Skip to main content

Arkitekttegnet enebolig med svært attraktiv beliggenhet. Spennende planløsning. Innglasset balkong med flott utsikt.

Dammenvegen 28 2414 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Vindfang, gang/trapperom, 2 soverom, walk-inn closet, toalettrom, baderom, hall/stue, kjøkken, spisestue og stue med utgang til innglasset balkong.
Kjeller etg: Vindfang, hall, gang, boder, teknisk rom, vaskerom, badstue, baderom og 2 soverom.

Garasje
Utvendige boder

Standard

Her kan vi presentere en arkitekttegnet og flott enebolig med svært attraktiv beliggenhet like utenfor sentrumskjernen. Boligen oppleves som velholdt og har en innholdsrik og spennende planløsning over to plan. Her er mulighetene mange for å skape ditt eget drømmehjem! Tomten er stor og har en usjenert og fint opparbeidet hage. Her har du flere fine uteplasser og stor innglasset balkong med flott utsikt. Her bor du sentralt, men likevel skjermet og tilbaketrukket med gangavstand til alt du trenger i hverdagen. Velkommen til visning!

Velkommen!
Inn i boligen møter du en entre som gir god plass til omkledning, samt oppbevaring i skyvedørsgarderobe. Fra gangen har du adkomst til to av boligens soverom, baderom, boder, tekniske rom og vaskerom, samt trapp opp til hovedetasjen.

Stue og spisestue
Opp trappen til hovedetasjen kommer du opp i en romslig stuedel med gode møbleringsmuligheter. I rommet er det god plass til flere sittegrupper og en egen spisestuedel. Stuen har en god takhøyde og gjennomgående lyse overflater som sammen med de store vindusflatene gir rommet en meget god romfølelse og en nydelig utsikt. Spisestuen er praktisk plassert like utenfor kjøkkenet. Her er det god plass spisebord med plass til hele familien.
Utgang fra stuen til en stor innglasset terrasse som gir et ekstra rom store deler av året. I vinterhagen er det god plass til utemøblement og du har direkte adkomst til hagen, samt flott utsikt over nærområdet.

Hallen/stuen gir mange muligheter om du ønsker en egen tv-stue, eller en ekstra stue til husets ungdom, eller kanskje lekerom for de yngre barna? Rommet har montert en flott etasjeovn og det er utgang til overbygget terrasse.

Kjøkken med spiseplass
Boligens kjøkken oppleves som lyst og innbydende med flere vinduer som gir mye lys til rommet. Her finner du en kjøkkeninnredning med lyse profilerte fronter og laminerte benkeplater med gode arbeidsflater. Veggflater over kjøkkenbenk med fliser. Innredningen har integrerte hvitevarer med oppvaskmaskin samt kjøleskap med frysedel. På kjøkkenet er det også mulighet for en hyggelig spiseplass ved vinduet.

Bad
Baderom med adkomst fra hall/stue i hovedetasjen. Badet har flislagt gulv og veggflater med malt panel. Baderommet er utstyrt med dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over.

Separat toalettrom med adkomst fra gangen.

Baderom i sokkeletasjen med flislagte gulv og veggflater med malte plater. Rommet er utstyrt med dusjkabinett, baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over.

I sokkeletasjen finnes også er praktisk vaskerom, med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

Soverom
Boligen har tilsammen fire soverom, med mulighet for å gjøre om walk-inn closet til soverom. To av soverommene finner du i sokkeletasjen mens de øvrige to finner i hovedetasje. Rommene er romslige og har god plass til møblering, hvor hovedsoverommet er tilknyttet eget walk-inn closet.

Innglasset balkong
Med utgang fra stuen har du en stor innglasset terrasse som gir et ekstra rom store deler av året. I vinterhagen er det god plass til utemøblement og du har direkte adkomst til hagen, samt flott utsikt over nærområdet.

Uteplass
Fra hallen/stuen har du utgang til en stor overbygget terrasse med god plass til møblering. Terrassen har en lun og skjermet beliggenhet med adkomst videre ute i hagen. Montert peis som gir både varme og hygge på sene sommerkvelder.

Beliggenhet

Eiendommen har attraktiv og fin beliggenhet midt blant sentrumsfasiliteter med butikker, cafeer, restauranter, parker m.m. Her har du kort avstand til det meste og du finner flere barnehager, samt barne-, ungdom- og videregående skole innen kort gangavstand. Boligen ligger fint til i byen og du finner blant annet søndagsåpen kiwibutikk i nærheten. Kort veg til den populære gang- og sykkelstien langs Glomma som blant annet tar deg til Norsk Skogmuseum. En fin gåtur i området er museumsrunden som tar deg gjennom både Skogmuseet, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Det er heller ikke langt opp til Svartholtet med store skogsområder. Her finner du milevis av traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina. Nærhet til Terningen arena med blant annet Høyskole, treningssenter og friidrettsbane.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 196 kvm, Bruksareal: 252 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfanng, gang/trapperom, 2 soverom, walk-inn closet, toalettrom, baderom, hall/stue, kjøkken, stue og spisestue.
Kjeller etg: Vindfang, hall, gang, vaskerom, badstue, baderom og 2 soverom.

Enebolig med fullt bruksareal for hele 1.etasje og sokkelkjeller. Himlingshøyde kjeller målt til 2,17 - 2,32 meter. Boligen er ikke fullstendig
kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Innglasset terrasse og kjellerboder medtatt som sekundærareal. Overbygget terrasse og terrasseplatting uten beregningsmessig areal.
Overbygget terrasse med areal ca 33 m2. Overbygget terrasseplatting med areal ca 17 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert ildsted i hall/stue med eldre etasjeovn. Sentralvarmeanlegg med vannbåren varme tilkoblet dobbeltmantlet bereder til radiatorer ved begge plan.

Sentralvarmeanlegg for vannbåren varme plassert i fyrrom. Vannbårent vann til radiatorer ved begge plan. Anlegg antatt med dobbeltmantlet bereder, ekspansjonstank og sirkulasjonspumpe. 3 stk El-kolber a 5 kW. Størrelse bereder antatt til ca 250 liter. Vanntilkoblet med CU-rør.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1 524,5 kvm. Eiendommen har adkomst og gårdsplass opparbeidet med belegningsstein hvor det er mulighet for flere biloppstillingsplasser. Hagen er pent opparbeidet med plenarealer samt diverse beplantning i form av trær og prydbusker samt dels naturtomt bak huset. Tomten er vestvendt og skrånende med flere flate partier.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Deler av tomteareal er veggrunn i Dammenvegen og oppgitt areal er derfor ca. 1 287 kvm.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 12 174,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3 122,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommen har vannmåler og de kommunale avgiftene vil derfor variere ut ifra reelt forbruk.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 389 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Grete Silkebækken Hagen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmegler MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 31
  • Bruksnr: 389
  • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 4 550 000,-
  • Ligningsverdi: 936 648,-
  • Primærrom: 196 m2
  • Bruksareal: 252 m2
  • Tomteareal: 1524 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Enebolig
  • Soverom: 4

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Peis/Ildsted
  • Parkett
  • Barnevennlig
  • Kabel-TV
  • Sentralt
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Offentlig vann/kloakk
  • Utsikt
  • Bredbåndstilknytning

Dammenvegen 28 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 48225349

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 256519367