Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Gerhard Munthes veg 12 2414 Elverum Norge

Innhold

2. etg: Entre, baderom, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til overbygget terrasse.

2 private boder i kjeller, en bod på loft.
Garasje i felles garasjeanlegg

Standard

I Gerhard Munthes veg 12 finner du en lettstelt og pen leilighet i 2. etasje med sentrumsnær beliggenhet og gangavstand til det meste. Leiligheten oppleves som lys og fin, med en god planløsning. Her finner du blant annet et fint kjøkken fra 2014, lyse og innbydende overflater samt en hyggelig stue med en egen TV-krok. Ute finner du en fin overbygd terrasse med gode solforhold og dels innglassing for lune sommerkvelder. Her bor du med kort avstand til både sentrum med alt av servicetilbud og fasiliteter, skoler, barnehager, Glomma og friområder i Svartholtet.

Velkommen!
Leiligheten har adkomst via felles trapperom i 1.etasje. Entre med plass til omkledning og til å henge fra seg yttertøy. Fra entreen har du adkomst til leilighetens øvrige rom.

Stue og spisestue
Møbleringsvennlig stue med god plass til sittegruppe. Stuen har lyse fargevalg og vinduer på flere sider som gir rommet godt med naturlig lys. Peisovn som gir rikelig med varme i kaldere perioder. Fra stuen er det utgang til skjermet og overbygd terrasse med dels innglassing for lune sommerkvelder.

Kjøkken
Kjøkken fra 2014 med heltre profilerte fronter og takhøye overskap. Innredningen har laminerte benkeplater med gode arbeidsflater til både matlaging og baking. Veggflater over benk med kitchenboards. Integrerte hvitevarer med keramisk koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Plass for kjøl/fryseskap. Ventilator over koketopp. På kjøkkenet har du eventuelt også plass til en hyggelig frokostplass.

Soverom
Leiligheten har to lyse og fine soverom. Hovedsoverommet med plassbygd garderobeløsning.

Bad
Baderom med belegg på gulv og malte plater på veggflater. Baderommet er utstyrt med toalett, dusjkabinett og heldekkende servant med speil og belysning over. Oppvarming med veggmontert panelovn.

Overbygd terrasse
Fra stuen har du utgang til en stor og romslig overbygd terrasse. Terrassen er delvis innglasset som gir en lun og fin uteplass.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral og fin beliggenhet i et hyggelig område på Gaarderløkka. Her bor du med gangavstand til sentrum med alt av fasiliteter og servicetilbud, samtidig som du har nærhet til Glomma med fine turområder. Flere skoler og barnehager i nærheten. Prestegårdsjordet med fotballbaner ligger også like i nærheten. Turstien langs Glomma tar deg både til Skogmuseet og Glomdalsmuseet, hvor det også arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Vil du begi deg ut på en lengre tur går gang- og sykkelveien helt til Heradsbygd. Det er heller ikke lang veg opp til Svartholtet med fine tur- og treningsmuligheter. Her er det milevis med stier og grusveier som kan benyttes til fots eller på sykkelsetet. På vinterstid er det et godt utbygd løypenett for deg som er glad i langrenn.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 67 kvm, Bruttoareal: 67 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
2. etg: Entre, baderom, 2 soverom, kjøkken, stue og spisestue.

Tilleggsareal for bodarealer ved kjeller og loftsrom. Arealer utenfor hovedseksjonen er etter nye retningslinjer ikke medtatt ved
arealoversikten

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert ildsted med vedovn i stue. Øvrig oppvarming vil skje ved bruk av strøm og eventuelle installerte panelovner.

Tomten

Felles tomt på ca. 5 269 kvm. Eiendommen har felles gruset adkomst og gårdsplass med parkering. Øvrig er tomten opparbeidet med plen og diverse beplantning. Eiendommen er inngjerdet med nettinggjerde.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på felles parkeringsplass.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 402, andelsnr. 4 i Løkka borettslag a/l med orgnr. 953755297 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Ole-Christian Løndalen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 402
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 590 000,-
 • Totalpris: 1 924 308,-
 • Fellesgjeld: 334 308,-
 • Fellesutgifter: 4 465,-
 • Ligningsverdi: 464 511,-
 • Primærrom: 67 m2
 • Bruksareal: 67 m2
 • Bruttoareal: 67 m2
 • Tomteareal: 5269 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Fellesvaskeri

Gerhard Munthes veg 12 2414 Elverum Norge

Visning

09.12.2021, 1700 - 1730.

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 48225349

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 237716125
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no