Rustad Eiendomsmegling

Rustad Eiendomsmegling AS er et uavhengig eiendomsmeglerkontor med høy kompetanse innen kjøp og salg av eiendom.

Du finner oss Lundgaardvegen 8 i Elverum. Vi hjelper deg med råd og veiledning gjennom hele prosessen enten du skal kjøpe eller selge. Velkommen til oss!

Alf Johan Rustad

Alf Johan Rustad er godkjent eiendomsmegler fra Finanstilsynet og medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund. I 2017 startet Alf sitt eget meglerkontor og er i dag daglig leder og eiendomsmegler hos Rustad Eiendomsmegling AS.

Alf er en erfaren og profilert megler i Elverum og omegn, og har markert seg i norgestoppen alle 13 årene han har vært i bransjen. Dette kan sees i de gode tilbakemeldingene han oppnår hos både kjøper og selger. Med bred kompetanse og stor arbeidskapasitet skaper han best resultat hver gang. Det resulterer i trofaste kunder som kommer tilbake og anbefaler han til andre.

Bjørn Magnus Brynildsen

Bjørn Magnus har jobbet hos Rustad Eiendomsmegling siden 2018, og ble i 2020 ferdig utdannet Eiendomsmeglerfullmektig.

Bjørn Magnus har lang erfaring innen salg og service, og er en sosial person som yter høy kundeservice. Han står på for at både kjøper og selger skal føle seg godt ivaretatt gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Kristine Rustad

Kristine Rustad har vært med siden oppstarten av Rustad Eiendomsmegling og hennes hovedoppgave på kontoret er å bistå daglig leder samt gjennomføre administrative oppgaver.

Kristine tilrettelegger i hele salgsprosessen og sørger for at gjennomføringen av salget skal gå så smidig som mulig. Som ansatt er Kristine engasjert i jobben sin og opptatt av å utføre arbeidsoppgavene mest mulig effektivt og strukturert slik at Rustad Eiendomsmegling kan levere det beste produktet til sine kunder.