Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Balders veg 30B 2413 Elverum Norge

Innhold

2.etg: Entre, vaskerom, bad, 3 soverom, walk-in-closet og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong.

Garasje i felles garasjeanlegg.
Utvendig bod.

Standard

Moderne og gjennomført leilighet med barnevennlig beliggenhet på Løvbergsmoen. Her har du en innholdsrik og praktisk planløsning bestående av tre soverom, bad, separat vaskerom, praktisk walk-in-closet og åpen stue- og kjøkkenløsning. Leiligheten fremstår som gjennomført og pen, og har blant annet gjennomgående lyse og moderne farge- og materialvalg. Åpne løsninger og store vinduer gir gode lysforhold. Boligen er i senere tid oppgradert med blant annet walk-in-closet og generell belysning. I Balders veg bor du med umiddelbar nærhet til fine friområder både i Svartholtet og Stavåsen. Du har også kort gangavstand til den nye bydelen Ydalir med barneskole, barnehage og flere dagligvareforretninger. Velkommen til visning!

Gang/entre
Leiligheten har en lys og innbydende entre med god plass til omkledning. Videre inn i gangen er det også god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Åpen løsning inn mot stue og kjøkken.

Åpen stue- og kjøkkenløsning
Fin stuedel med god plass til sofa med tilhørende møblement. Her er det malt i behagelige fargetoner og rommet har store vinduer som gir godt med lys. Den åpne romløsningen er også med å skape en luftig og fin romfølelse. Stuen har installert peisvedovn og har utgang til balkong.

Lyst og moderne kjøkken med innredning fra Sigdal med lyse slette fronter. Innredningen har godt med skapplass og god arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Skuffer og fronter med demping og veggflater over kjøkkenbenker med fliser. Integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. På kjøkkenet er det også fin plass til en spisestue ved vinduet.

Soverom
Leiligheten har tilsammen tre soverom. Soverommene har lyse fargevalg og fin plass til seng og garderobeskap. To av soverommene har adkomst via et praktisk walk-in-closet hvor det er rikelig med oppbevaringsplass for klær og sko. Walk-in-closet har adkomst fra gangen.

Bad og vaskerom
Pent flislagt bad med veggmontert wc og dusjhjørne med glassvegger. På badet finner du også en romslig baderomsinnredning med lyse slette fronter. Innredningen har nedfelt servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulv.

I leiligheten finner du også et praktisk vaskerom med adkomst fra gangen. Vaskerommet har flislagt gulv med varmekabler og installasjoner med vegghengt vaskekum, innredning med oppbevaring- og benkeplass, samt opplegg for vaskemaskin.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i et attraktivt og familievennlig boligområde på Løvbergsmoen med kort avstand til barnehage og skoler. Her har man nærmest umiddelbar nærhet til både Svartholtet og Stavåsen med fine turmuligheter. Områdene kan by på milevis med tur- og sykkelstier, samt oppkjørte skiløyper på vinterstid med traseer for både store og små. Gangavstand til to store dagligvarebutikker og ca. 2 km til Elverum sentrum hvor man finner alt av servicetilbud og fasiliteter. En kort kjøretur unna finner du Starmoen fritidspark med 18-hulls golfbane, travpark, flyplass, motorcross, bilcross, go-kart m.m. Fra boligen er det kort veg til den nye bydelen Ydalir. Her finnes det handelspark med butikker og dagligvareforretning samt ny skole og barnehage som åpnet høsten 2019.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 95 kvm, Bruksareal: 95 kvm, Bruttoareal: 103 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
2.etg: Stue, kjøkken, baderom, vaskerom, entre, gang og 3 soverom.

Leilighet med fullt bruksareal for rom innenfor yttervegger i 2.etasje.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Garasje og utebod med sekundære bruksareal.
Fellesarealer, terrasse og kaldtloft uten beregningsmessig bruksareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm- og vedfyring. Baderom og vaskerom med elektrisk gulvvarme, øvrig strømfyring med panelovner. Ildsted i stue med vedovn.

Tomten

Eiet fellestomt på ca. 13 625 kvm. Tomten er opparbeidet med hageanlegg bestående av plen, busker, trær og hekker. Asfaltert biloppstillingsplasser og adkomstveg.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Privat parkeringsplass i felles garasjeanlegg, samt en egen parkeringsplass utenfor boligen. Ellers gjesteparkering/biloppstillingsplasser på fellesområde.

Sameiet

Eierseksjonen høer til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 14.695,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.563,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 90 bnr. 238 snr. 4 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Andreas Fuglevik Sahlin
Cecilie Fuglevik Sahlin

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 90
 • Bruksnr: 238
 • section_number: 4
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 890 000,-
 • Fellesutgifter: 1 300,-
 • Ligningsverdi: 783 013,-
 • Primærrom: 95 m2
 • Bruksareal: 95 m2
 • Bruttoareal: 103 m2
 • Tomteareal: 13625 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 3

Balders veg 30B 2413 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 233790633
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no