Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Trysilvegen 141 2413 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Gang, bod, kjøkken, spisestue, stue og toalettrom/vaskerom med tilknyttet bod med egen utgang.
2.etg: Gang med utgang til balkong, bad, 4 boder og 3 soverom
Kjeller etg med bodplass.

Dobbel garasje med hems.

Standard

Særegen og flott eiendom med sentral og fin beliggenhet like i utkanten av den nye bydelen Ydalir. På eiendommen finner du en enebolig full av sjel, samt en dobbel garasje med hems. Boligen er opprinnelig fra 1907, men er vesentlig oppgradert de senere årene. God og romslig planløsning og lyse og gjennomførte farge- og materialvalg er gjennomgående. Her har eierne klart å opprettholde boligens opprinnelige sjel og sjarm, samtidig som boligen fremstår som tidsriktig og gjennomført. Fra eiendommen har du kort gangavstand til både skole, barnehage og flere dagligvarebutikker i bydelen. Du har også nærhet til sentrum, samt friområder både i skogen og ved Sagtjernet. Her bor du med andre ord med gangavstand til det meste. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
I boligen blir du møtt av en romslig hall med god plass til omkledning og plass til å henge fra seg yttertøy. Hallen har trapp opp til 2.etasje, samt tilknyttet en bod med oppbevaringsmuligheter.

Kjøkken med spiseplass
Boligen har et stort og flott kjøkken - perfekt for deg som er glad i matlaging! Her finner du en romslig kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter og benkeplater i heltre. Flere overskap med vitrine-skapdører. Innredningen har integrerte hvitevarer med koketopp, stekeovn, mikro og kjøleskap. Ventilator over koketopp.
På kjøkkenet er det plass til en hyggelig spiseplass og du har utgang til en overbygd terrasse og hagen. Videre er det delvis åpen løsning inn mot spisestuen.

Spisestue
Spisestuen ligger fint til mellom kjøkkenet og den øvrige dagligstuen. Her er det god plass til langbord som gjør seg like godt til hverdags som fest. Rommet har store vinduer og lyse fargevalg, som sammen med den åpne romløsningen er med å skape en åpen og fin romfølelse. I spisestuen er det montert en flott klebersteinsovn som gir godt med varme til boligen.

Stue
Lys og flott stue med vinduer på flere sider som gir en god romfølelse. Her er der god plass til sofagruppe med tilhørende møblement. I rommet står det en eldre etasjeovn (restaurert i 2014) som utgjør en lekker detalj, samtidig som den gir en god varme. I stuen er det også montert varmepumpe.

Vaskerom/toalettrom
I boligens 1.etasje finner du et kombinert toalett- og vaskerom med adkomst fra hallen. Rommet er lyst og delikat, og her finner du blant annet vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Baderomsinnredning med heltre benkeplate, porselenskum og vegghengt speil. Varmekabler i gulvet.

Opp en trapp...
Opp trappen til 2.etasje kommer du opp i en lys og romslig gang. Her har du utgang til en koselig overbygd balkong med plass til en liten sittegruppe.

Soverom
I 2.etasje finner du boligens til sammen 3 soverom. Soverommene er lysmalte og romslige med god plass til møblering.

BadLyst og gjennomført bad fra 2015. Her finner du veggmontert toalett, dusjkabinett og en lys baderomsinnredning med dobbel servant og speilskap med belysning over. Varmekabler i gulvet.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i utkanten av det nye boligområdet Ydalir. Fra boligen har du gang- og sykkelveg på ca. 200 meter som tar deg opp til den nye skolen og barnehagen på området. Du har også kort gangavstand til flere dagligvarebutikker og andre større forretninger i området. Forøvrig er det ca. 1,5 km til sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter, samt ungdom- og videregående skole. Både Sagtjernet og Vesletjernet med badeplass og fine friområder ligger ca. 1 km fra eiendommen. Veien er heller ikke lang til både Stavåsen og Svartholtet, som begge kan by på fine tur- og treningsområder for hele familien. Her har du milevis med fine sykkel- og turstier i sommerhalvåret, og på vinterstid er det oppkjørte langrennsløyper og egen lysløype hvor det arrangeres flere aktiviteter. En kort kjøretur unna finner du Starmoen fritidspark med 18-hulls golfbane, travpark, flyplass, motorcross, bilcross, go-kart m.m.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 172 kvm, Bruksareal: 186 kvm, Bruttoareal: 200 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, spisestue, kjøkken, vaskerom, gang/entre og vindfang.
2.etg: Baderom, 3 soverom og gang.

Bolig med fullt bruksareal for hele 1.etasje omsluttet av yttervegger.
Himlingshøyder ved 1.etasje målt til ca 2,8 meter. 2.etasje med skråhimlinger og begrenset målbarhet grunnet lave himlingshøyder.
Bod i 1. og 2.etasje er medtatt som primært bruksareal. Kjellerbod medtatt som sekundært bruksareal, himlingshøyde målt til 1,9 m.
Rafteloft, kaldtloft, krypkjellere, terrasser og inngangsparti, samt garasjehems og carport uten beregningsmessig bruksareal.
Garasje medtatt som sekundært bruksareal. Etablert hems over garasje med gulvareal på ca 29 m2.
Inntilbygget carport/vedbod ved garasje ca 22 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Luft/luft varmepumpe i stue. Klebersteinsovn i spisestue og eldre etasjeovn i den andre stuen. Varmekabler i gulv på bad og vaskerom/bad. Øvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.082 kvm. Tilnærmet flat tomt med gruset innkjøring og gårdsplass. Etablert hageanlegg med plen og diverse beplantning. I hagen er det rosehekk, flere staudebed og drivhus/orangerie. Støyskjerm mot riksvegen, øvrig inngjerding med skigard. Deler av skigarden står inne på nabotomten som eies av Trysilhus.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

I forbindelse med Trysilhus sin utbygging av naboeiendommen vil det tilfalle ca. 150 kvm ekstra tomt til eiendommen kostnadsfritt. Oppmåling vil ikke skje før til våren og kjøper vil ikke ha noen kostnader i forbindelse med dette.

Parkering

I dobbel garasje. Garasje med 2 elektriske porter og anlegg for el-bil. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjorde ca. kr 10.858,- for 2020. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Vann og avløp betales a-konto og vil derfor variere etter målt forbruk. Renovasjon kr 2.403,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 1.260,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 1096 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Reinier Paul Weststeyn
Theodora Nieuwhof

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 1096
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 5 190 000,-
 • Ligningsverdi: 638 091,-
 • Primærrom: 172 m2
 • Bruksareal: 186 m2
 • Bruttoareal: 200 m2
 • Tomteareal: 1082 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Trysilvegen 141 2413 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 207861035
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no