Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Margrethe Munthes veg 27A 2414 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre/gang, baderom, 2 soverom, bod og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse.

Carport og sportsbod.

Standard

Lys og fin 3-roms leilighet med sentrumsnær beliggenhet. Leiligheten ligger i 1.etasje og har en praktisk planløsning med alt på ett plan. Gjennomgående lyse overflater og godt med vinduer som gir fine lysforhold. Ute finner du en delvis overbygd terrasse med direkte adkomst til hage, carport og en praktisk sportsbod med ekstra oppbevaringsplass. I Margrethe Munthes veg bor du sentralt med kort avstand til skoler, flere barnehager og dagligvarebutikker, samtidig som du har Svartholtet en liten spasertur unna. Her finnes flotte turområder som kan benyttes gjennom hele året.

Gang/entre
Leiligheten har enkel adkomst via et overbygd inngangsparti på bakkeplan. Entreen innenfor gir god plass til omkledning. Her er det skyvedørsgarderobe med speildører, med god oppbevaringsplass for yttertøy og sko. Entreen har tilknyttet de øvrige rommene i leiligheten, og har delvis åpen løsning inn mot stue og kjøkken.

Åpen stue- og kjøkkenløsning
Lys og innbydende stue med lyse overflater og store vindusflater som gir gode lysforhold. Rommet har god plass til møblering og den åpne løsningen mot kjøkkenet gir en god romfølelse. Her er det også mulighet for en spisestue. I rommet er det montert vedovn som gir ekstra varme på kjølige dager. Fra stuen har du utgang til en dels overbygget terrasse med levegg mot nabo, samt direkte adkomst til hage.

Spisestuen er praktisk plassert i tilknytning til kjøkkenet. Her er det rom for å samle venner og familie til hyggelige måltider.

Kjøkkenet har en lysmalt og klassisk innredning med takhøye slette fronter. Innredningen har godt med skapplass og god arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Bad
Baderom med belegg på gulv og vegger med laminerte plater. Badet er utstyrt med toalett, dusjhjørne med glassdører og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulvet.

Soverom
Leiligheten har to lyse og fine soverom, begge med god plass til seng og garderobeløsning. I tilknytning til hovedsoverommet finnes en praktisk bod.

Beliggenhet

Leiligheten har sentral og fin beliggenhet i et hyggelig område på Gaarderløkka. Her bor du med gangavstand til sentrum med alt av fasiliteter og servicetilbud, samtidig som du har nærhet til Glomma med fine turområder. Flere skoler og barnehager i nærheten. Prestegårdsjordet med fotballbaner ligger også like i nærheten. Turstien langs Glomma tar deg både til Skogmuseet og Glomdalsmuseet, hvor det også arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Vil du begi deg ut på en lengre tur går gang- og sykkelveien helt til Heradsbygd. Det er heller ikke lang veg opp til Svartholtet med fine tur- og treningsmuligheter. Her er det milevis med stier og grusveier som kan benyttes til fots eller på sykkelsetet. På vinterstid er det et godt utbygd løypenett for deg som er glad i langrenn.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 73 kvm, Bruttoareal: 78 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, kjøkken, baderom, gang og 2 soverom. Grunnmurer av ringmurelementer. Utvendig forblendet med sementplater.

Leilighet med fullt bruksareal innenfor yttervegger i 1.etasje.
Terrasse, samt felles inngang og trapperom ikke medtatt i arealberegningen.
Innvendig bod medtatt som sekundære bruksareal.
Carport uten beregningsmessig bruksareal, disponibelt gulvareal i carport ca 15 m2.
Tilleggsareal for utvendig bod med ca 5 m2. Arealer utenfor hovedseksjonen er etter nye retningslinjer ikke medtatt ved arealoversikten ovenfor.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligoppvarming med strøm- og vedfyring. Baderom med elektrisk gulvvarme, øvrig strømfyring med panelovner. Ildsted i stue med vedovn.

Tomten

Eiet felles tomt på ca. 1.006 kvm. Asfaltert felles parkering og interne veier. Felles hageanlegg med plen og noe beplantning. Fellesarealer med uteplasser og lekeplass.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I carport. Ellers parkering på felles parkeringsplass.

Sameiet

Eierseksjonen høer til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 10.894,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.943,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 1108 snr. 5 orgnr. 912898865 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Robert Risberget Johansen
Vibeke Risberget Johansen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 1108
 • section_number: 5
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 100 000,-
 • Fellesutgifter: 300,-
 • Ligningsverdi: 568 753,-
 • Primærrom: 70 m2
 • Bruksareal: 73 m2
 • Bruttoareal: 78 m2
 • Tomteareal: 1006 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Margrethe Munthes veg 27A 2414 Elverum Norge

Visning

30.11.2021, 1700 - 1730.

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 239218985
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no