Skip to main content

Stor og flott sentrumsleilighet klar for innflytting. Stor innglasset terrasse og garasje.

Storgata 55 2414 Elverum Norge

Innhold

2.etg: Entre, soverom, vaskerom, gang, bad, soverom, bod, kjøkken, spiserom med utgang til innglasset balkong, kontor og stue med utgang til innglasset balkong.

Bod i kjeller og garasjeplass i felles parkeringsanlegg.

Standard

Romslig og fin 3-roms leilighet med hyggelig beliggenhet like utenfor sentrumskjernen. Leiligheten er vesentlig oppgradert de siste årene og fremstår som lys og innbydende. Her er det flere store vinduer, gjennomgående lyse overflater og en stor innglasset balkong med fint utsyn. Leiligheten har en fin planløsning med eget vaskerom og du har både innvendig bod, samt egen bod i kjelleretasjen. Tilhørende leiligheten har du også garasjeplass i felles parkeringsanlegg. Beliggenheten er sentral med kort gangavstand til alt av sentrumsfasiliteter, men samtidig tilbaketrukket og med kort veg til fine friområder langs Glomma og i Svartholtet.

Entre/gang
Leiligheten har en lys entre med god plass til omkledning og rom for å henge fra deg yttertøy og sko. Vider inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i leiligheten, samt åpen løsning inn mot stuen.

Stue og spisestue
Stor og innbydende stue med gode møbleringsmuligheter. Her er det rom for både sofagruppe og spisestue. Stuen har lyse farge- og materialvalg og store vinduer som gir rommet godt med lys. Skyvedør i glass ut til den herlige innglassede balkongen. Døren kan åpnes helt og gir en luftig og fin romfølelse, samt en fin forlengelse av stuen.

Kjøkken
Flott kjøkken fra 2018 med innredning fra Sigdal. Innredningen har lyse slette fronter og godt med skapplass. Flere overskap med vitrinefronter og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Skuffer og fronter med demping og veggflater over kjøkkenbenker med fliser. Innredningen har integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn og kjøl/frys. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over koketopp.

Skyvedør med glassfelt mellom kjøkkenet og spiserom. Her er det fin plass til en hyggelig frokostplass. Rommet har glassdører ut til den innglassede balkongen. Dørene kan åpnes helt, noe som skaper en god romfølelse.

Kontor
Mellom spiserommet og stuen finner du et lyst rom som i dag blir benyttet som kontor.

Bad og vaskerom
Lyst og pent baderom med flislagte overflater. Vegger ved toalett med malte veggplater. På badet finner du toalett, dusjhjørne og vegghengt servant med speil på vegg m/integrert belysning. Varmekabler i gulv.

Lyst og praktisk vaskerom med benkeinnredning og flere overskap. Vaskekum og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom
I leiligheten finner du to lyse og romslige soverom. På hovedsoverommet finner du en plassbygd skyvedørsgarderobe.

Innglasset balkong
Herlig innglasset balkong med adkomst fra både stue og spiseplass/kjøkken. Den innglassede balkongen er romslig og har god plass til møblering. Her har du fint utsyn over området og vinduer som kan åpnes helt når været tillater det.

Beliggenhet

Leiligheten har sentral og fin beliggenhet rett i utkanten av sentrumskjernen. Her er det kun en kort gåtur til Kremmertorget og andre sentrumsfasiliteter med butikker, cafeer, bibliotek, parker, bank osv. Nærhet til Elverum videregående skole med friområder, samt Norsk Skogmuseum og Glomma. En fin gåtur i området er museumsrunden som tar deg gjennom både Skogmuseet, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Det er også en kort gåtur opp til Svartholtet med store skogsområder. Her finner du milevis av traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina. Fra Kremmertorget går det buss til øvrige bydeler, skysstasjonen m.m.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 106 kvm, Bruksareal: 133 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
2.etg: Stue/spisestue, kjøkken, spiserom, bad, vaskerom, kontor, 2 soverom, gang og vindfang.

Selveierleilighet i 2.etasje. Boligblokk med 2 etasjer og sokkelkjeller. Adkomst til innglasset balkong fra stue og spiserom. Inngang til leiligheten via felles trapperom. Privat bod i kjeller med adkomst via fellesareal.
Selveierleilighet (eierseksjon og sameie) i 2 etasje med fullt bruksareal for arealer omsluttet av yttervegger. Bos og innglasset terrasse med sekundære bruksareal. Fellesarealer er ikke medtatt ved arealoversikten.
Areal for privat kjellerbod med adkomst via fellesareal med ca 6 m2. Arealer utenfor hovedseksjonen er etter nye retningslinjer ikke medtatt ved arealoversikten ovenfor.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Leilighetens primæroppvarming med strøm. Bad med varmekabler i gulv. Ellers oppvarming med panelovner.

Tomten

Fellestomt på ca. 3.166 kvm. Fellestomt med asfalterte parkeringsplasser og interne veier. Hellelagt gangsti mellom øvre og nedre fellesarealer. Deler av tomt opparbeidet med plen og diverse beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Sameiet

Eierseksjonen er tilknyttet frittstående Sameiet Storgata 53/55 med tilsammen 14 boenheter. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 7.026,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon kr 3.210,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 912 snr. 10 orgnr. 985762597 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Bente Sofie Wasa Amin Farshchian
Mozaffar Amin Farshchian

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 912
 • section_number: 10
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 4 250 000,-
 • Fellesutgifter: 2 910,-
 • Ligningsverdi: 646 949,-
 • Primærrom: 106 m2
 • Bruksareal: 133 m2
 • Tomteareal: 3166 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Storgata 55 2414 Elverum Norge

Visning

30.03.2023, 17:00 - 17:30.

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241

Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241

Annen info

Finnkode: 267905515