Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Tømmervegen 7E 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, vaskerom, gang, bad og 2 soverom.
2.etg: Stue, kjøkken, bad og soverom.

Carport.

Standard

Innflytningsklar og lekker 1/2 part av tomannsbolig med sentral beliggenhet på Søbakken. Boligen har høy standard og fremstår som gjennomført, lys og moderne. Innholdsrik og praktisk planløsning over to plan med blant annet 3 soverom, 2 bad og eget vaskerom med egen inngang. Store vindusflater og god takhøyde gir rommene en åpen og luftig romfølelse. Utstrakt bruk av downlights og lyse og tidsriktige farger er også gjennomgående for hele boligen. Ute finner du flere fine uteplasser og carport. Boligen ligger i et barnevennlig og fint område med kort gangavstand til både skole, barnehage og dagligvare med post i butikk. Ca. 2 km til sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter. Du har også kort veg til fine friområder i Stavåsen og badeplass på Sagtjernet.

Gang/entre
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i en lys og romslig entre/gang. Her er det god plass til omkledning, samt etablering av garderobeløsning. Herfra har du direkte adkomst til to av boligens tilsammen tre soverom, bad, samt separat vaskerom med egen utvendig adkomst. Videre går det trapp opp til boligens 2.etasje.

Stue og spisestue
I 2.etasje blir du møtt av et fantastisk lys og en luftig atmosfære, mye grunnet takhøyden og lyset fra de mange og store vinduene. Stuen har god plass til møblering med sofagruppe og egen spisestuedel. Rommet har installert en lekker peisovn som gir en lun og god varme til boligen. Fra stuen er det også utgang til en hyggelig balkong med fin plass til en sittegruppe.

Spisestuen er praktisk plassert ved den åpne kjøkkenløsningen. Her er det god plass til spisebord med rom for familie og venner.

Kjøkken
Svært lekker og moderne kjøkkeninnredning fra Aubo med mørke slette fronter. Innredningen har kjøkkenhalvøy med underskap mot spisestuen. Her er det også barløsning med mulighet for en fin frokostplass. Innredningen har laminerte benkeplater med god arbeidsflate og godt med vinduer over som gir fint arbeidslys. Integrerte hvitevarer med oppvaskmaskin, kjøleskap, micro, stekeovn og koketopp. Ventilator over koketopp.

Bad og vaskerom - 1.etasje
Lyst og lekkert baderom i tilknytning til gangen i 1.etasje. Badet har delikate fargevalg og flislagte overflater. Baderomsinnredning med hvite høyglansfronter med nedfelt servant og speil over. Badet har også vegghengt toalett og dusjnisje med glassdør. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

I tilknytning til gangen finnes også et flott praktisk vaskerom. Her finner du benkeinnredning med nedfelt servant og opplegg for vaskemaskin. Rommet har varmekabler i gulv og egen utgang til markterrasse.

Bad 2.etasje
Bad i 2.etasje med belegg på gulv og baderomspanel på vegger. Her finner du vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og en enkel baderomsinnredning med nedfelt servant og speil på vegg.

Soverom
Boligen har tilsammen 3 lyse og luftige soverom, to i 1.etasje og ett i 2.etasje. Hovedsoverommet har egen utgang til hagen.

Beliggenhet

Boligen har attraktiv og barnevennlig beliggenhet i et etablert boligområde på Søbakken. I Nærhet til boligen finner du Sagtjernet hvor du har fine bade- og fiskemuligheter. Rundt tjernet er det også fine friarealer med turstier og badeplasser hvorav ett har en stor brygge m/stupetårn. Fra eiendommen er det bare noen hundre meter til Søbakken barneskole og i området finner du flere barnehager. Ca. 100 m til nærmeste dagligvarebutikk med postfunksjon. Kort veg til Elverum sentrum hvor du finner du et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter med kjøpesentre, butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, parker, lekeplasser, idrettshaller m.m. Kort avstand til tur- og rekreasjonsområder med oppkjørte skiløyper på vinterstid og stier og grusveier som kan benyttes til fots eller på sykkelen. Bussholdeplass i nærhet med forbindelse til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

P-rom - 112 kvm
BRA - 114 kvm.
Arealer er hentet fra byggetegninger.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Varmekabler i gulv ved gang, bad og vaskerom 1.etasje, samt bad i 2.etasje. Vedovn i stue. Ellers oppvarming med panelovner.

Tomten

Fellestomt for de to seksjonene på ca. 734 kvm. Tomten har gruset innkjøring og gårdsplass. Tomten er forøvrig grovplanert og det vil bli sådd plen til sommeren.
Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Det er fradelt en tomt fra det opprinnelige hovedbølet. Denne ligger vest for tomannsboligen, og på tomten vil det bli satt opp en enebolig. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Parkering

I carport. Carporten har innlagt strøm og belysning. Ellers biloppstillingsplasser på felles gårdsplass.

Sameiet

Eierseksjonen er en del av et sameie, men det er ikke organisert noe formell drift rundt dette.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 4.828,- for inneværende år. I disse inngår vann- og avløpsgebyr.

Det vil også påløpe avgift for eiendomsskatt, renovasjon fra SØIR og feie- og tilsynsgebyr fra Midt-Hedmark brann- og redningsvesen.

Elverum kommune opplyser om at eiendommen vil få en årlig eiendomsskatt på ca. 6.667,-.

For 2021 er grunngebyret fra SØIR på kr. 1.272,-.
Samlet årsgebyr består av grunngebyr og gebyr på restbeholder, papirbeholder og glass/metallbeholder etter størrelse.
Restavfallsbeholder 140l dunk - kr. 1.449,-
Papirbeholder 140l dunk - kr. 121,-
Beholder for glass- og metallembalasje 140l dunk - kr. 121,-

Feie- og tilsynsgebyr er på kr. 630,- pr pipeløp for 2021.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 24 bnr. 359 snr. 2 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Hjemmelshaver

O R EIENDOM AS v. Rune Storsveen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 24
 • Bruksnr: 359
 • section_number: 2
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 4 190 000,-
 • Primærrom: 112 m2
 • Bruksareal: 114 m2
 • Tomteareal: 734 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Tomannsbolig
 • Soverom: 3

Tømmervegen 7E 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 206298527
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no