass til en liten frokostplass. Innredningen har integrerte hvitevarer med stekeovn, mikro og kjøl/frys. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Bad
Baderom fra byggeår med flislagte vegger og gulv. Installasjoner med vegghengt toalett, dusj og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning. Opplegg for vaskemaskin. Downlights i tak og varmekabler i gulv.

Soverom
Leiligheten har to soverom av god størrelse. Hovedsoverommet har praktisk skyvedør inn til badet. Her er det god plass til dobbeltseng og installert skyvedørsgarderobe.

Beliggenhet

Leiligheten har attraktiv og fin beliggenhet midt blant sentrumsfasiliteter med butikker, cafeer, restauranter, parker m.m. Her har du kort avstand til det meste og du finner flere barnehager, samt barne-, ungdom- og videregående skole innen kort gangavstand. Leiligheten ligger fint til i byen og like utenfor finner du den populære gang- og sykkelstien langs Glomma som blant annet tar deg til Norsk Skogmuseum. En fin gåtur i området er museumsrunden som tar deg gjennom både Skogmuseet, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Det er heller ikke langt opp til Svartholtet med store skogsområder. Her finner du milevis av traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina. Nærhet til Terningen arena med blant annet Høyskole, treningssenter og friidrettsbane.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 99 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
2.etg: Stue, kjøkken, bad/vaskerom, gang, entre og 2 soverom.

Andelsleilighet i 2.etasje med fullt bruksareal innenfor leiligheten. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Bod og innglasset terrasse med sekundære areal.
Bod med areal ca 4 m2 og innglasset terrasse med areal ca 9 m2. Felles arealer ikke medtatt i arealberegningen. Tilleggsareal for kjellerbod med ca 5 m2. Arealer utenfor hovedseksjonen er etter nye retningslinjer ikke medtatt ved arealoversikten ovenfor.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med fjernvarme og strøm. Vannbårne radiatorer tilkoblet fjernvarmeanlegg. Varmekabler på gulv ved baderom.

Borettslaget har fjernvarme gjennom ISTA som leses av og avregnes 1 gang pr. år. Avlesning må skje ved overtagelse.

Tomten

Fellestomt på ca. 3.185 kvm. Tomten er pent opparbeidet med lekeplass og grøntområde med benker og sitteplasser. Brosteinsbelagte gangstier.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Egen parkeringsplass i kjeller med fremført 220V / 25 A kurs.
Garasjeleie på kr. 250,- som er en del av felleskostnadene. Ellers gateparkering.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 1130 snr. 16, andelsnr. 37 i Gammelbruplassen i borettslag med orgnr. 991248293 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Gerd Oline Nordheim

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 1130
 • section_number: 16
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 190 000,-
 • Totalpris: 3 662 359,-
 • Fellesgjeld: 472 359,-
 • Fellesutgifter: 9 646,-
 • Ligningsverdi: 680 187,-
 • Primærrom: 86 m2
 • Bruksareal: 99 m2
 • Tomteareal: 3185 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Elvarheimgata 4B 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 270623097