Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Søbakkvegen 107B 2409 Elverum Norge

Innhold

1. etg: Entre, gang, bod, baderom, 2 soverom, kjøkken og stue.

Sportsbod.
Garasje i felles garasjeanlegg.

Standard

Her kan vi presentere en lettstelt og fin selveierleilighet på Søbakken. Leiligheten ligger i 1.etasje og har en praktisk planløsning med alt på en flate. Rommene har lyse farge- og materialvalg og leiligheten har store vindusflater som gode fine lysforhold. Ute finner du både garasje, sportsbod og en delvis overbygd terrasse med direkte adkomst til felles hage. Her bor du i et sentralt boligområde på Søbakken med kort avstand til skole, barnehage og flere dagligvarebutikker. Du har også kort veg til fine friområder både i Stavåsen og ved Sagtjernet og Vesletjernet.

Velkommen!
Et overbygd inngangsparti tar deg inn i sameiets felles trapperom i 1.etasje. Inn i leiligheten ønskes du velkommen av en lys og romslig gang med god plass til omkledning. Her er det god plass til garderobeløsning for praktisk oppbevaring av yttertøy og sko. Gangen har tilknyttet to soverom og bad. Videre er det åpen løsning inn mot stuen.

Stue
Leiligheten har en fin stue med mye naturlig lys fra de store vinduene i rommet. Stuen er møbleringsvennlig med plass til sofagruppe og spisestue inn mot kjøkkenet. Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken gir en åpen og god romfølelse
Fra stuen har du også utgang til en delvis overbygd terrasse med direkte adkomst til felles hage.

Kjøkken
Hyggelig kjøkken med lys innredning. Innredningen har lyse slette fronter og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Her er det fint å tilberede dagens måltider, og kanskje får du middagsbesøk? Da er det praktisk at spisestuen er plassert ved kjøkkenet - med god plass til besøk av venner og familie. Videre har innredningen opplegg for oppvaskmaskin og montert ventilator over komfyrplass. Veggflater med glassplater over oppvaskkum og komfyr.

Soverom
Leiligheten har to lyse og fine soverom, begge med plass til seng og garderobeskap. Hovedsoverommet har installert en romslig skyvedørsgarderobe og har tilknyttet bod.

Bad
Lyst baderom med adkomst fra gang. Her finner du toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Oppvarming med varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin.

Beliggenhet

Leiligheten har beliggenhet i et sentralt og familievennlig boligområde på Søbakken. Det er gangavstand til Elverum sentrum hvor du finner det meste av servicetilbud og fasiliteter, med blant annet butikker, kjøpesenter, cafeer, restauranter, kino, bowlinghall, sykehus, apotek osv. Fra eiendommen er det også kort gangavstand til skole og barnehage. Flere store dagligvarebutikker like borti gata. Både Sagtjernet og Vesletjernet med badeplass og fine friområder ligger mindre enn en kilometer eiendommen. Veien er heller ikke lang til Stavåsen som kan by på fine tur- og treningsområder for hele familien. Her har du milevis med fine sykkel- og turstier i sommerhalvåret, og på vinterstid er det oppkjørte langrennsløyper og egen lysløype hvor det arrangeres flere aktiviteter på
kveldstid. Bybussforbindelse med videre forbindelse til skysstasjonen på Vestad like ved.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 81 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg: Entre, gang, baderom, 2 soverom, kjøkken og stue.

Fullt bruksareal i 1.etasje for arealer omsluttet av yttervegger. Bod/teknisk rom medtatt som sekundært bruksareal. Terrasseplatting uten beregningsmessige arealer. Garasje i frittstående bygg medtatt som sekundære bruksareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strømfyring. Baderom med elektrisk gulvvarme, og øvrige rom med panelovner.

Innvendig 2-løps elementpipe, et pipeløp tilknyttet leiligheten men har ingen tilkoblede ildsteder.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1488 kvm. Tomten har gruset adkomst og felles gårdsplass med mulighet for flere biloppstillingsplasser. Gruslagte gangstier frem til inngangsparti. Tørrmyr langs øst- og sydfasade mot skåterreng. Opparbeidet tomteareal med plen og noe beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på felles gårdsplass.

Sameiet

Eierseksjonen hører til et boligsameie. Boligsameiet har ikke utarbeidet vedtekter, husordensregler etc. og meglerforetaket har ikke mottatt regnskap, budsjett eller årsberetning. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 10 304,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 5 096,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 611,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 1095 snr. 2 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Dumitru Hurmuz
Mihaela Hurmuz

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 1095
 • section_number: 2
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 080 000,-
 • Fellesutgifter: 750,-
 • Ligningsverdi: 545 393,-
 • Primærrom: 72 m2
 • Bruksareal: 75 m2
 • Bruttoareal: 81 m2
 • Tomteareal: 1488 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Søbakkvegen 107B 2409 Elverum Norge

Visning

21.04.2021, 1800 - 1830.

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 199878015
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no