Skip to main content

Lekker nyrenovert familiebolig, solrik stor tomt med usjenert beliggenhet. Garasje.

Frydenlundvegen 23 2414 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, vaskerom, kjøkken, spisestue, stue med utgang til terrasse, gang, toalettrom, bad og 4 soverom hvor av ett har utgang til hage og tilknyttet walk-in-closet.
Kjeller etg: Gang, kjellerstue, soverom, bad og 4 boder.

Felles garasje med nabo.

Standard

Nyrenovert arkitekttegnet enebolig med attraktiv beliggenhet i Frydenlundvegen. Boligen har gjennomgått store oppgraderinger både utvendig og innvendig i perioden 2020-2021, og fremstår i dag som lys og moderne. Her er det gjennomførte farge- og materialvalg og moderne detaljer. Innholdsrik og spennende planløsning over to plan med blant annet fem soverom, to bad, eget vaskerom og flere stuer. Egen inngang til kjelleretasjen, hvor du også har gode lagringsmuligheter. Ute finner du flere fine uteplasser og garasje. Tomten er stor og solrik med skjermet beliggenhet, samtidig som du har Kremmertorget som nærmeste nabo. Her har du med andre ord gangavstand til alt du trenger i hverdagen med butikker, skoler, barnehager og øvrige servicetilbud. Fra eiendommen har du også kort veg til friområder, både i Svartholtet og langs Glomma.

Velkommen inn!
Boligen har et overbygd inngangsparti som tar deg inn i en lys entré med plass til omkledning. Her er det plassbygd garderobeløsning med rom for å henge fra seg yttertøy, og eventuelt mulighet for etablering av skyvedørsgarderobe. I tilknytning til entréen finner du et nytt funksjonelt vaskerom som er praktisk plassert like innenfor inngangsdøra.

Kjøkken
Videre kommer du inn på boligens romslige og lekre kjøkken. Her finner du ny kjøkkeninnredning fra IKEA med mørke slette fronter og demping på skuffer og skap. Her er det rikelig med skap- og skuffeplass og kjøkkenet fremstår som arbeidsvennlig og funksjonelt. Benkeplater i slitesterk laminat med oppvaskkum i kompositt. Veggflater over kjøkkenbenker med laminerte plater og flere vinduer som gir fine lysforhold. Kjøkkenet har lekre messingdetaljer som gir et gjennomført preg, og setter prikken over i`en. Innredningen har integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, mikro og kjøl/frys. Ventilator over koketopp.
Kjøkkenøy mot spisestuen som gir ekstra skapplass, samt mulighet for en hyggelig frokostplass. På kjøkkenøya finner du pop-up stikkontakter og USB.

Spisestue
Spisestuen er praktisk plassert med åpen løsning mot kjøkkenet. Her er det god plass til spisebord hvor familie og venner kan samles til hyggelige måltider. Med store vinduer og åpen himling skapes det en luftig og god romfølelse her.

Stue
Fra spisestuen er det nivåforskjell med en liten trapp ned til den øvrige stuedelen. Stuen er lys og innbydende med god plass til møblering. Her har du utgang til terrasse, samt store vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys. I stuen er det en flott åpen peis, et blikkfang i rommet, som også skaper en lun og god stemning når det fyres opp.

Bad og toalettrom
Nytt og lekkert bad fra 2021 med adkomst fra soveromsgang i 1.etasje. Badet er flislagt og fremstår som moderne og gjennomført. Her finner du vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og baderomsinnredning med dobbel servant og speil med belysning over. Vannbåren varme i gulv og downlights i tak.

Vegg-i-vegg med badet finner du et ekstra toalettrom med toalett og enkel innredning med servant. Overflater og installasjoner fra 2021.

Vaskerom
Nytt, funksjonelt og svært praktisk vaskerom med adkomst fra entréen. Her finnes skapinnredning med vaskekum nedfelt i benkeplate, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. God plass til tørk/vask av klær, og øvrig oppbevaring. Oppvarming med vannbåren gulvvarme.

Soverom
I boligen finner du tilsammen fem lyse og fine soverom. Fire av soverommene har adkomst via soveromsgang i 1.etasje. Hovedsoverommet er lyst og romslig med god plass til seng og garderobeløsning. Rommet har også utgang til en overbygd uteplass og tilknyttet en praktisk bod som f.eks kan innredes som walk-in-closet. Har du ikke behov for alle soverommene, kan du f.eks benytte det ene rommet som hjemmekontor eller en ekstra TV-stue. Det femte soverommet finner du i kjelleretasjen.

Kjellerstue
I boligens kjelleretasje finner du også en ekstra stue. Rommet et lyst og fint med god plass til møblering. Rommet er supert som en ekstra stue til husets ungdom, eller kanskje lekerom for de yngre barna?

Bad
Baderom i kjelleretasjen fra 2021. Her er det belegg på gulv og vegger med baderomsplater. Installasjoner med toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning i. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Øvrig areal i kjelleretasjen med gang og boder med god plass til oppbevaring/lagring. Kjelleretasjen har egen utvendig adkomst via en av bodene.

Beliggenhet

Boligen har attraktiv og svært barnevennlig beliggenhet like utenfor sentrumskjernen i Elverum. Her har du kort avstand til det meste og du finner flere barnehager, samt barne-, ungdom- og videregående skole innen kort gangavstand. Boligen ligger fint til, skjermet, men samtidig med Kremmertorget som nærmeste nabo. Kort veg til den populære gang- og sykkelstien langs Glomma som blant annet tar deg til Norsk Skogmuseum. En fin gåtur i området er museumsrunden som tar deg gjennom både Skogmuseet, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Det er heller ikke langt opp til Svartholtet med store skogsområder. Her finner du milevis av traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 201 kvm, Bruksareal: 228 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, spisestue, kjøkken, baderom, vaskerom, toalettrom, gang, vindfang og 4 soverom.
Kjeller etg: Kjellerstue, trappegang, vindfang, baderom og soverom.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Boligoppvarming med luft/væske varmepumpe tilkoblet vannbåren gulvvarme og radiatorer. Radiatorer, gulvvarme og internt røropplegg fra 2020. Øvrig oppvarming med vedfyring og enkelte panelovner. Stue i halvplan med åpen peis. Varmekabler i gulv ved bad i kjeller.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.777 kvm. Eiendommen har felles innkjøring til garasjebygg som deles med naboeiendom. Gruset gangsti fra parkering. Terrengtrapp i metall og impregnert virke. Vestvendt skrånende terreng med enkelte etablerte flatpartier. Etablert hageanlegg med plen og noe beplanting. Planert plenområde i 2021.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Halvpart av garasje tilhørende naboeiendom. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 22.065,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Ingen gebyr på SØIR per i dag pga. ubebodd eiendom. Minste årlige gebyr vil være kr. 2.963,-. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 1147 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Tom Stensby

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 1147
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 5 690 000,-
 • Ligningsverdi: 1 337 325,-
 • Primærrom: 201 m2
 • Bruksareal: 228 m2
 • Tomteareal: 1777 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 5

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Frydenlundvegen 23 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 238500437