Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Mastmovegen 45B 2414 Elverum Norge

Innhold

2. etg: Gang/entre, soveromsgang, 3 soverom, toalettrom, baderom, kjøkken, stue og spisestue med utgang til innglasset balkong.

Bod i kjeller.

Standard

Lys og trivelig 4-roms leilighet med en barnevennlig beliggenhet i et område nær sentrum og med umiddelbar nærhet til friområder i Svartholtet. Leiligheten har en god planløsning med tre soverom og en romslig stue med utgang til en stor innglasset balkong. Den store innglassede balkongen gir leiligheten et "ekstra" rom gjennom store deler av året. Kort veg til barnehager, skoler og dagligvareforretning. Bybussforbindelse rett utenfor leiligheten.

Gang/entre
Leiligheten har en åpen entre/gang hvor det er godt med plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Det er fra gangen en åpen løsning inn mot stue, samt tilknytning til bad med toalettsom, og leilighetens tre soverom.

Stue med utgang til innglasset balkong
Fin og romslig stuedel med plass til både spisestue og sittegruppe. Rommet har store vinduer som gir et godt naturlig lys. Fra stuen er det adkomst til kjøkkenet samt utgang til en innglasset balkong som gir leiligheten et "ekstra" rom og forlenger utesesongen med mange måneder. På balkongen er det god plass til møblering og vinduer som kan skyves helt til side.

Kjøkken
Pent kjøkken med heltre fronter og godt med skapplass. Kjøkkenet har benkeplater i laminat med gode arbeidsflater med flislagte veggflater over. Ventilator over komfyrplass. Plass til en hyggelig spiseplass på kjøkkenet.

Soverom
Leiligheten har tre romslige soverom. Alle tre rommene er av god størrelse med god plass til møblering og har adkomst fra gangen. To av rommene har en felles gang som f.eks kan benyttes som garderobe eller som en kontorplass.

Bad- og toalettrom
Baderom med adkomst fra kjøkken og gang med gulvbelegg og panel på veggflater. Baderommet er utstyrt med baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over, dusjkabinett samt opplegg for vaskemaskin og montert vegghengt vaskekum.

Separat toalettrom med toalett og vegghengt servant i gang utenfor.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i et etablert boligområde på Mastmoen, ca. 2,5 km fra Elverum sentrum. Kort veg til dagligvarebutikk, flere barnehager og skole. Øvrige servicetilbud og fasiliteter finner du i sentrum. Kort veg opp til Svartholtet med fine friområder og mange turmuligheter gjennom hele året. Svartholtet kan by på milevis med oppkjørte skiløyper på vinterstid og ellers i året har du stier, grusveier og skogsbilveger du kan benytte til fots eller på sykkel. Det er heller ikke lang veg til Glomma og til skogmuseet. Her er det også fine turmuligheter langs Elva og forbi de to museene, skogmuseet og Glomdalsmuseet. Bybussforbindelse like utenfor.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 110 kvm, Bruttoareal: 118 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
2. etg: Gang/entre, soveromsgang, 3 soverom, toalettrom, baderom, kjøkken, stue og spisestue.

Andelsleilighet med fullt bruksareal innenfor yttervegger. Innebygget terrasse med sekundære bruksareal.
Fellesarealer ikke medtatt i arealberegningen. Tilleggsareal for kjellerbod med tilsammen ca 6 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Primæroppvarming med sentralfyr til radiatorer. Varmtvann er inkludert i fyringsforskuddet. Borettslaget har fjernvarme gjennom ISTA som leses av og avregnes 1 gang pr. år. Ved flytting må målere avleses og målerstand må sendes ISTA for avregning. Dette er både selger og kjøper sitt ansvar. Reflektorovn som oppvarming på baderom.

Tomten

Fellestomt på ca. 44 315 kvm. Fellesområdet er blant annet opparbeidet med lekeplass, fotballbane og flere sitteområder. Gressplen, beplantning og prydbusker, samt noe naturtomt. Asfalterte stier, veier og parkeringsområder.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Mulighet for leie av garasjer, motorsykkelgarasjer og motorvarmere. Parkering på felles parkeringsplasser.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 1339, andelsnr. 114 i Mastmoen Borettslag med orgnr. 954100162 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Sissel Irene Uthus Gran
Erik Møystad

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 1339
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 250 000,-
 • Totalpris: 1 778 289,-
 • Fellesgjeld: 528 289,-
 • Fellesutgifter: 6 563,-
 • Ligningsverdi: 610 587,-
 • Primærrom: 94 m2
 • Bruksareal: 110 m2
 • Bruttoareal: 118 m2
 • Tomteareal: 44315 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Heis
 • Kabel-TV
 • Bredbåndstilknytning

Mastmovegen 45B 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 48225349

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 223910923
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no