Skip to main content

Lys og fin leilighet med sentrumsnær beliggenhet. Garasje og innglasset balkong.

Grottavegen 10A 2414 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, baderom, sovealkove, åpen stue og kjøkkenløsning med utgang til innglasset balkong.

Bod i kjeller
Garasje i felles garasjeanlegg.

Standard

Lys og fin 1-roms leilighet med klassisk og moderne fremtoning. Her har du en fin beliggenhet i øvre del av Gaarderløkka med kort avstand til både skole, barnehage, butikk og friområder i skogen. Veien er like kort til sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter. Leiligheten er velholdt og fremstår som tidsriktig og moderne. Her finner du blant annet et fint nyere kjøkken, med god plass til å samle venner og kjente. Leiligheten er lettstelt og har en fin planløsning med åpne løsninger, sovealkove samt innglasset balkong.

Velkommen inn
I leiligheten kommer du inn i en gang/entre med plass til omkledning samt til å henge fra deg yttertøy. Gangen er tilknyttet leilighetens bad samt har åpen løsning mot stuen.

Åpen stue- og kjøkkenløsning
Gjennomført og moderne kjøkken med lekre materialvalg fra 2013. Innredning med hvite slette fronter og benkeplater i heltre. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser. Innredningen har integrerte hvitevarer med kjøleskuffer under kjøkkenbenk, induksjonstopp samt stekeovn. Den åpne løsningen gir rommet god plass til en spisestue hvor venner og familie kan samles til gode middager og samtaler.

Stuen er lys og luftig med gode lysforhold. Rommet har store vinduer og lyse fargevalg som skaper en åpen og god romfølelse. Rommet er møbleringsvennlig og har god plass til sittegruppe. Stor plassbygd bokhylle med rom for fjernsyn som samtidig er romdeler til sovealkoven. Utgang til stor innglasset balkong som gir leiligheten et ekstra rom gjennom store deler av året.

Sovealkove
Leiligheten har en smart og hendig sovealkove med plassbygd seng og god lagringsplass i skuffer og skap.

Bad
Lyst baderom med flislagt gulv i sjakkrutete mønster, vegger med malt tapet. Baderommet er utstyrt med toalett, vegghengt dusjgarnityr samt servant med speil og belysning over.

Beliggenhet

Leiligheten har sentral og fin beliggenhet i et barnevennlig område ved Fjeldsetlia. Her bor du med kort gangavstand til sentrum med alt av byfasiliteter. Flere skoler og barnehager i nærheten, samt dagligvarebutikk like over veien. Kort veg ned til Glomma med fine turområder. Turstien langs Glomma tar deg til både Skogmuseet og Glomdalsmuseet. Her går gang- og sykkelveien helt til Heradsbygd hvis du har lyst på en lengre tur. Langs gang- og sykkelstien er det tilrettelagte områder med benker, lekeplasser og friområder. Fra boligen er det også kort veg opp til Svartholtet med fine tur- og treningsmuligheter. Her er det milevis med stier og grusveier som kan benyttes til fots eller på sykkelsetet. På vinterstid er det et godt utbygd løypenett for deg som er glad i langrenn. Her kan du ta deg til store deler av marka i omkring Elverum og bygdene rundt. En av de mest populære turene går til Svenkerudvollen, hvor det blant annet selges kaffe, vafler og kakao i helgene. Det er bybussforbindelse med videre forbindelse til skysstasjonen og Terningen Arena med høgskole på Vestad like ved.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 32 kvm, Bruksareal: 43 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Entre, baderom, sovealkove, kjøkken og stue.

Andelsleilighet med fullt bruksareal i 1.etasje. Kjøkken, stue og entre med åpen løsning. Innglasset terrasse med adkomst via stue. Boligen er
ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken,
soverom og kontor). Innglasset terrasse med sekundære bruksareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av vannbåren varme til radiatorer. Baderom har montert stråleovn.

Tomten

Fellestomt på ca. 3 973 kvm. Tomten er tilnærmet flat med opparbeidede plenområder med diverse beplantning. Området har asfaltert adkomst, gangveger samt parkeringsplasser.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på felles parkeringsareal.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

€matrikkelkommune.oppdrag€

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Per C Halstenshoff-sanne

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 1
 • leasehold_unit_number: 73
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 320 000,-
 • Totalpris: 1 545 169,-
 • Fellesgjeld: 225 169,-
 • Fellesutgifter: 4 568,-
 • Ligningsverdi: 292 201,-
 • Primærrom: 32 m2
 • Bruksareal: 43 m2
 • Tomteareal: 3973 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Grottavegen 10A 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 266224704