Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Storgata 23B 2414 Elverum Norge

Innhold

3.etg: Entre, 2 soverom, bad, kjøkken og stue med utgang til terrasse.

Bod på loft.

Standard

Lys og fin 3-roms leilighet med beliggenhet midt i Elverum sentrum. Her finner du alt av servicetilbud og fasiliteter rett utenfor døra, og det kort gangavstand til skoler og flere barnehager. Nærhet til friområder både langs Glomma og i Svartholtet. Leiligheten har god standard og oppleves som lys og innbydende. Praktisk planløsning med åpne løsninger som gir en god romfølelse. Leiligheten har også oppvarming via vannbåren varme som gir lavere strømutgifter. Ute finner du en stor og skjermet terrasse med overbygg og god plass til møblering. Velkommen til visning!

Gang/entre
Leiligheten har en lys og romslig gang med plass til omkledning og oppbevaring av yttertøy og sko. Her har du adkomst til bad, begge soverom og åpen løsning inn mot stue og kjøkken.

Åpen stue- og kjøkkenløsning
Kjøkkenet har en lysmalt innredning med profilerte fronter og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Veggflater over kjøkkenbenken med fliser og to overskap med glassfronter. Innredningen har integrerte hvitevarer med koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Ventilator over koketopp. Opplyst om vaskemaskin i kjøkkenskap.

Fra kjøkkenet er det åpen løsning mot stua, som har lyse overflater og god plass til møblering. Her har du rom for både sofagruppe og spisestue. Videre har stuen utgang til terrasse. Den herlige terrassen er stor og delvis overbygd. Her er det rikelig med plass til møblering og du har levegg mot nabo som gir deg et skjermet og privat uteområde.

Bad
Lyst og delikat bad med flislagte overflater. Badet har dusjhjørne med glassdører, toalett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil på vegg. Vannbåren gulvvarme.

Soverom
Leiligheten har to lyse og romslige soverom, begge med adkomst fra gangen.

Beliggenhet

Leiligheten har attraktiv og fin beliggenhet midt blant sentrumsfasiliteter med butikker, cafeer, restauranter, parker m.m. Her har du kort avstand til det meste og du finner flere barnehager, samt barne-, ungdom- og videregående skole innen kort gangavstand. Leiligheten ligger fint til i byen og du har blant annet søndagsåpen kiwibutikk og bakeri like utenfor. Kort veg til den populære gang- og sykkelstien langs Glomma som blant annet tar deg til Norsk Skogmuseum. En fin gåtur i området er museumsrunden som tar deg gjennom både Skogmuseet, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Det er heller ikke langt opp til Svartholtet med store skogsområder. Her finner du milevis av traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 77 kvm, Bruttoareal: 81 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
3.etg: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad og gang.

Fullt bruksareal for hele leiligheten. Terrasse ikke medtatt i arealberegningen, terrasseareal ca 25 m2.
Boligareal med unntak av gangskap (bruksareal sekundærdel).
Fellesarealer og parkeringsplass ikke medtatt i arealberegningen.
Tilleggsareal for loftsbod, ukjent areal. Arealer er etter nye retningslinjer ikke medtatt ved arealoversikten ovenfor.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme tilknyttet sentralfyr/fjernvarmeanlegg.

Tomten

Fellestomt på ca. 1857 kvm.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Gateparkering.

Sameiet

Eierseksjonen høer til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 5.246,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon kr 4.292,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 181 snr. 7 orgnr. 988592889 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Mourat Aliev

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 181
 • section_number: 7
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 950 000,-
 • Fellesutgifter: 3 100,-
 • Ligningsverdi: 515 310,-
 • Primærrom: 76 m2
 • Bruksareal: 77 m2
 • Bruttoareal: 81 m2
 • Tomteareal: 1857 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Storgata 23B 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 199064383
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no