Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Per Sivles veg 3 2407 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, toalettrom, gang, kjøkken, stue med utgang til terrasse, 4 soverom, bad, vaskerom og gang med egen utvendig adkomst.

Carport.

Standard

Velkommen til Per Sivles veg 3 - en hyggelig enebolig med barnevennlig beliggenhet på Hanstad. Boligen har en innholdsrik planløsning med alt på ei flate. Her finner du blant annet 4 soverom og et eget praktisk vaskerom. Boligen er velholdt, men trenger noe oppgraderinger for å møte dagens krav til standard. Ute finner du carport og en hyggelig terrasse, samt en fin hagedel med god plass til å boltre seg. Her bor du i et etablert og familievennlig boligområde med kort gangavstand til både skole, barnehage og flere dagligvarebutikker. Du har også kort veg til flotte turområder i Svartholtet med turmuligheter gjennom hele året.

Eksempler på materialvalg er gulvflater med belegg og parkett. Vegger med malt tapet, malte plater og tapet. Himlinger med himlingsplater.

Gang/entre
I boligen kommer du inn i en entre og videre inn i gangen. Entreen har tilknyttet toalettrom og videre inn i gangen er det god plass til omkledning og rom for å henge fra deg yttertøy og sko.

Stue og spisestue
Lys og romslig stue med god plass til møblering. Her er det fin plass til både sofagruppe og en egen spisestuedel. Rommet har godt med vindusflater samt lyse farge- og materialvalg som gir rommet en god atmosfære. I stuen er det etablert ildsted med åpen peis, samt varmepumpe som gir en jevn og god varme i boligen. Fra stuen er det også utgang til terrasse.

Kjøkken med spiseplass
Lyst og fint kjøkken med lysmalte profilerte fronter. Innredningen har godt med skapplass og benkeplater i heltre med god arbeidsflate. Stålbenk med oppvaskkum og veggflater over kjøkkenbenk med fliser. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over kokeplass. På kjøkkenet er det også plass til en hyggelig frokostplass ved vinduet.

Bad, toalettrom og vaskerom
Baderom med flislagte overflater og installasjoner med wc, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil på vegg. Varmekabler i gulvet.
Separat toalettrom med wc og baderomsinnredning med servant og speil med belysning over.
Praktisk vaskerom med veggmontert vaskerom og opplegg for vaskemaskin. Innredning med høyskap og benkeplate. Vegg-i-vegg med vaskerommet finner du også en romslig gang/entre med egen utvendig adkomst. Her er det også god plass til oppbevaring etc.

Soverom
Boligen har tilsammen 4 soverom. Rommene er lyse og innbydende med god plass til møblering. Hovedsoverommet har også egen utgang til terrassen.

Beliggenhet

Boligen har barnevennlig beliggenhet i et etablert boligområde på Hanstad. Fra eiendommen er det ca. 1 km til Hanstad barne- og ungdomsskole, barnehage og to dagligvarebutikker. Vegen er heller ikke lang til Svartholtet hvor du finner milevis med oppkjørte skiløyper på vinterstid som blant annet tar deg til Svenkerudvollen. Ellers i året finner du stier og traseer som passer like godt til fots som på sykkel. Hanstad som bydel har også flere aktivitetstilbud med blant annet kunstgressbane, skatepark og sandvolleyballbane på skoleområdet. Kort veg til Norsk Skogmuseum hvor det arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Ca. 3 km til sentrum hvor du finner en rekke servicetilbud og fasiliteter med blant annet butikker, cafeer, kjøpesentre, kino, bowling, sykehus, bibliotek, idrettshaller, parker m.m. Bybussforbindelse like i nærheten som tar deg til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 117 kvm, Bruksareal: 117 kvm, Bruttoareal: 127 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, kjøkken, spisestue, bad, toalettrom, vaskerom, entre/gang og 4 soverom.

Bolig med fullt bruksareal for 1.etasje.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Inntrukket inngangsparti, kaldtloft, krypkjeller og terrasse uten målbare arealer. Terrasseareal ca 21 m2. Inntrukket inngangsparti målt til ca 2 m2.
Utvendig bod er ikke besiktet grunnet manglende nøkkeladkomst, oppgitte arealer er omtrentlige.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Luft/luft varmepumpe og ildsted med åpen peis og parafinbrenner i stue. Varmekabler i gulv på bad. Øvrig oppvarming med panelovner.

Regler om forbud mot fyring med parafin og fyringsolje fra 01.01.2020 må tas i betraktning. Påkostninger iht fjerning eller sanering av nedgravet parafintank må påregnes. Kommunens retningslinjer for rengjøring og deponering må følges.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1007 kvm. Tilnærmet flat tomt med etablert hage med plen og noe beplantning. Tomtegrenser med hekk.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.1

Parkering

I carport. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 9.702,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 2.712,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 611,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 454 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Steven Mack Omdal
Kirsten Mack Omdal

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 28
 • Bruksnr: 454
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 790 000,-
 • Ligningsverdi: 687 431,-
 • Primærrom: 117 m2
 • Bruksareal: 117 m2
 • Bruttoareal: 127 m2
 • Tomteareal: 1007 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Per Sivles veg 3 2407 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 187252693
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no