Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Surtjennsvegen 36 2416 Jømna Norge

Innhold

1.etg: Entre, kjøkken, stue med utgang til terrasse, gang, bad og 2 soverom.
Kjeller etg: 2 boder.

Uthus med fjøs, bakstrom, vedbod og lagerrom.
Dobbel garasje.

Standard

Modernisert og hyggelig enebolig med beliggenhet på Jømna, ca. 12 km syd for Elverum sentrum. Boligen har en fin planløsning med alt på en flate og fremstår som lys og innbydende. Her er det gjort diverse oppgraderinger de senere årene både utvendig og innvendig. Ute finner du også en dobbel garasje fra 2020, samt et eldre uthus med fjøs, bakstrom, vedbod og lagerrom. Tomten er stor og har umiddelbar nærhet til fine friområder, samt Surtjennet hvor du blant annet finner badeplass på sommeren. Ca. 4 km til dagligvarebutikk og 5 km til Lillemoen skole.

Velkommen inn!
I boligen kommer du inn i en lys entre med plass til omkledning og rom til å henge fra deg yttertøy og sko. Tilknyttet entreen har du trappeadkomst til kjelleretasjen, samt delvis åpen løsning inn mot kjøkkenet.

Kjøkken
Nytt og moderne kjøkken fra 2020 med lyse profilerte fronter. Skapfronter og skuffer med demping og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Veggflater over kjøkkenbenk med Kitchen-board og vindu som gir fine lysforhold. Innredningen har integrerte hvitevarer med koketopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Ventilator og komfyrvakt over koketopp. På kjøkkenet er det også plass til en spiseplass.

Stue
Lys og fin stue med god plass til møblering. Rommet har store vindusflater som gir fine lysforhold, samt moderne og gjennomførte farge- og materialvalg. I stuen er det montert peisovn som gir en lun og god varme. Utgang via glassdør til en stor og delvis overbygd terrasse. Her er det god plass til utemøblement og direkte adkomst til hagen.

Bad
Baderom med nymalte overflater. Her finner du nytt dusjkabinett fra 2021, toalett og vegghengt servant med speil og belysning på vegg. Opplegg for vaskemaskin, smal type.

Soverom
I boligen finner du to lyse og innbydende soverom. Begge soverommene er romslige og har god plass til møblering.

Beliggenhet

Eiendommen har landlig beliggenhet på Jømna, ca. 12 km syd for Elverum sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter. Fra eiendommen er det ca. 4 km til dagligvarebutikk med post i butikk, ca. 5 km til Lillemoen skole og ca. 8 km til barnehage. Fine friområder i nærheten og kort veg til Jømna/Heradsbygd skistadion. Herfra går det lysløype mot Svartholtet og videre inn til Svenkerudvollen. Gangavstand til Surtjennet hvor du finner badeplass med flytebrygge og en liten strand. Rundt tjernet er det også fine friområder. Det er også kort veg til Glomma med fiske- og bademuligheter. Om sommeren dukker Løkenstranda opp, en stor sandbank med herlige bademuligheter på varme dager.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 84 kvm, Bruttoareal: 92 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, kjøkken, bad, gang, vindfang og 2 soverom.

Bolig med fullt bruksareal for kjeller og 1.etasje.
Kjeller medtatt som sekundært bruksareal. Himlingshøyde ved kjeller 2,07-2,08 m.
Krypkjellere, kaldtloft samt inngangsparti og terrasse uten beregningsmessig bruksareal.
Uthus og garasje medtatt som sekundært bruksareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Peisovn i stue. Forøvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 7.174 kvm.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Nåværende eier opplyser om at naboeiendom i øst (71/35) har fått lov til å bruke deler av tomten. Det foreligger ingen skriftlig avtale på dette og det må bli opp til ny eier om han vil tillate dette.

Parkering

I dobbel garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 5.586,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vanngebyr. Renovasjon og slamtømming kr 5.087,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 71 bnr. 47 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Tom Roger Fjellstad

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 71
 • Bruksnr: 47
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 490 000,-
 • Ligningsverdi: 339 319,-
 • Primærrom: 70 m2
 • Bruksareal: 84 m2
 • Bruttoareal: 92 m2
 • Tomteareal: 7174 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Turterreng

Surtjennsvegen 36 2416 Jømna Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 212545608
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no