Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Elgvegen 31 2406 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, 2 soverom, bad, kjøkken og stue med utgang til terrasse.
Kjeller etg: Gang, vaskerom, kjellerstue og 2 boder.

Inntilbygget garasje/uthus.

Standard

Lys og hyggelig enebolig med barnevennlig beliggenhet på Vestad. I nærheten finner du flere barnehager og Vestad barneskole, samt flere dagligvarebutikker. Du har også kort veg til fine friområder i Grundsetmarka. Boligen har en fin planløsning og lyse overflater. I dag har boligen to soverom, men du kan enkelt gjøre om til tre slik det opprinnelig var når boligen ble bygd. Ute finner du inntilbygget garasje med god bodplass i bakkant. Boligens standard er hovedsakelig fra byggeår slik at boligen trenger noe oppgradering for å møte dagens krav til standard. Men her er mulighetene mange for å skape sitt eget hjem!

Velkommen inn!
I boligen kommer du inn i en lys og romslig gang med god plass til omkledning. Gangen har også rom for å henge bort yttertøy og sko. Fra gangen har du tilknyttet de øvrige rommene i boligen, samt trappeadkomst til kjelleretasjen.

Stue
Lys og koselig stue med gode møbleringsmuligheter. Her er det plass for både sofagruppe og spisestue. De store vinduene skaper fine lysforhold og du har utgang til en stor og skjermet terrasse. I stuen er det både installert varmepumpe og peisovn, som gjør at du holder en jevn og god temperatur i boligen gjennom hele året.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en lysmalt innredning med profilerte fronter i heltre. Kjøkkenet har godt med skapplass og fin arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Veggflater over kjøkkenbenken med fliser. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det også fin plass til en hyggelig spiseplass ved vinduet.

Bad
Baderom med belegg på gulv og vegger med platekledninger. Her finner du toalett, vegghengt dusj og baderomsinnredning med nedfelt servant og vegghengt speilskap. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom
Boligen har to soverom, begge i 1.etasje. Rommene oppleves som lyse og innbydende med god størrelse og plassbygde skap. Et av soverommene har opprinnelig vært to, så her er det muligheter for å lage et tredje soverom.

Kjeller
I kjelleretasjen finner du en koselig kjellerstue, vaskerom og flere boder med god lagringsplass.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i et etablert boligområde på Vestad med kort gangavstand til flere barnehager og Vestad barneskole. Du har også kort veg til flere dagligvareforretninger. I bydelen finner du også fine friområder i skogen med Grundsetmarka som kan by på milevis med stier og traseer som kan benyttes både til fots, på sykkel eller med ski på beina. Lysløype på vinterstid. Fine turområder finner du også langs Glomma og rundt museumsområdene, samt Prestøya. Fra eiendommen er det også nærhet til Terningen arena hvor du blant annet finner høgskole, treningssenter, tannlege, tennisbane, løpebane og idrettshaller. Her arrangeres en rekke idretts- og kulturarrangementer. Ca. 2 km til sentrum hvor du finner et godt utvalg av butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, apotek, parker, lekeplasser m.m.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 93 kvm, Bruksareal: 148 kvm, Bruttoareal: 162 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, kjøkken, 2 soverom, baderom, gang, kjellernedgang og entre.
Kjeller etg: Vaskerom og deler av trapperom.

Fullt bruksareal for arealer omsluttet av yttervegger ved 1. etasje og kjeller. Målt himlingshøyder i kjeller 2,00 - 2,04m.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
I kjeller er vaskerom og deler av trapperomsgang medregnet som primærareal, trapperomsgang for tilkomst vaskerom.
Øvrig kjeller samt garasje/bod er medtatt som sekundære bruksareal.
Kaldtloft og terrasseareal uten beregningsmessig bruksareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm- og vedfyring. Luft/luft varmepumpe i stue, varmepumpe fra 2015. Ildsted med vedovn i stue 1.etasje og i en kjellerbod.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1345 kvm. Tilnærmet flat tomt med asfaltert innkjøring. Opparbeidet hage med plen og noe beplantning. Deler av tomten er veggrunn og oppgitt areal på tomten er derfor ca. 1.118 kvm.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 10.196,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 2.963,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 13 bnr. 582 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Nelly Elisabeth Løkting

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 13
 • Bruksnr: 582
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 190 000,-
 • Ligningsverdi: 449 805,-
 • Primærrom: 93 m2
 • Bruksareal: 148 m2
 • Bruttoareal: 162 m2
 • Tomteareal: 1345 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 2

Elgvegen 31 2406 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 212545988
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no