Skip to main content

Innholdsrik enebolig med barnevennlig og sentral beliggenhet. Stor usjenert tomt. Hybel i sokkeletasjen.

Kirkevegen 129 2414 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre/gang, kjøkken, spisestue med utgang til hagestue, stue, gang, toalettrom, bad og 3 soverom.
Sokkel etg: Entre, 2 soverom, kjellerstue, gang, toalettrom og vaskerom.
Sokkel etg. hybel-del: Gang, bad, kjøkken, stue/soverom og disp.rom.

Utvendig bod.
Uthus med tre boder.
Sykkelbod/søppelskur.

Standard

Innholdsrik familiebolig med sentral og attraktiv beliggenhet like ovenfor Grønnmyra. Boligen går over to plan og har en praktisk og fin planløsning. Her finner du til sammen seks soverom og flere romslige oppholdsrom. I sokkeletasjen er det mulighet for en egen hybeldel som kan gi deg gode leieinntekter. Det er boret etter jordvarme og du har flere ildsteder. Boligen er velholdt, men har behov for oppgraderinger for å møte dagens krav til standard. Her er mulighetene mange for å sette ditt eget preg på eiendommen. Tomten er stor og usjenert med flott utsikt i flere retninger og privat adkomst uten gjennomgangstrafikk. Ute finner du også flere fine uteplasser, blant annet en stor innglasset hagestue. Rikelig med oppbevaringsplass i uthuset og i utvendig bod. Her bor du sentralt, men likevel skjermet og tilbaketrukket med gangavstand til alt du trenger i hverdagen. Grønlia barnehage ligger ca. 100 meter fra eiendommen og det er gangavstand til flere skoler og dagligvarebutikk. Forøvrig er det kort avstand til fine friområder langs Glomma og i Svartholtet. Stien opp til Svartholtet går like forbi nabohuset, og her blir det også kjørt skiløyper på vinterstid. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
I boligen kommer du inn i en lys entre med rom for omkledning og oppbevaringsplass for yttertøy og sko. Fra entreen har du adkomst til boligens kjøkken og stue, samt trappeadkomst til sokkeletasjen.

Kjøkken
Lyst og innbydende kjøkken med lysmalte profilerte fronter i heltre og benkeplater antatt med marmor. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser og vindu. Integrerte hvitevarer med koketopp og stekeovn. Innredningen har opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det også plass til en spiseplass.

Spisestue
Spisestuen er praktisk plassert mellom kjøkkenet og den øvrige stuedelen. Her er det god plass til langbord hvor hele familien kan samles. Rommet har lyse overflater og utgang til hagestuen.

Stue
Den øvrige stuen er romslig og har god plass til møblering. Rommet er malt i lyse farger og har godt med vinduer som gir gode lysforhold og flott langstrakt utsikt. I stuen er det montert en klebersteinsovn, som sammen med den vannbårne varmen gir en jevn og god oppvarming av boligen.

Bad og toalettrom
Flislagt baderom i 1.etasje. Her finner du installasjoner med innfliset badekar og vegghengt servant med speil og belysning over. Plassbygd skapløsning.

Toalettrom vegg-i-vegg med badet. Her finner du toalett og vegghengt servant.

Soverom
I boligens hoveddel finner du tilsammen fem soverom, tre i 1.etasje og to i sokkeletasjen. Soverommene i 1.etasje er lysmalte og har god plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Ett rom med plassbygde skap og ett med skyvedørsgarderobe.

Kjellerstue
I sokkeletasjen finner du også en lys og romslig stue med gode lysforhold. Her er det god plass til møblering og i dag er rommet innredet med både sofa og kontorplass. I rommet er det også åpen peis.

Vaskerom og toalettrom
Vaskerom og toalettrom i tilknytning til gang i sokkeletasje. Vaskerommet/teknisk rom med flislagt gulv og opplegg for vaskemaskin. Her er også varmepumpe og bereder montert.
Eget toalettrom.

Hybel i sokkeletasje
Egen hybeldel i sokkeletasjen med egen inngang, samt adkomst via vaskerom. Hybelen har lyse og moderne farge- og materialvalg, og består av kjøkken, stue/soverom, gang, bad og ett disponibelt rom.

Kjøkken fra 2015 med lyse profilerte fronter og benkeplater i laminat. Integrerte hvitevarer med koketopp, stekeovn og kjøleskap. Ventilator over koketopp.

Baderom fra 2015 med flislagte overflater og installasjoner med toalett og dusjhjørne med glassdører. Baderomsinnredning med heldekkende servant og speilskap over. Varmekabler i gulvet.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i et sentralt og barnevennlig boligområde ved Grønnmyra. Her er det kun en kort gåtur til Kremmertorget og andre sentrumsfasiliteter med butikker, cafeer, bibliotek, parker m.m. Ca. 100 m til Grønnmyra barnehage og kort gangavstand til både barne-, ungdom-, og videregående skole. Nærmeste dagligvareforretning ligger også innen kort gangavstand. Fine friområder finner du i Svartholtet. Her er det store skogsområder med milevis av traseer og stier som kan benyttes gjennom hele året. Ved siden av naboeiendommen går det en sti opp til Svartholtet, og her blir det også kjørt opp skiløyper på vinterstid. Fra eiendommen er det også nærhet til Glomma med fine friområder. En fin gåtur i området er museumsrunden som tar deg gjennom både Skogmuseet, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 239 kvm, Bruksareal: 269 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Bad, stue, spisestue, kjøkken, 3 soverom, soveromsgang, hall m/trapp og toalettrom.
Sokkel etg: Bad, vaskerom, toalettrom, kjøkken, stue, 3 soverom, soveromsgang og vindfang.

Bolig med fullt bruksareal for sokkelkjeller og 1.etasje. Sokkelkjeller med målte himlingshøyder 2,17-2,28 m. Innglasset terrasse medtatt som sekundærareal. Kaldtloft, åpen terrasse, terrasseplatting samt overbygget terrengtrapp uten beregningsmessig areal. Terrasse med areal ca 6 m2. Terrasseplatting med areal ca 20 m2. Terrengtrapp med areal ca 8 m2. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren varme fra varmepumpe til vegghengte radiatorer. Elektrisk gulvvarme på bad i sokkel. Klebersteinsovn i stue 1.etasje og åpen peis i kjellerstue.
Varmepumpe av type Diplomat tilknyttet sirkulasjonspumpe og trykktank, plassert på vaskerom. Opplyst varme via jordslynge.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1675 kvm. Tomten er skrånende vestvendt med flere flatpartier. Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med belegningsstein med biloppstillingsplass for flere biler. Opparbeidet hage med plen og diverse beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 19.954,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Vann og avløp belastes a-konto og faktureres etter målt forbruk, kostnadene vil derfor variere. Renovasjon kr 3.122,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 1.300,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 907 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Anne Kathrine Børresen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 30
  • Bruksnr: 907
  • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 4 390 000,-
  • Ligningsverdi: 1 116 352,-
  • Primærrom: 239 m2
  • Bruksareal: 269 m2
  • Tomteareal: 1674 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Enebolig
  • Soverom: 6

Kirkevegen 129 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 258328352