Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Blåklokkevegen 45 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, bod, bad, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til terrasse.

Utebod.

Standard

Her kan vi presentere en lys og koselig halvpart av tomannsbolig med fin beliggenhet på Søbakken. Boligen har en praktisk planløsning med alt på en flate, samt lyse og romslige rom. Godt med lagringsplass med både innvendig og utvendig bod. Ute finner du også en hyggelig terrasse og hage med god plass til lek og aktiviteter. Fra boligen er det kort gangavstand til dagligvarebutikk, skole og flere barnehager. Det er også kort veg til fine friområder i skogen. Stavåsen kan by på flotte tur- og treningsområder gjennom hele året. Forøvrig finner du alt av servicetilbud og fasiliteter i sentrum, ca. 2,5 km fra boligen.

Gang/entre
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i en lys entre med god plass til å henge fra deg yttertøy og sko. Gangen har tilknyttet en praktisk bod, bad og ett av boligens to soverom. Videre er det delvis åpen løsning inn mot stuen.

Stue
Lys og innbydende stue med gode møbleringsmuligheter. Her er det rom for både sofagruppe og en egen spisestue. Rommet har lyse overflater og store vinduer som gir fine lysforhold. Utgang til en stor terrasse med god plass for utemøblement. Terrassen er skjermet med levegg mot nabo og tilgang til en privat hagedel.

Kjøkken
Fra stuen er det delvis åpen løsning inn til kjøkkenet. Her finner du en lys kjøkkeninnredning med slette fronter og benkeplater i laminat. Innredningen har godt med skap- og benkeplass. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. Kjøkkenet har installert varmepumpe og denne gir mulighet for en jevn og god varme i boligen gjennom hele året.

Bad
Lyst baderom med adkomst fra gangen. Her finner du toalett, dusjhjørne med glassdører, samt baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Badet har opplegg for vaskemaskin og vegghengt overskap med god oppbevaringsplass. Varmekabler i gulvet.

Soverom
Boligen har to lyse og fine soverom. Hovedsoverommet har adkomst fra gangen og her er det god plass for både dobbeltseng og garderobe. Det andre soverommet ligger med adkomst fra stuen.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i et familievennlig boligområde på Søbakken. Her bor du med nærhet til både skole, barnehage og butikk på Søbakken. Samtidig er vegen kort til populære turområder i Stavåsen som byr på milevis med tur- og sykkelstier på sommeren og skiløper med lysløype i vinterhalvåret. Bydelen har kunstgressbane på skolen, flere fotballbaner, skøytebane og rikelig med friområder for lek og aktiviteter. Kort veg til både Vesletjernet og Sagtjernet med badeplass på sommeren. Ca. 2,5 km til Elverum sentrum med et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Gang- og sykkelsti langs hovedveien til sentrum og bybussforbindelse like ved.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 79 kvm, Bruttoareal: 86 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, kjøkken, gang, bad og 2 soverom.

Bolig med fullt bruksareal for hele 1.etasje.
Terrasse, overbygget inngangsparti og kaldtloft uten beregningsmessig bruksareal.
Innvendig og utvendig bod er medtatt som sekundært bruksareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligoppvarming med strøm. Bad med elektrisk gulvvarme. Luft/luft varmepumpe på kjøkken.

Tomten

Fellestomt på ca. 6.322 kvm. Tilnærmet flat fellestomt med asfaltert innkjøring, felles parkering og asfalterte gangveier. Egen hagedel med plen og noe beplantning. Intern gangsti med betongheller.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Felles parkeringsplass.

Sameiet

Eierseksjonen hører til et boligsameie. Boligsameiet har ikke utarbeidet husordensregler etc. og meglerforetaket har ikke mottatt regnskap, budsjett eller årsberetning. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling. Sameiets vedtekter ligger vedlagt i salgsoppgaven. Leder i sameiet opplyser om at fellesplen klippes av beboerne på rundgang. Det er felles gressklipper i sameiet og en del av de månedlige felleskostnadene går til bensin til gressklipperen.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 10.490,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 2.878,- og faktureres direkte fra SØIR. Fritak for feie- og tilsynsgebyr, da det ikke er noen ildsteder i boligen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 25 bnr. 85 snr. 5 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Ine Stolp Eriksen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 25
 • Bruksnr: 85
 • section_number: 5
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 290 000,-
 • Fellesutgifter: 300,-
 • Ligningsverdi: 548 719,-
 • Primærrom: 71 m2
 • Bruksareal: 79 m2
 • Bruttoareal: 86 m2
 • Tomteareal: 6322 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Tomannsbolig
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Turterreng

Blåklokkevegen 45 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 212545886
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no