Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Kjerneby 2C 2413 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre/gang, 2 soverom, bad, bod og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse.

Carport og sportsbod.

Standard

Lys og fin 3-roms endeleilighet med hyggelig beliggenhet på Kjerneby. Leiligheten ligger i 1.etasje og har en praktisk planløsning med alt på ett plan. Gjennomgående lyse overflater og godt med vinduer som gir fine lysforhold. Ute finner du en overbygd terrasse med direkte adkomst til hage, carport i felles anlegg og en praktisk sportsbod med ekstra oppbevaringsplass. På Kjerneby bor du sentralt med kort avstand til skoler, flere barnehager og dagligvarebutikker, samtidig som du har Svartholtet som nærmeste nabo. Her finnes flotte turområder som kan benyttes gjennom hele året.

Gang/entre
Leiligheten har enkel adkomst via et overbygd inngangsparti på bakkeplan. Entreen innenfor gir god plass til omkledning. Her er det garderobeløsning med god plass til yttertøy og sko. Entreen har flislagt gulv med varmekabler, og er tilknyttet de øvrige rommene i leiligheten. Åpen løsning inn mot stue og kjøkken.

Åpen stue- og kjøkkenløsning
Lys og innbydende stue med lyse overflater og store vindusflater som gir gode lysforhold. Rommet har god plass til møblering og den åpne løsningen mot kjøkkenet gir en god romfølelse. Her er det også mulighet for en spisestue. I rommet er det montert vedovn som gir ekstra varme på kjølige dager. Fra stuen har du utgang til en dels overbygget terrasse med levegg mot nabo, samt direkte adkomst til hage.

Spisestuen er praktisk plassert i tilknytning til kjøkkenet. Her er der rom for å samle venner og familie til hyggelige måltider.

Kjøkkenet har en lysmalt og klassisk innredning med takhøye slette fronter. Innredningen har godt med skapplass og god arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Veggflater over kjøkkenbenk med fliser. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Bad
Lyst og fint bad med flislagte overflater og varmekabler i gulv. Badet er utstyrt med vegghengt toalett og dusjnisje med vegg av glassbyggerstein. Baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. På badet er det også opplegg for vaskemaskin.

Soverom
Leiligheten har to lyse og fine soverom, begge med god plass til seng og garderobeskap.

I leiligheten har du også en innvendig praktisk bod.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til på Kjerneby, et sentralt og barnevennlig boligområde i Øverleiret. Dette er et fint og skjermet område hvor man bor i umiddelbar nærhet til skog og mark. Svartholtet med mange gode tur- og treningsmuligheter ligger rett utenfor døra. På sommertid finner man flotte sykkelstier som fører deg til både Starmoen og Damtjernet. På vinteren har du milevis med skiløyper og traseer som er svært populære. Fra leiligheten er det også kort avstand til Hermanshula og Loken med aktiviteter for barn i alle aldre på vinterstid. Det er kun noen hundre meter til den nye bydelen Ydalir. Her finnes både barneskole, barnehage og flere dagligvarebutikker og andre forretninger. Forøvrig er det ca. 1,5 km fra Elverum sentrum hvor man finner alle servicetilbud og byfasiliteter

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 80 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, kjøkken, bad, 2 soverom, og gang/entre.

Fullt bruksareal for arealer omsluttet av yttervegger i 1.etasje.
Kaldtloft, overbygget svalgang og terrasse uten målbart areal. Terrasseareal ca 26 m2.
Sekundære arealer med bod i 1.etasje og utvendig sportsbod.
Carport uten beregningsmessig areal, gulvareal ca 15 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm- og vedfyring. Det er montert peisovn i stue. Elektrisk gulvvarme ved entre og baderom. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Fellestomt på ca. 8.267 kvm. Tomten er pent opparbeidet med plen og diverse beplantning. Fellesområder med lekeplass. Asfalterte veier, parkeringsområder og gangstier.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I carport. Ellers felles gjesteparkering.

Borettslaget

Øverleiret Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons-nummer 990537607. Borettslaget består av 24 andelsleiligheter.
Borettslaget hadde driftsinntekter i 2020 på til sammen kr 1 597 015,-. Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr 952 399,-. Årets resultat på kr 427 531,- fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2020
kr 529 660,- og viser borettslagets likviditet.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 1180, andelsnr. 3 i Øverleiret Borettslag med orgnr. 990537607 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Nina Merethe Bårdseng

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 1180
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 650 000,-
 • Totalpris: 2 236 084,-
 • Fellesgjeld: 586 084,-
 • Fellesutgifter: 6 575,-
 • Ligningsverdi: 584 835,-
 • Primærrom: 70 m2
 • Bruksareal: 74 m2
 • Bruttoareal: 80 m2
 • Tomteareal: 8267 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Kjerneby 2C 2413 Elverum Norge

Visning

02.12.2021, 1700 - 1730.

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 237712127
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no