Skip to main content

Rekkehusleilighet med lyse overflater og livsløpsstandard. Hyggelig terrasse og fine fellesarealer. Nær Svartholtet.

St. Hanshaugen 66 2413 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, stue, kjøkken, soverom, bad og bod.

Utvendig bod.

Standard

Lys rekkehusleilighet med livsløpsstandard og praktisk planløsning med alt på ett plan. Romslig stue- og kjøkkenløsning, ett soverom og både utvendig og innvendig bod. Tilhørende leiligheten har du også en hyggelig terrasse. Forøvrig er det pent opparbeidet fellesområde i borettslaget som er et sosialt møtepunkt for beboerne. St. Hanshaugen er et flott område rett i skogkanten av Svartholtet, med friområder på flere kanter. Fra leiligheten har du også kort gangavstand til sentrum, festningen, sykehuset innlandet og friområder langs Glomma.

Entre/gang
Boligen har adkomst på bakkeplan via terrassen. Her blir du møtt av en lys entre med god plass til å henge fra deg yttertøy. Fra entreen har du adkomst til baderom samt delvis åpen løsning ut til kjøkken og stue.

Kjøkken
Lyst kjøkken med hvite lakkerte fronter. Innredningen har faste overskap og løse underskap på hjul, tilrettelagt for rullestolbrukere. Benkeplate med fin arbeidsflate og vindu over som gir fine lysforhold. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyr.

Stue
Den åpne planløsningen sammen med store vinduer gir leiligheten en god romfølelse. Rommet har god plass til både sofagruppe og spisestue. Installert varmepumpe. Fra stuen har du også skyvedør i glass ut til terrassen.

Soverom
Leiligheten har et romslig soverom med adkomst fra stuen. Fra soverommet er det enkel adkomst til baderommet, og du har utgang til hage.

Bad
Baderom med sklisikkert gulvbelegg og våtromsbelegg på veggflater. Baderommet er utstyrt med toalett, dusjhjørne og vegghengt servant med speilskap og belysning over. Varmekabler i gulvet.

Beliggenhet

Leiligheten har attraktiv og sentral beliggenhet i et veletablert område i Øverleiret. Her bor du med skogen som nærmeste nabo, samtidig som du har gangavstand til sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter. Kort veg til flere barnehager og skoler. Med Svartholtet rett utenfor døren er det enkelt å komme deg ut på tur. Her finner du milevis med stier og grusveier som kan benyttes gjennom hele året. Lysløypa i Svartholtet går også like forbi. På vinterstid er det et fantastisk løypenett med godt preparerte løyper som strekker seg innover Svartholtet, og er tilknyttet løyper både til Strandbygda, Hernes og Heradsbygda. Du har også kort veg til fine turområder ved Festningen og langs Glomma. Festningen innbyr til korte utflukter med rikt fugleliv og fantastisk utsikt over hele Elverum. Her finnes også en frisbeegolf-bane. Bybussforbindelse like utenfor.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 62 kvm

Oppvarming

Oppvarming med strøm. Varmepumpe i stue og varmekabler i gulv på bad. Øvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Felles eiet tomt for borettslaget på ca. 6.838 kvm.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Felles parkeringsplass, samt gjesteparkering.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 1081, andelsnr. 5 i Bekkelia borettslag med orgnr. 980072525 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Oddny Margrethe Langdalen
Åsmund Olav Ottershagen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 1081
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 993 608,-
 • Totalpris: 1 229 382,-
 • Fellesgjeld: 235 774,-
 • Fellesutgifter: 6 043,-
 • Ligningsverdi: 522 818,-
 • Primærrom: 62 m2
 • Bruksareal: 62 m2
 • Tomteareal: 6838 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Rolig
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

St. Hanshaugen 66 2413 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 264512183