Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Hernesvegen 550 2410 Hernes Norge

Innhold

1.etg: Entre, bod, vaskerom, stue med utgang til terrasse, kjøkken, gang, toalettrom, bad og 3 soverom hvorav ett har tilknyttet garderoberom.

Dobbel garasje.
Uthus/lekestue.

Standard

Velholdt og fin enebolig av typen Älvsbyhus med landlig og fin beliggenhet i Hernes. Boligen har en praktisk og godt utnyttet planløsning med alt på ett plan. Her finner du blant annet 3 soverom og eget vaskerom. Lyse og moderne fargevalg er gjennomgående for hele boligen, og med åpne romløsninger og godt med vinduer skapes en lys og luftig atmosfære. Boligen har vannbåren oppvarming, i tillegg til peisovn i stuen. Ute finner du en stor og delvis overbygd terrasse med gode solforhold, uthus/lekestue og dobbel garasje med hems for oppbevaring. Tomten er stor og ligger i åpent og fritt landskap i landlige omgivelser. Ca. 2,5 km til skole og barnehage i Hernes. Forøvrig er det ca. 7,5 km til flere dagligvarebutikker og forretninger ved Ydalir. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i entreen. Her er det god plass til omkledning og rom for å henge fra seg yttertøy. I entreen er det også mulighet for å etablere garderobeløsning. I tilknytning til entreen finner du også en bod med god plass til oppbevaring, samt et praktisk vaskerom. Delvis åpen løsning inn mot stue og kjøkken.

Stue
Lys og innbydende stue med fine møbleringsmuligheter. Her er det rom for sofagruppe og en egen spisestue. I dag er spisestuen praktisk plassert i tilknytning til kjøkkenet. Stuen har fine lysforhold og utgang til en stor og delvis overbygd terrasse. I stuen er det også montert peisovn som gir godt med varme på kjølige dager. Åpen løsning inn mot boligens kjøkken.

Kjøkken
Hyggelig kjøkken med takhøy innredning som gir godt med skapplass. Innredningen har lyse slette fronter og benkeplater i laminat med god plass til matlaging. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass, samt skapnisje for kjøleskap og fryseskap. På kjøkkenet er det fine lysforhold og god plass til spiseplass foran vinduet.

Soverom
I boligen finner du til sammen tre soverom. Rommene er lysmalte og har god plass til møblering. Hovedsoverommet har tilknyttet eget walk-in-closet. Har du ikke behov for alle soverommene kan du f.eks benytte det ene rommet til en ekstra tv-stue.

Bad, toalettrom og vaskerom
Lyst baderom med vinylbelegg på gulv og vegger med vinyltapet. Her finner du toalett, dusjkabinett og vegghengt servant med speil og belysning over.

Ekstra toalettrom med toalett og vegghengt servant med speilskap på vegg. Både bad og toalettrom har adkomst fra soveromsgang.

Praktisk vaskerom/teknisk rom med adkomst via entre. Her finner du vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin.

Beliggenhet

Eiendommen har barnevennlig og fin beliggenhet i trivelige Hernes. Fra boligen er det ca. 2,5 km til Hernes barneskole, barnehage og til Herneshallen hvor det arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer. Her er det et godt idrettsmiljø for barn og ungdom. Ca. 3 km til Varden med skistadion, lysløype og et variert løypenett på vinterstid. På sommerstid er det fine gang- og sykkelstier i området og fra eiendommen er det kort veg til Bergesjøen, med badestrand og fine forhold for fiske og kanopadling. Elverum sentrum ligger ca. 10 km fra boligen og her finner du et bredt utvalg av butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, apotek, parker, lekeplasser m.m. Det er etablert gang/sykkelvei til Elverum sentrum fra barneskolen.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 114 kvm, Bruksareal: 121 kvm, Bruttoareal: 131 kvm

Følgende rom inngår i P-rom: Stue, kjøkken, baderom, vaskerom, toalettrom, entre, gang og 3 soverom.

Bolig med fullt bruksareal for 1.etasje.
Krypkjeller, kaldtloft, terrasser og inngangsparti uten beregningsmessig areal.
Boder og frittstående garasje med tatt som sekundært bruksareal. Etablert hems over garasje uten målbart bruksareal grunnet lave himlingshøyder.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligoppvarming strøm- og vedfyring. Primæroppvarming med luft/væske varmepumpe, vannbåren varmefordeling via radiatorer. Ildsted i stue med vedovn,

Tomten

Eiet tomt på ca. 2.503 kvm. Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser for flere kjøretøy. Etablert hageanlegg med plen. Terrengmurer hovedsaklig med betongstein og nettingkasser med steinfyllinger. Terrengtrapper i treverk.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Dobbel garasje med lagerhems med utvendig trappeadkomst. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 14.468,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.785,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 102 bnr. 61 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Tomas Myrvang

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 102
 • Bruksnr: 61
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 950 000,-
 • Ligningsverdi: 680 830,-
 • Primærrom: 114 m2
 • Bruksareal: 121 m2
 • Bruttoareal: 131 m2
 • Tomteareal: 2503 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Garasje/P-plass

Hernesvegen 550 2410 Hernes Norge

Visning

01.12.2021, 1700 - 1730.

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 239218968
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no