Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Risbergsvegen 87 2260 Kirkenær Norge

Innhold

1.etg: Vindfang, gang, toalettrom, baderom, vaskerom, 2 soverom, kjøkken, stue og spisestue.
Kjeller etg: Trapperom, boder samt vaskerom med dusj.

Dobbel garasje med boder.

Standard

Hyggelig eiendom med landlig og fin beliggenhet, ca. 4 km utenfor Kirkenær sentrum. Her finner du en eldre enebolig og et stort uthus med blant annet 2 garasjeplasser. Boligen fremstår som lys og trivelig, men trenger oppgradering og modernisering for å møte dagens krav til standard. Men her er mulighetene mange for å sette ditt eget preg på eiendommen. Her har du umiddelbar nærhet til fine friområder i skogen, og ca. 1,5 km unna ligger Glomma med gode bade- og fiskemuligheter.

Entre
Boligen har et overbygd inngangsparti som tar deg inn en lys entre med plass til omkledning. Entreen har tilknyttet trappegang med adkomst til kjelleren. Videre inn i gangen har du god plass til å henge fra deg yttertøy, samt adkomst til både kjøkken, stue og et av boligens to soverom.

Kjøkken
Lyst og trivelig kjøkken med innredning fra byggeåret. Innredningen har takhøye overskap med skyvedører og slette fronter. Benkeplate i laminat med fin arbeidsflate. Deler av veggflater mellom kjøkkenbenk og overskap med fliser. Ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det gode lysforhold og fin plass til en spiseplass.

Stue og spisestue
Boligen har en lys og romslig stue med gode møbleringsmuligheter. Her er det fin plass til både sofagruppe og en egen spisestue-del. Rommet har gode lysforhold og store skyvedører i glass som tar deg ut til terrassen. I stuen står det også en fin peisinnsats.

Soverom
Boligen har to romslige soverom. Ett av soverommene har installert skyvedørsgarderobe.

Toalettrom
Toalettrom med adkomst fra gangen. Her finner du toalett og en lys baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over.

Tidligere bad og vaskerom
Innenfor det ene soverommet finner du et stort rom som opprinnelig har vært separat bad og vaskerom. Tidligere innredninger er revet/fjernet og begge rom anses som rehabiliteringsprosjekter.

Kjelleretasje
Kjelleretasje bestående av trapperom, boder og tidligere vaskerom med dusj og opplegg for vaskemaskin.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i landlige omgivelser ved Refsethøgda i Grue kommune. Fra eiendommen er det ca. 5 km til Kirkenær så bor du landlige omgivelser men likevel nært et tettsted med både skole, barnehage, butikker, bensinstasjon og servicetilbud. Grue er en aktiv kommune med flere store kulturarrangmang som f.eks Finnskogutstillingen, Finnskogdagene og Grueturneringen. Grue kino (Bygdekinoen) i rådhuset viser iht. til kommunens hjemmeside kinofilmer annenhver søndag i skoleåret.
Med nærhet til store skogsområder finner du fine turområder rett utenfor husveggen. Her er mulighetene mange både til fots og på sykkelsetet på de mange gruslagte veger eller stier i nærområdet. Områder byr også på mange småsjøer som Hukusjøen og Holmsjøen, i tillegg renner Glomma forbi ved Kirkenær og her er det mulighet for både bading og fiske på sommerhalvåret. Det er ca 35 km til Kongsvinger, 6 mil til Elverum og 12 mil til Oslo.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 157 kvm, Bruttoareal: 214 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfang, gang, toalettrom, baderom, vaskerom, 2 soverom, kjøkken, stue og spisestue.

Arealene er basert på målinger ved befaring. BTA er utvendig målt areal uavhengig om innvendig areal er måleverdig. Arealene i kjeller har, i den østre delen, takhøyde under 1,90 meter og er derfor ikke måleverdige i hht takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Selv om deler av matboden og vaskerom/bad i kjeller har takhøyde ca. 1,90 - 1,91 meter vurderes hele østre del av kjelleren som ikke måleverdig, dvs. at det ikke har bruksareal i hht retningslinjene

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert peis i stue i 1. etasje. Ilstallert luft til luft varmepumpe på kjøkken. Elektrisk gulvvarme på soverom, samt tidligerebad og vaskerom i tilbygg. Eventuell øvrig oppvarming vil skje ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1 468 kvm. Innkjøring og gårdsplass med asfalterte arealer, og portstolper med lysarmatur, Tomten er tilnærmet flat og pent opparbeidet med plen og beplantninger. Inngjerdet med nettinggjerde og grenser mot skogsareal mot vest og nord.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 6 996,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, feie- og tilsynsgebyr samt slamtømming. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommen har stått ubebodd senere tid og det er derfor gitt fritak for renovasjonsavgift. Kjøper på påberegne at renovasjonsavgift til tilkomme de kommunale avgiftenene.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 63 bnr. 72 i Grue kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Astrid Margrete Steen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 63
 • Bruksnr: 72
 • Kommunenr: 3417
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 950 000,-
 • Ligningsverdi: 273 170,-
 • Primærrom: 104 m2
 • Bruksareal: 157 m2
 • Bruttoareal: 214 m2
 • Tomteareal: 1486 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 2

Risbergsvegen 87 2260 Kirkenær Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Annen info

Finnkode: 210888041
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no