Skip to main content

Lys og innflytningsklar sentrumsleilighet med innglasset terrasse. Nydelig utsikt mot Glomma! Heis og parkeringskjeller.

Elvarheimgata 4A 2414 Elverum Norge

Innhold

2.etg: Entre/gang, 2 soverom, bad, bod og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til innglasset terrasse og platting.

Bod og garasjeplass i kjeller.

Standard

Velholdt og fin sentrumsleilighet med diverse oppgraderinger og overflatebehandlinger fra 2019 samt en attraktiv beliggenhet ved Glomma. Leiligheten har en fin planløsning med blant annet to soverom og innglasset terrasse som skaper en fin forlengelse av stuen. Utenfor terrassen har du også en solrik platting med god plass til utemøblement. Fra plattingen har du direkte adkomst til fellesområde med sittebenker og huskestativ. Tilhørende leiligheten har du parkeringsplass og bod i kjeller. Heisforbindelse mellom etasjene gir deg enkel adkomst. Her bor du sentralt med gangavstand til alt av servicetilbud og fasiliteter i sentrum. Like utenfor finner du fine turstier langs Glomma, og veien er heller ikke lang opp til friområder i Svartholtet.

Gang/entre
Leiligheten har en lys entre med plass til omkledning. Her er det også en romslig skyvedørsgarderobe med speildører, med god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Videre inn i gangen har du adkomst til leilighetens to soverom, bad og bod. Åpen løsning inn mot stue og kjøkken.

Stue
Lys og romslig stue med fin plass til både sofagruppe og spiseplass. Her er det lyse fargevalg og store vindusflater som gir fine lysforhold. Fra stuen har du har utgang til en innglasset terrasse med god plass til møblering. Fra terrassen har du skyvedører videre ut til en terrasseplatting.

Kjøkken
Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken er også med å gi leiligheten en god romfølelse.
Kjøkken med lyse profilerte fronter og nyere benkeplater i laminat med fin arbeidsflate. Veggflater over kjøkkenbenk med backsplash montert i 2019 i glass for enkelt renhold. Integrerte hvitevarer med induksjonstopp og stekeovn opplyst fra 2019. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over koketopp.

Bad
Baderom med lyse flislagte overflater. Installasjoner med toalett, dusjhjørne med glassdører og baderomsinnredning med heldekkende servant og speilskap med belysning over. På badet er det også en vaskeromsdel med overskap og benkeplate med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under. Varmekabler i gulv.

Soverom
Leiligheten har to lyse soverom av god størrelse. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og installert skyvedørsgarderobe med speil og innlagt lys som var nytt i 2019. Overskap over sengegavel med integrert lys under var også montert i 2019.

Beliggenhet

Leiligheten har attraktiv og fin beliggenhet midt blant sentrumsfasiliteter med butikker, cafeer, restauranter, parker m.m. Her har du kort avstand til det meste og du finner flere barnehager, samt barne-, ungdom- og videregående skole innen kort gangavstand. Leiligheten ligger fint til i byen og like utenfor finner du den populære gang- og sykkelstien langs Glomma som blant annet tar deg til Norsk Skogmuseum. En fin gåtur i området er museumsrunden som tar deg gjennom både Skogmuseet, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Det er heller ikke langt opp til Svartholtet med store skogsområder. Her finner du milevis av traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina. Nærhet til Terningen arena med blant annet Høyskole, treningssenter og friidrettsbane.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 99 kvm

2.etg: Stue, kjøkken, bad, entre og 2 soverom.

Andelsleilighet i 2.etasje med fullt bruksareal innenfor leiligheten. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Bod og innglasset terrasse med sekundære areal.
Tilleggsareal for kjellerbod, (ca 5m2) og garasjeplass, (ca 15m2). Arealer utenfor hovedseksjonen er etter nye retningslinjer ikke medtatt ved arealoversikten ovenfor.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med fjernvarme og strøm. Vannbårne radiatorer tilkoblet fjernvarmeanlegg. Varmekabler på gulv ved baderom.

Borettslaget har fjernvarme gjennom ISTA som leses av og avregnes 1 gang pr. år. Avlesning må skje ved overtagelse.

Tomten

Fellestomt på ca. 3.185 kvm. Tomten er pent opparbeidet med lekeplass og grøntområde med benker og sitteplasser. Brosteinsbelagte gangstier.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Egen parkeringsplass i kjeller. Garasjeleie på kr. 250,-. Ellers gateparkering.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 1130 snr. 19, andelsnr. 40 i Gammelbruplassen i borettslag med orgnr. 991248293 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Karin Irene Brekke Søberg

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 1130
 • section_number: 19
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 690 000,-
 • Totalpris: 3 712 825,-
 • Fellesgjeld: 22 825,-
 • Fellesutgifter: 6 182,-
 • Ligningsverdi: 611 734,-
 • Primærrom: 87 m2
 • Bruksareal: 99 m2
 • Tomteareal: 3185 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Elvarheimgata 4A 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241

Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241

Annen info

Finnkode: 259488712