Skip to main content

2-roms leilighet i 1.etasje med innglasset balkong. Nærhet til fine friområder i skogen.

Mastmovegen 39B 2414 Elverum Norge

Innhold

1 .etg: Entre, baderom, soverom, bod, kjøkken og stue med utgang til innglasset balkong.

Bod i kjeller.

Standard

2-roms leilighet 1.etasje med fin beliggenhet på Mastmoen. Leiligheten har eldre standard og har behov for oppgradering for å møte dagens krav til standard, men her er mulighetene mange. Fin planløsning og romslig innglasset terrasse med utsyn mot fellesarealer. Her bor du i et etablert boligområde med kort avstand til friområder i skogen. Ca. 2,5 km til Elverum sentrum, og bybussen stopper like utenfor.

Velkommen!
I leiligheten kommer du inn i en gang med plass til omkledning og rom til å henge fra deg yttertøy. Gangen er tilknyttet leilighetens bad og soverom, samt åpen løsning mot stuen. Tilknyttet gangen finner du også en praktisk bod.

Stue med utgang til innglasset balkong
Stue med plass for både spisestue og sofagruppe. Rommet har godt med vinduer og utgang til en stor innglasset balkong som gir leiligheten et ekstra rom gjennom store deler av året. Fra balkongen har du fint utsyn og god plass til møblering.

Kjøkken
Kjøkken fra byggeåret med lyse laminerte fronter. Benkeplate av laminat og stålbenk med oppvaskkum og utslagsvask. Veggflater over kjøkkenbenken med fliser. Ventilator over komfyrplass.

Bad
Baderom fra byggeår med belegg på gulv og vegger med vinyltapet. Her finner du toalett, dusjkabinett og vegghengt servant med speil og belysning over. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom
Leiligheten har et lyst og romslig soverom med god plass til møblering og garderobeløsning.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i et etablert boligområde på Mastmoen, ca. 2,5 km fra Elverum sentrum. Kort veg til dagligvarebutikk, flere barnehager og skole. Øvrige servicetilbud og fasiliteter finner du i sentrum. Kort veg opp til Svartholtet med fine friområder og mange turmuligheter gjennom hele året. Svartholtet kan by på milevis med oppkjørte skiløyper på vinterstid og ellers i året har du stier, grusveier og skogsbilveger du kan benytte til fots eller på sykkel. Det er heller ikke lang veg til Glomma og til Skogmuseet. Her er det også fine turmuligheter lang elva og forbi de to museene, Skogmuseet og Glomdalsmuseet.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 73 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, kjøkken, bad, soverom, entre og spisestue.

Andelsleilighet med fullt bruksareal innenfor yttervegger. Innebygget terrasse og innvendig bod med sekundære bruksareal. Fellesarealer ikke medtatt i arealberegningen. Kjeller med privat bod og fellesarealer. Privat bod med støpt gulv, malt murvegg og gulv. Enkelte vegger med bordkledning. Tilleggsareal for kjellerbod, ukjent areal. Arealer utenfor hovedseksjonen er etter nye retningslinjer ikke medtatt ved arealoversikten ovenfor

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori

Oppvarming

Primæroppvarming med sentralfyr til radiatorer. Varmtvann er inkludert i fyringsforskuddet. Borettslaget har fjernvarme gjennom ISTA som leses av og avregnes 1 gang pr. år. Ved flytting må målere avleses og målerstand må sendes ISTA for avregning. Dette er både selger og kjøper sitt ansvar.

Tomten

Fellestomt på ca. 44 316 kvm. Fellesområdet er blant annet opparbeidet med lekeplass, fotballbane og flere sitteområder. Gressplen, beplantning og prydbusker, samt noe naturtomt. Asfalterte stier, veier og parkeringsområder.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Mulighet for leie av garasjer, motorsykkelgarasjer og motorvarmere. Parkering på felles parkeringsplasser.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Følgende prosjekter har vært i gang i 2021:
- Ettermontering av heis
- Byttet tak
- Montering nye porttelefoner
- Montering av brannvarslingsanlegg
- Etablering av Molok søppelsystem
- Reasfaltering
- Generelt vedlikehold.

Prosjekter planlagt i 2022:
- Ferdigstille ettermontering heis
- Reetablering av uteområdene ved inngangspartiene
- Reasfaltering
- Etablering av elbillading
- Generelt vedlikehold

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 1339, andelsnr. 14 i Mastmoen Borettslag med orgnr. 954100162 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Synne Kristin Haugen Svartodden
Elise Døvle

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 1339
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 650 000,-
 • Totalpris: 1 272 741,-
 • Fellesgjeld: 622 741,-
 • Fellesutgifter: 6 247,-
 • Ligningsverdi: 437 815,-
 • Primærrom: 54 m2
 • Bruksareal: 73 m2
 • Tomteareal: 44315 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Mastmovegen 39B 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241

Annen info

Finnkode: 269701228