Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Flotsvegen 67 2416 Jømna Norge

Innhold

Sokkel etg: Entre/gang, 2 soverom, vaskerom, bad og 2 boder.
1.etg: Stue/spisestue, kjøkken, bad og soverom.
2.etg: Trappegang og 2 soverom.

Garasje med treningsrom/bod, bakstrom og kjølerom.
Uthus med verksted, garasje og diverse boder.

Standard

Innholdsrik og fin eiendom med landlig og familievennlig beliggenhet i Melåsberget. Eiendommen består av en lys og innbydende enebolig, ny dobbel garasje med blant annet treningsrom, bakstrom og kjølerom, samt et eldre uthus med garasje, verksted og diverse boder. Eneboligen har god standard og har en innholdsrik planløsning med blant annet 5 soverom. Her er det gjort diverse oppgraderinger de senere årene og boligen fremstår som lys og innbydende. Stor tomt på ca. 12 mål, så her er det god plass til både to- og firbeinte. Fine friområder i umiddelbar nærheten som gir fine friluftsopplevelser gjennom hele året. Ca. 6 km til Heradsbygd med dagligvarebutikk og skole. Øvrige servicetilbud finner du i Elverum sentrum, hit er det ca. 15 km. Her bor du med andre ord landlig og usjenert, samtidig som du finner alt av servicetilbud og fasiliteter innen god rekkevidde. Velkommen til visning!

Gang/entre
I boligen blir du møtt av en lys og innbydende entre/gang med god plass til omkledning. Her er det montert en romslig skyvedørsgarderobe som gir god oppbevaringsplass for yttertøy og sko. Gangen har lysmalte overflater og flislagt gulv med varmekabler. I tilknytning til gangen finner du to av boligens tilsammen fem soverom, bad, vaskerom og 2 boder. Videre går det trapp opp til boligens 1.etasje.

Kjøkken
Boligen har et nyere og flott kjøkken fra IKEA. Innredningen har lyse profilerte fronter med takhøye overskap som gir godt med skapplass. Benkeplater i laminat med god arbeidsflate og veggflater over med laminerte plater. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn, mikro og oppvaskmaskin. Ventilator over koketopp. Kjøkkenet ligger åpen mot stue/spisestue, og har en barløsning med mulighet for en koselig spiseplass.

Stue og spisestue
Stuen er lys og luftig med store vindusflater på flere sider som gir rommet gode lysforhold. Stuen er møbleringsvennlig og har god plass til både sofagruppe og en egen spisestuedel. Midt i rommet er det også montert en peisovn som gir en god varme på kalde dager. Utgang til en overbygd terrasse med god plass til utemøblement og trapp ned til hagen.

Bad
Baderom i 1.etasje med lyse veggfliser og mørke flislagte gulv. Her finner du vegghengt toalett og dusjhjørne med glassvegger. Baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning på vegg. På badet er det varmekabler i gulvet og downlights i tak.

Bad og vaskerom
På badet i sokkeletasjen finner du toalett og dusj med forheng. Innredning med servant og vegghengt speil.

I sokkeletasjen finner du også et separat vaskerom. På vaskerommet finner du vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin.

Soverom
I boligen finner du tilsammen fem soverom fordelt på tre etasjer. I 2.etasje finner du to av soverommene hvorav ett har tilknyttet balkong. Det ene soverommet er av god størrelse og kan også brukes som f.eks loftstue/tv-stue for ungdommen i huset. Ellers finner du ett soverom i 1.etasje og to i sokkeletasjen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i landlige omgivelser ca. 3 km nord for Jømna sentrum og ca. 6 km øst for Heradsbygd sentrum. Her bor du med umiddelbar nærhet til friområder i skogen hvor hele familien kan nyte fine friluftsopplevelser. For deg som er glad i tur og trening finner du stier og grusveier for løping, sykling, tur og langrenn i nærområdet. Fra boligen er det bare en liten kjøretur til et flott idrettsanlegg i Heradsbygd hvor det arrangeres en rekke aktiviteter for barn og unge. Jømna/Heradsbygd har et godt drevet idrettslag med mange aktiviteter gjennom hele året. Ca. 15 km til Elverum sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 147 kvm, Bruksareal: 159 kvm, Bruttoareal: 175 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
Sokkel etg: Bad, 2 soverom, trappegang, vaskerom og entre.
1.etg: Stue, spisestue, kjøkken, baderom og soverom.
2.etg: 2 soverom og trappegang.

Bolig med fullt bruksareal for kjeller og 1.etasje. Arealer 2.etasje med skråhimlinger og redusert målbarhet grunnet lave himlingshøyder (<1,9 m).
Målt himlingshøyde i sokkel til 2,35-2,39 m.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Kjellerboder, uthus og frittstående garasje er medtatt som sekundært bruksareal.
Overbygget inngangsparti, terrasser og terrasseplatting uten måleverdig areal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Vedovn i stue 1.etasje. Luft/luft varmepumpe i trappegang. Varmekabler i gulv på begge bad, samt i entre/gang i sokkeletasje. Forøvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 12.904 kvm. Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser for flere biler. Opparbeidet hage med plen og noe beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Dobbel garasje og uthus med garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 3.816,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon og slamtømming kr. 7.450,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 82 bnr. 10 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Lars Mellemstuen
Janne Strandvik

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 82
 • Bruksnr: 10
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 490 000,-
 • Ligningsverdi: 657 304,-
 • Primærrom: 147 m2
 • Bruksareal: 159 m2
 • Bruttoareal: 175 m2
 • Tomteareal: 12905 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 5

Flotsvegen 67 2416 Jømna Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 207860445
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no