Skip to main content

Lys og innbydende 2-roms leilighet med vestvendt balkong. Fin beliggenhet like utenfor sentrumskjernen. Bod i kjeller.

Sven Morens veg 11 C 2408 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Gang, soverom, bad, kjøkken og stue med utgang til balkong.

Bod i kjeller.

Standard

Lys og lettstelt 2-roms leilighet med beliggenhet like utenfor sentrumskjernen. Leiligheten ligger i 1.etasje og har en hyggelig balkong med fint utsyn. Praktisk planløsning og gjennomgående lyse overflater. Egen bod i kjelleretasjen. Fra leiligheten har du kort gangavstand til alt av servicetilbud og fasiliteter i sentrum. Du har også kort veg til friområder både langs Glomma og ved Sagtjernet. Velkommen til visning!

Gang
Leiligheten har en lys og romslig gang med plass til omkledning, og rom for å henge fra seg yttertøy og sko. Fra gangen har du adkomst til soverom og bad, samt delvis åpen løsning inn mot stue og kjøkken.

Stue
Lys og fin stuedel med god plass til både sofagruppe og spiseplass. Rommet har lyse overflater og gode lysforhold. Utgang til en overbygd balkong med plass til utemøblement. På balkongen er det montert markise.

Kjøkken
Delvis åpen løsning mellom stuen og kjøkkenet gir leiligheten en god romfølelse. På kjøkkenet finner du en lysmalt innredning med profilerte fronter. Benkeplater i laminat med fin arbeidsflate. Ventilator over komfyrplass.

Bad
Flislagt bad med toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning. Innredningen har nedfelt servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulvet.

Soverom
Leiligheten har ett lyst og romslig soverom med plass til dobbeltseng. Rommet har også rikelig med plass til oppbevaring i de plassbygde skapene.

Beliggenhet

Leiligheten har attraktiv og fin beliggenhet like utenfor sentrumskjernen i Elverum. Her har du kort gangavstand til butikker, cafeer, restauranter, parker m.m. Flere barnehager, samt barne-, ungdom- og videregående skole i nærheten. Fra leiligheten har du også kort veg til den populære gang- og sykkelstien langs Glomma som blant annet tar deg til Norsk Skogmuseum. En fin gåtur i området er museumsrunden som tar deg gjennom både Skogmuseet, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Det er heller ikke langt opp til Svartholtet med store skogsområder. Her finner du milevis av traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina. Fra leiligheten er det også en liten spasertur til Sagtjernet med fine bademuligheter på sommeren. I Sagtjernet har du også fiskemuligheter, gjerne fra båt. Rundt tjernet er det også friarealer med turstier, Tufte treningspark og badeplasser hvorav ett har en stor brygge m/stupetårn.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 47 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, kjøkken, bad, soverom og entre.

Andelsleilighet i 1.etasje med adkomst fra felles trapperom. Adkomst til terrasse fra stue. Privat kjellerbod.
Andelsleilighet med fullt bruksareal for arealer omsluttet av yttervegger. Plassbygget garderobe på soverom er inkludert i bruksarealet, areal for skap utgjør ca 2 m2. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Terrasse uten beregningsmessig areal. Fellesarealer ikke medtatt i arealberegningen.
Tilleggsareal for kjellerbod og kjølebod med ca 4 m2. Arealer utenfor hovedseksjonen er etter nye retningslinjer ikke medtatt ved arealoversikten ovenfor. Kjellerbod ble ikke besiktiget, stipulert areal til ca 3 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm. Varmekabler i gulv på bad, forøvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet fellestomt for borettslaget på ca. 2.394 kvm. Fellesområder med asfalterte veier og gangstier, samt plen og noe beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Felles parkeringsplass for beboerne i borettslaget.

Borettslaget

Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 972 552,-. Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 972 552,-. Dette er høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak taktekking.

Det foreligger forslag om rehabilitering av badene i borettslaget. Prosjektet er ikke vedtatt, men det er innhentet tilbud som skal fremlegges på årets generalforsamling. Planlagt utførelse innen 2023. Skal prosjektet bli vedtatt vil det medføre øking i fellesgjeld/felleskostnader. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 441, andelsnr. 15 i Trysilvegen 26 Borettslag med orgnr. 954049922 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

John Willy F Nielsen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 441
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 350 000,-
 • Totalpris: 1 449 187,-
 • Fellesgjeld: 99 187,-
 • Fellesutgifter: 3 969,-
 • Ligningsverdi: 304 497,-
 • Primærrom: 47 m2
 • Bruksareal: 47 m2
 • Tomteareal: 2394 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Sven Morens veg 11 C 2408 Elverum Norge

Visning

11.04.2023, 18:00 - 18:30.

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241

Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241

Annen info

Finnkode: 260903601