Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Gaupevegen 3B 2406 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, kjøkken, stue/spisestue med utgang til terrasse, peisestue.
2.etg: Gang, bad, toalettrom og 3 soverom.
Kjeller etg: Gang, vaskerom og 2 boder.

Garasje.
Bod.

Standard

Lys og innbydende halvpart av tomannsbolig med barnevennlig beliggenhet på Vestad. Boligen går over tre plan og har en godt utnyttet planløsning med blant annet 3 soverom, 2 stuer og eget vaskerom. I kjelleretasjen finner du også godt med bodplass. Her er det gjennomgående lyse og moderne farge- og materialvalg og store vinduer som gir mye lys til rommene. Ute har du en delvis overbygd terrasse med trapp ned til en stor og barnevennlig hage. Ute finner du også inntilbygget garasje med bod. Her i Gaupevegen bor du med kort avstand til flere barnehager, skole og flere store dagligvarebutikker. Du har også kort veg til fine turområder i skogen og langs Glomma. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
Boligen har et overbygd inngangsparti som tar deg inn i en lys entre med plass til omkledning og trappeadkomst til kjelleretasjen. Videre inn i gangen er det god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Fra gangen har du trapp opp til 2.etasje og adkomst til både kjøkken, stue og peisestue.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en lys innredning med profilerte fronter i heltre. Innredningen har takhøye overskap, to av de med glassfronter, og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser og vindu. Innredningen har opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Stue og spisestue
Boligen har to romslige stuer, hvor spisestuen er praktisk plassert i tilknytning til kjøkkenet. Stuen er romslig og har god plass til både sofa og spisestue i rommet. Her er det gjennomgående lyse farge- og materialvalg og store vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys. I stuen er det montert varmepumpe og du har utgang til en stor og delvis overbygd terrasse.

Peisestue
Lys og koselig peisestue med gode møbleringsmuligheter. Rommet er lysmalt og har store vindusflater som skaper en god romfølelse. Innmurt åpen peis som er en fin interiørdetalj i rommet.

Soverom
Boligen har tre lyse og fine soverom, alle beliggende i 2.etasje. Alle rommene har god plass til seng og garderobeløsning. Hovedsoverommet har installert skyvedørsgarderobe som gir godt med oppbevaringsplass.

Bad og toalettrom
Lyst og innbydende baderom med flislagt gulv og vegger med malte fliser og malt strietapet. Her finner du dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulv. Overflatebehandlinger av vegger, dusjkabinett og innredning opplyst fra 2017.

Separat toalettrom vegg-i-vegg med badet. Her finner du wc og innredning med servant fra 2018.

Vaskerom
Lyst og praktisk vaskerom i kjelleretasjen med PVC-fliser på gulvet. Her finner du en lys innredning med benkeskap og benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Kjeller etg
I kjelleretasjen finner du også en romslig gang som i dag er innredet til en liten tv-stue. Øvrig areal i kjelleretasjen med boder for oppbevaring.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i et etablert boligområde på Vestad med kort gangavstand til flere barnehager og Vestad barneskole. Du har også kort veg til søndagsåpen Joker-butikk, Rema 1000 og Kiwi. I bydelen finner du også fine friområder i skogen med Grundsetmarka som kan by på milevis med stier og traseer som kan benyttes både til fots, på sykkel eller med ski på beina. Lysløype på vinterstid. Fine turområder finner du også langs Glomma og rundt museumsområdene, og Prestøya. Fra eiendommen er det også nærhet til Terningen arena hvor du blant annet finner høgskole, treningssenter, tannlege, tennisbane, løpebane og idrettshaller. Her arrangeres en rekke idretts- og kulturarrangementer. Ca. 2 km til sentrum hvor du finner et godt utvalg av butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, apotek, parker, lekeplasser m.m.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 140 kvm, Bruttoareal: 153 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stuer, spisestue, kjøkken, vindfang og gang.
2.etg: Bad, toalettrom, 3 soverom og gang.
Kjeller etg: Vaskerom, gang/trapperom og kjellerstue.

Fullt bruksareal for arealer omsluttet av yttervegger ved alle plan. Målt himlingshøyder i kjeller 1,98 m.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Kjellerstue/trappegang og vaskerom i kjeller er medregnet som primærareal. Kjellerstue uten tilfredsstillende dagslysareal er medtatt som primærareal (vindusareal <10% av gulvareal). Kjeller i tillegg uten tilfredsstillende rømningsforhold.
Kjellerboder, bod med utvendig adkomst samt garasje er medtatt som sekundære bruksareal.
Delvis overbygget terrasse, overbygget inngangsparti, kaldtloft og krypkjeller uten beregningsmessig areal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm. Luft/luft varmepumpe ved stue. Bad med varmekabler i gulv.

Tomten

Fellestomt på ca. 1.785 kvm. Gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplass for flere biler. Tomten er etablert med plen og noe beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 13 bnr. 345, andelsnr. 1 i Terningmoen Borettslag med orgnr. 955840607 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Linda Marie Enger
Morten Enger

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 13
 • Bruksnr: 345
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 350 000,-
 • Totalpris: 2 543 368,-
 • Fellesgjeld: 193 368,-
 • Fellesutgifter: 4 000,-
 • Ligningsverdi: 593 221,-
 • Primærrom: 128 m2
 • Bruksareal: 140 m2
 • Bruttoareal: 153 m2
 • Tomteareal: 1785 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Tomannsbolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Turterreng

Gaupevegen 3B 2406 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 198247771
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no