Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Strandstykket 81 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre/gang, 3 soverom og bad.
2.etg: Gang, stue, kjøkken, bod og toalettrom.
Kjeller etg: Gang, vaskerom, kjellerstue og 2 boder.

Utebod og garasje i felles garasjeanlegg.

Standard

Innholdsrik og fin 4-roms leilighet over tre plan med barnevennlig beliggenhet på Søbakken. Her finner du blant annet 3 soverom, to stuer, eget vaskerom og flere fine uteplasser. Ute har du også en praktisk bod med god lagringsplass og garasje i felles garasjeanlegg. Leiligheten har fin beliggenhet i Strandstykket borettslag med umiddelbar nærhet til friområder i Stavåsen. I tillegg har du kort veg til både barnehage, barneskole og dagligvarebutikk på Søbakken. Vegen er heller ikke lang til sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter.

Velkommen inn!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i en lys og innbydende gang. Her er det montert en praktisk skyvedørsgarderobe med god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Fra gangen har du trappeadkomst til 2.etasje og kjelleretasjen, samt adkomst til boligens 3 soverom og bad.

Stue med utgang til terrasse
I 2.etasje kommer du opp i en lys og fin stuedel. Stuen er møbleringsvennlig og har god plass til både spisegruppe og sofakrok. Rommet har lyse farge- og materialvalg og store vindusflater som slipper inn mye lys. I stuen er det også installert peisovn som gir godt med varme. Utgang til en hyggelig overbygd balkong med fin plass til en sittegruppe.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en lysmalt innredning med profilerte fronter. Innredningen har godt med skapplass og benkeplater i heltre med god arbeidsflate. Flere overskap med glassfronter og innebygd belysning. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser. Innredningen har integrerte hvitevarer med koketopp, stekeovn og kjøleskap. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over koketopp.

Bad og toalettrom
Baderom i 1.etasje med lyse overflater. Her finner du dusjkabinett, toalett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over.

Toalettrom i 2.etasje med toalett og innredning med toppmontert servant.

Soverom
Leiligheten har tilsammen tre soverom, alle finner du i 1.etasje. Rommene er lysmalte og er av god størrelse. Hovedsoverommet har også utgang til en hyggelig uteplass og hage.

Kjeller etg
I boligens kjelleretasje finner du eget vaskerom med laminert innredning, vaskekum og opplegg for vaskemaskin.

I kjelleren finner du også en hyggelig kjellerstue. Dette er et ypperlig rom å benytte til f.eks tv-stue.

Øvrig areal i kjelleren med boder som gir rikelig med oppbevaringsplass.

Beliggenhet

Leiligheten har fin beliggenhet i Strandstykket borettslag på Søbakken. Her bor du med umiddelbar nærhet til Stavåsen som kan by på fine turområder året rundt. I Stavåsen finner du milevis med stier og løyper som kan benyttes til fots, på sykkel eller med langrennsski. På vinterstid er det lysløype i området. Det er også kort veg til både Sagtjernet og Vesletjernet - som begge har fine badeplasser på sommeren. Fellesområdet til borettslaget har også fine uteområder med friområder og lekeplasser. Barnehage rett i nabolaget og ca. 1 km til Søbakken barneskole og dagligvarebutikk med post i butikk. Ca. 3 km til Elverum sentrum med alt av servicetilbud og fasiliteter. Bybussforbindelse i nærheten.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 140 kvm, Bruksareal: 156 kvm, Bruttoareal: 173 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Baderom, entre, gang og 3 soverom.
2.etg: Stue, spisestue, toalettrom og kjøkken.
Kjeller etg: Vaskerom, kjellerstue og trappegang.

Bolig med fullt bruksareal for begge etasjer samt kjeller.
Kjellerstue, vaskerom og trappegang i kjeller medtatt som primære bruksareal, øvrig kjeller medtatt som sekundære bruksarealer. Bod i 2.etasje medtatt som sekundært bruksareal.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Kaldtloft, terrasser og inngangsparti uten beregningsmessig bruksareal.
Tilleggsareal for utvendig bod med ca 8 m2. Arealer er etter nye retningslinjer ikke medtatt i arealoversikten ovenfor.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Peisovn i stue 2.etasje. Ellers oppvarming med panelovner.

Tomten

Fellestomt på ca. 46.591 kvm. Fellestomten består av felles lekeområder, grøntarealer, garasjeanlegg og gjesteparkering. Asfalterte gangstier og veier.

Leiligheten har brostein ved gangsti til inngangsparti og eget hageanlegg med plen.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Egen garasjeplass i felles garasjeanlegg. Ellers felles parkeringsområder for borettslaget.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 25 bnr. 453, andelsnr. 81 i Strandstykket borettslag a/l med orgnr. 954119084 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Sigrid Haugenes Molden

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 25
 • Bruksnr: 453
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 850 000,-
 • Totalpris: 2 578 624,-
 • Fellesgjeld: 728 624,-
 • Fellesutgifter: 6 350,-
 • Ligningsverdi: 690 389,-
 • Primærrom: 140 m2
 • Bruksareal: 156 m2
 • Bruttoareal: 173 m2
 • Tomteareal: 46591 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 3

Strandstykket 81 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 202416765
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no