Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Moldbergsvegen 29 2428 Søre Osen Norge

Innhold

Halvplan: Entre, gang, toalettrom og vaskerom.
Nedre plan: Gang, 3 soverom hvorav ett har egen utgang, bad og 2 boder.
Øvre plan: Stue med utgang til balkong, spisestue og kjøkken.
Kjeller med teknisk rom.
Loft med lagringsplass.

Dobbel garasje med lagerplass på loft.

Standard

Hyggelig eiendom med landlig og fin beliggenhet ved Moldberget i Søre Osen. Her finner du et bolighus med blant annet 3 soverom og en spennende planløsning med flere halvplan. Ute finnes flere fine uteplasser, samt dobbel garasje med god lagringsplass på loft. Barnevennlig og skjermet beliggenhet med friområder i umiddelbar nærhet. Skole, barnehage og dagligvarebutikk finner du i Nordre Osen, hit er det ca. 17 km. Kort veg til Osensjøen, hvor du har mange aktivitetsmuligheter gjennom hele året.

Velkommen inn!
I boligen kommer du inn i en entre og videre inn i gangen hvor du har god plass til omkledning, samt å henge fra deg yttertøy og sko. I dette halvplanet finner du også toalettrom og et praktisk vaskeom.

Stue og spisestue
Opp i boligens øvre plan kommer du opp i en romslig og fin stuedel. Her er det gode møbleringsmuligheter med plass til både sofagruppe og spisestue. Rommet har godt med vinduer, samt utgang til balkong. I stuen er det installert varmepumpe og åpen peis som gir en jevn og god varme i boligen.

Kjøkken
Hyggelig kjøkken med innredning fra byggeåret. Innredningen har profilerte fronter og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Veggflater over benkeplater med Kitchen-board. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det fin plass til spiseplass ved vinduene.

Bad
Flislagt baderom fra 2011 i nedre plan. Her finner du toalett, dusjnisje og baderomsinnredning med heldekkende dobbel servant og speil over. Vannbåren gulvvarme.

Toalettrom og vaskerom
Ekstra toalettrom med toalett og vegghengt servant med speil over.

Vaskerom med veggmontert vaskekum og opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel.

Soverom
I boligen finner du tilsammen 3 soverom alle beliggende i nedre plan. Hovedsoverommet har egen utgang til hagen.

Beliggenhet

Eiendommen har landlig og skjermet beliggenhet på Osensjøens Sørside. Ca. 17 km til nærmeste dagligvarebutikk, søndagsåpen Joker i Osen m/post i butikk. Her finner du også Osen oppvekstsenter, med skole, barnehage og SFO samlet i felles bygg.

Osensjøen ligger ca. 1 km fra eiendommen. Osensjøen er kjent for mange aktivitetsmuligheter og naturskjønne områder. Her kan du bedrive ulike vannsportsaktiviteter som kajakk, kano, vannski osv. Det er også mulighet for å benytte motorbåt. Flere områder langs sjøen med fine sandstrender. Området er også kjent for gode jakt- og fiskemuligheter.

Landets største alpinanlegg i Trysilfjellet ligger ca. 50 km fra eiendommen. I Trysil finner du også mange aktivitetstilbud som f. eks sportsfiske i Trysilelva, fjellterreng med fine turområder til fots eller på sykkel, 18-hulls golfbane og et stort stisyklingsnett.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 123 kvm, Bruksareal: 156 kvm, Bruttoareal: 174 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
Underetasje: 3 soverom, bad, trapperom og gang.
Halvplan: Toalettrom, vaskerom, entre og vindfang.
1.etg: Stue, spisestue og kjøkken.

Bolig med fullt bruksareal for kjeller, underetasje, halvplan og 1.etasje. Arealer kaldtloft med skråhimlinger og redusert målbarhet grunnet lave himlingshøyder (<1,9 m).
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Boder og teknisk rom medtatt som sekundærareal.
Kaldtloft, rafteloft, terrasser samt overbygget inngangsparti mot vest uten beregningsmessig areal.
Frittstående garasje med sekundære bruksarealer.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Luft/luft varmepumpe og åpen peis i stue. Vannbåren gulvvarme på bad og vindfang, øvrig med radiatorer.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.524 kvm. Eiendommen har gruset/gressbevokst innkjøring med parkering for flere biler. Skrånet tomt med flere flate partier. Tomten har noe plen, forøvrig naturtomt med stedbunden vegetasjon.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 3.329,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt og tømming slamavskiller. Renovasjon kr 3.785,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 88 bnr. 141 i Trysil kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Hans Odden

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 88
 • Bruksnr: 141
 • Kommunenr: 3421
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 390 000,-
 • Ligningsverdi: 316 372,-
 • Primærrom: 123 m2
 • Bruksareal: 156 m2
 • Bruttoareal: 174 m2
 • Tomteareal: 1524 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Moldbergsvegen 29 2428 Søre Osen Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 221657073
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no