Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Andreas Grøttings veg 17C 2408 Elverum Norge

Innhold

2.etg: Entre, bad, stue, kjøkken og soverom.

Bod i kjeller.

Standard

Lys og fin 2-roms leilighet med fin beliggenhet i Nor II borettslag. Leiligheten er lettstelt og har en godt utnyttet planløsning med utgang til en stor balkong. Her er det god standard og gjennomgående lyse farge- og materialvalg. Leiligheten har enkel adkomst via heis og har bod i kjeller med ekstra lagringsplass. Her i Andres Grøttings veg bor du svært sentralt, bare noen hundre meter fra sentrum med alt av servicetilbud og fasiliterer. Samtidig har du kort veg til fine friområder, både ved Sagtjernet, langs Glomma og i skogen.

Gang/entre
Inn i leiligheten blir du møtt av en gang med god omkledning- og garderobeplass. Gangen er tilknyttet leilighetens bad og kjøkken, og har åpen løsning inn mot stuen.

Stue
Lys og fin stuedel med gode møbleringsmuligheter. Her har du rom for både sofa og en liten spiseplass. Stuen er lysmalt og har store vinduer som gir rommet godt med lys. Utgang til en stor overbygd balkong. Balkongen er vestvendt og har fin utsikt mot nærliggende områder. Her er det også god plass til møblering.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en lys innredning fra 2010. Innredningen har profilerte fronter og benkeplater i laminat. Veggflater over kjøkkenbenk med vinylbelegg. Integrerte løsninger for stekeovn, koketopp og kjøl/fryseskap. Kjøkken uten opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator over koketopp tilknyttet sentralavtrekk og/eller balansert ventilasjonsanlegg.

Bad
Baderom med vinylbelegg på gulv og veggflater med vinyltapet. Her finner du toalett, vegghengt dusj og baderomsinnredning med servant og speilskap. Opplegg for vaskemaskin

Soverom
Lyst og romslig soverom med god plass til dobbeltseng. Her er det også montert en skyvedørsgarderobe med god plass til oppbevaring av klær og sko.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet i et etablert og familievennlig område rett i utkanten av Elverum sentrum. Kort veg til flere barneskoler, ungdomsskole og barnehager. Fra boligen er det kort veg til den populære badeplassen ved Sagtjernet, som også har fine turområder rundt tjernet samt tufteparken med treningsmuligheter. For flere fine turmuligheter er ikke veien lang til Stavåsen som kan by på tur- og treningsområder gjennom hele året. Her har du mange fine muligheter til fots, på sykkel eller med ski på beina. På sommeren går en av de mest populære turene til Stavåsdammen med fiske-, bade- og grillmuligheter. Det er også kort avstand med ca. 1 km til sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter som trengs i hverdagen. Her er det flere kjøpesentre, kommunehus, kino, bowling, restauranter og sykehus. En kort gåtur så er du nede ved Glomma med mange fine friområder med lekeplasser, benker og turstier. Her finner du den populære gang- og sykkelstien som fører til både Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 44 kvm, Bruttoareal: 49 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
2.etg: Stue, kjøkken, bad, entre og soverom.

Andelsleilighet med fullt bruksareal for arealer omsluttet av yttervegger.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Terrasse uten måleverdig areal. Terrasseareal ca 17 m2.
Fellesarealer ikke medtatt i arealberegningen.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren varme til radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg.

Borettslaget har fjernvarme gjennom ISTA som leses av og avregnes 1 gang per år. Ved flytting må målere avleses og målerstand må sendes forretningsfører.

Tomten

Fellestomt på ca. 21 306 kvm. Fellesarealene er opparbeidet med gressplen og diverse beplantning. Asfalterte internveger og parkeringsarealer. Lekeplass på fellesarealet og flere sittegrupper. Felles tørkestativ. Felles bod for parkering av sykler og sparker, samt adskilt søppelbod.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplass på felles parkeringsområde. Garasjer leies ut etter venteliste. Kontakt styret for nærmere informasjon. Garasjeleie/administrasjonskostnader belastes etter gjeldende satser

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 931, andelsnr. 69 i Nor II borettslag med orgnr. 954049833 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Jostein Juliussen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 931
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 350 000,-
 • Totalpris: 1 664 764,-
 • Fellesgjeld: 314 764,-
 • Fellesutgifter: 3 951,-
 • Ligningsverdi: 344 706,-
 • Primærrom: 44 m2
 • Bruksareal: 44 m2
 • Bruttoareal: 49 m2
 • Tomteareal: 14569 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Heis
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Andreas Grøttings veg 17C 2408 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 220167610
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no