Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Eivind Torps veg 2 - B65 2408 Elverum Norge

Innhold

6.etg: Gang/entre, bad/vaskerom og åpen stue- og kjøkkenløsning.

Bod i parkeringskjeller.

Standard

Skal du studere til høsten? Eller er du klar for å investere i din første leilighet? Her i Eivind Torps veg 2 finner du en ferdig innredet og strøken 1-roms toppleilighet! Leiligheten er helt ny og fremstår som moderne og gjennomført med parkett på gulv, flislagt bad, vannbåren gulvvarme, store vindusflater med utsikt mot sentrum, samt lyse farge- og materialvalg. Leiligheten har attraktiv og svært sentral beliggenhet med alt du trenger av fasiliteter og servicetilbud like utenfor døra. Vi har innredet leiligheten for deg, fylt opp kjøleskapet og handlet inn det mest nødvendige - så her kan du flytte rett inn!

Velkommen inn!
Leiligheten har enkel adkomst via heis opp til toppetasjen. I gangen er det plass til omkledning og oppbevaring av yttertøy i kommoden. Her har du også plass til å sette fra deg sparkesykkelen, som er med på kjøpet! Denne gir deg enkel adkomst til det meste, enten du skal til skolen, butikken eller treningssenteret. Gangen har tilknyttet leilighetens bad, samt åpen løsning mot stuen.

Stue
Lys og luftig stuedel med åpen løsning mot kjøkkenet. Her er det store vinduer med utsikt mot sentrum og lyse fargevalg, som sammen skaper en god romfølelse. Stuen har vi innredet med sovesofa som gjør at du enkelt kan forvandle rommet til et soverom.

Kjøkken med spiseplass
På kjøkkenet har vi møblert med en spisegruppe med plass til fire. Her finner du også en moderne kjøkkeninnredning fra Norema med takhøye overskap som gir ekstra skapplass. Innredningen har lysmalte slette fronter og laminerte benkeplater med god arbeidsflate. Innredningen har integrerte hvitevarer med stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap hvor både pizza, brus og øl ligger klart!

Bad/vaskerom
Leiligheten har et flislagt og pent bad med vegghengt wc, dusjhjørne med glassdører og en lys baderomsinnredning med nedfelt servant og speilskap over. Badet har også varme i gulvet, downlights i tak og vaskemaskin.

Beliggenhet

Leiligheten har attraktiv og svært sentral beliggenhet i Sentrum Park II, nærmest midt i Elverum sentrum. Her har du butikker, cafeer, restauranter, parker og flere treningssentre like utenfor døra. Du har også kort avstand til flere skoler og høyskolen i Innlandet som ligger på Terningen arena. Fra leiligheten har du gang- og sykkelsti til Høgskolen, samt til skyss-/togstasjonen på Vestad og de øvrige bydelene.

Sentrum Park ligger like ovenfor Glomma, så her har du den populære gang- og sykkelstien langs elva like utenfor. Denne tar deg både til Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet, som har fine uteområder. På museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året.

Veien er heller ikke lang opp til Svartholtet, hvor du finner fine friområder som kan benyttes året rundt. Her er det milevis med traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina.

Her bor du med andre ord midt i smørøyet, med kort avstand til alt du trenger i hverdagen!

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Bra 37 kvm / P-rom 37 kvm.
Følgende rom inngår i primærareal (P-rom): Entré/gang, bad og stue/kjøkken.

Det tas forbehold om mindre arealavvik.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren gulvvarme tilknyttet fjernvarme. Leiligheten har også balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

Det er egen vannmåler i hver leilighet som måler varmt-/kaldtvann, samt energimåler for måling av varme. Selskapet har inngått avtale med Ista i forbindelse med avregning av fjernvarme. Denne må avleses ved overtagelse av ny eier.

Tomten

Fellestomt på ca. 3294 kvm. Her finner du et velholdt og flott uteområde med hyggelige grøntområder, lekeplass og pergola. Belegningsstein ved gangstier, uteplass og sykkelparkering.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Gateparkering.

Sameiet

Eierseksjonen høer til Sentrum Park boligsameiet, bestående av 89 eierseksjoner. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter for inneværende år utgjør ca. 5.192. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.547,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 1138 snr. 86 orgnr. 921519699 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Unico boligforvaltning as

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 28
 • Bruksnr: 1138
 • section_number: 86
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 150 000,-
 • Fellesutgifter: 1 649,-
 • Primærrom: 37 m2
 • Bruksareal: 37 m2
 • Tomteareal: 3294 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet

Eivind Torps veg 2 - B65 2408 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 977 85 660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: +47 62 41 62 41
Mobil: +47 482 25 349

Annen info

Finnkode: 179708638
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no