Skip to main content

Flott enebolig med attraktiv og barnevennlig beliggenhet. Dobbel garasje. Innholdsrik planløsning.

Oskar Braatens veg 16 2407 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, kjellerstue, bad, vaskerom, 2 soverom, bod og disponibelt rom.
Sokkel etg: Kjøkken med spiseplass, stue med utgang til terrasse, bad og 2 soverom hvor ett har utgang til balkong.

Dobbel garasje med inntilbygget bod.

Standard

Innholdsrik og fin enebolig med attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Hanstad. Boligen går over to plan og fremstår som velholdt og innbydende. Her finner du blant annet fire soverom, to bad, eget vaskerom og flere romslige oppholdsrom. Ute finner du flere fine uteplasser og dobbel garasje med bod. Fine friområder i Svartholtet, som ligger på andre siden av veien. Her er det fine turmuligheter som kan benyttes gjennom hele året. Fra boligen har du også gangavstand til både skole, barnehage og flere dagligvarebutikker på Hanstad.

Gang/entre
I boligen blir du møtt av en lys entre med plass til omkledning, og rom for å henge fra deg yttertøy og sko. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i etasjen, samt trapp opp til 1. etasje.

Kjøkken
Boligens kjøkken ligger i 1.etasje. Kjøkkeninnredningen har lysmalte profilerte fronter med takhøye overskap, enkelte med glassfronter. Benkeplate i mørkere laminat med fin arbeidsflate. Bak kjøkkenbenken er det et vindu som gir fine lysforhold, og ellers er benkeryggen hovedsakelig lagt med fliser. Integrerte hvitevarer med koketopp, stekeovn. Opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenet ligger åpent til mot spisestuen.

Spisestue
Spisestuen ligger fint til mellom kjøkkenet og resten av stuen. Her er det lyse fargevalg og store vindusflater som gir rikelig med lys. I spisestuen er det god plass til langbord.

Stue
Møbleringsvennlig og fin stuedel med god plass til flere sofa- og/eller sittegrupper. Rommet har moderne og gjennomførte farge- og materialvalg, og har store vindusflater med fin utsikt. Fra stuen har man adkomst til en stor delvis overbygget terrasse med trapp til resten av hagen hvor man også finner en hyggelig uteplass.

Soverom
I boligen finner du til sammen fire soverom, to i sokkeletasjen og to i 1.etasje. Alle rommene har lyse og fine fargevalg, og har god plass til seng og garderobeløsning. Ett av soverommene i 1.etasje har utgang til balkong.

Bad
Boligen har et bad i hver etasje. Hovedbadet finner du i 1 etasje. Her er det flislagte overflater og varmekabler i gulvet. Badet har badekar. Lys baderomsinnredning med speil og belysning over.

I sokkeletasjen er det et mindre bad med dusjkabinett, toalett og enke linnredning med heldekkende servant og speil på vegg

Vaskerom
Praktisk vaskerom i sokkel med opplegg for vaskemaskin og vegghengt vaskekum. Her er det blant annet nytt gulvbelegg, plater på vegg og ny varmtvannsbereder.

Kjellerstue
I sokkeletasjen finner du også en koselig stue med peis og god plass til en ekstra tv/sofakrok. Øvrig areal i sokkeletasjen med disponibelt rom og 2 boder.

Beliggenhet

Boligen har familievennlig og attraktiv beliggenhet i et populært boligområde på Hanstad. Her er det kort gangavstand til Hanstad barne- og ungdomsskole, barnehage og både Kiwi og Rema 1000. Med Svartholtet like i nærheten er det enkelt å komme seg ut på tur. I Svartholtet er det milevis med oppkjørte skiløyper på vinterstid som blant annet tar deg til Svenkerudvollen. Ellers i året finner du stier og traseer som passer like godt til fots som på sykkel. Hanstad som bydel har også flere aktivitetstilbud med blant annet en populær kunstgressbane, skatepark og sandvolleyballbane på skoleområdet. Veien er heller ikke lang til Norsk Skogmuseum hvor det arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Ca. 3 km til sentrum hvor du finner en rekke servicetilbud og fasiliteter med blant annet butikker, cafeer, kjøpesentre, kino, bowling, sykehus, bibliotek, idrettshaller, parker m.m. Bybussforbindelse like i nærheten som tar deg til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 158 kvm, Bruksareal: 176 kvm
Følgende rom inngår i P-rom:
Sokkel etg: Vindfang/entrè , Bad , Vaskerom, Kjellerstue, Trapperom , 2 Soverom.
1.etg: Stue , Spisestue , Kjøkken , Bad , 2 Soverom.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Bolig med fullt bruksareal for kjeller og 1.etasje. Ett soverom 1.etasje med romvolum under 15 m3, (målt 14,6m3 inkludert garderobe). 2 stk soverom i kjeller uten tilfredsstillende dagslysareal. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Boder medtatt som sekundærareal. Kaldtloft, terrasse samt overbygget inngangsparti uten måleverdige areal.

Oppvarming

Boligoppvarming med ved og strøm. Peis i kjellerstue og peisovn ved spisestue/stue i 1 etasje. Varmekabler i gulv på bad og vaskerom.

Tomten

Eiet tomt på ca. 853 kvm. Gårdsplass opparbeidet med belegningsstein, med biloppstillingsplasser for flere biler. Etablert hageanlegg med støttemurer i naturstein, plen og diverse beplantning, og hekk rundt deler av eiendommen. Flere pent opparbeidede uteplasser.
Eiendommen grenser til friområde avsatt til felles lekeareal for barn.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 17453 ,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.988,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 751 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Brita B Skotheimsvik
Kåre Skotheimsvik

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 28
 • Bruksnr: 751
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 950 000,-
 • Ligningsverdi: 864 759,-
 • Primærrom: 158 m2
 • Bruksareal: 176 m2
 • Tomteareal: 853 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Kabel-TV
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Oskar Braatens veg 16 2407 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241

Annen info

Finnkode: 268819712