Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Andreas Grøttings veg 13B 2408 Elverum Norge

Innhold

3.etg: Entre, bad, åpen stue og kjøkkenløsning med sovealkove og utgang til innglasset balkong.

Bod i kjeller.

Standard

Lys og fin leilighet med sentral beliggenhet i Nordleiret. Leiligheten har en godt utnyttet planløsning og fremstår som velholdt og innbydende. Her er det gjort diverse oppgraderinger i 2021 med flere nye overflatebehandlinger. Leiligheten er lettstelt og har en fin planløsning med åpne løsninger, sovealkove og innglasset balkong. Du har egen bod i kjelleren, og her finnes også et felles trimrom for beboerne i borettslaget. Her bor du med kort avstand til skoler, barnehage, butikker og andre servicetilbud i sentrum. Veien er heller ikke lang til fine friområder både ved Sagtjernet og i skogen.

Entre
I leiligheten kommer du inn i en åpen entre med plass til omkledning og til å henge fra deg yttertøy. Entreen har en åpen løsning med stue og adkomst til bad.

Kjøkken
Lysmalt og fint kjøkken fra 2015. Innredningen har lyse slette fronter og benkeplater i laminat. Veggflater over kjøkkenbenker med kitchen-boards fra 2021. Ventilator over komfyrplass.

Stue
Lys og luftig stuedel med åpen løsning til kjøkkenet. Her er det store vinduer og lyse fargevalg som skaper en god romfølelse. Rommet er møbleringsvennlig og har plass til både sofa og en spiseplass ved kjøkkenet. Utgang til innglasset balkong med plass til sittegruppe.

Sovealkove
Leiligheten har en lys og koselig sovealkove i stuen med plass til seng.

Bad
Flislagt og pent bad fra 2016. Her finner du dusj, vegghengt toalett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speilskap på vegg. Badet har opplegg for vaskemaskin, downlights i tak og varmekabler i gulv.

Beliggenhet

Leiligheten har sentral beliggenhet i et etablert boligområde rett i utkanten av Elverum sentrum. Kort veg til barneskole, ungdomsskole og flere barnehager. Det er også kort veg til den populære badeplassen Sagtjernet, som også har fine turområder. For flere turmuligheter er ikke veien lang til Stavåsen som kan by på tur- og treningsområder gjennom hele året. Her har du mange fine muligheter til fots, på sykkel eller med ski på beina. På sommeren går en av de mest populære turene til Stavåsdammen med fiske-, bade- og grillmuligheter. I sentrum finner du alt av servicetilbud og fasiliteter. En kort gåtur så er du nede ved Glomma med mange fine friområder med lekeplasser, benker og turstier. Her finner du den populære gang- og sykkelstien som fører til både Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 32 kvm, Bruksareal: 39 kvm, Bruttoareal: 43 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
3.etg: Stue/kjøkken/sovealkove, bad og entre/gang.

Andelsleilighet i 3.etasje med adkomst via felles trapperom.
Adkomst til terrasse via stue. Baderom med opplegg for vaskemaskin.
Åpen løsning med alle rom untatt bad.
Privat og felles boder i kjeller.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av vannbåren varme tilknyttet fjernvarme. Leiligheten har radiator med vannbåren varme fra felles forsyning tilknyttet fjernvarmeanlegg. Varmekabler i gulv på bad.

Tomten

Fellestomt på ca. 8 769 kvm. Borettslaget har asfaltert adkomst og fellesarealer med parkeringsplasser og gangveier fremt til felles trappeoppganger. Tomten er tilnærmet flat og er opparbeidet med plen og diverse prydbusker, samt enkelte større trær.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplasser på felles parkeringsområde. Kontakt til motorvarmer kan leies og det er mulighet for leie av garasje i felles garasjeanlegg. Beboere som ønsker plass henvender seg til styret og tildeling skjer etter ansiennitetsprinsippet.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 930, andelsnr. 35 i NOR borettslag med orgnr. 954050009 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Magnus August Kårevik

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 930
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 950 000,-
 • Totalpris: 1 219 689,-
 • Fellesgjeld: 269 689,-
 • Fellesutgifter: 3 786,-
 • Ligningsverdi: 287 412,-
 • Primærrom: 32 m2
 • Bruksareal: 39 m2
 • Bruttoareal: 43 m2
 • Tomteareal: 8769 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Sentralt
 • Offentlig vann/kloakk
 • Fellesvaskeri

Andreas Grøttings veg 13B 2408 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 214674194
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no