Kundeuttalelser

Vi har solgt en rekke eiendommer i løpet av de siste årene. Her er et utvalgt av kundeuttalelser fra tidligere kunder.

 • Trude Andersen

  Alf er utrolig ryddig, tydelig og profesjonell. Han lyttet på våre tanker om salg av boligen, og ga gode råd og god veiledning gjennom salget i forhold til klargjøring av bolig og om det var noe vi burde gjøre på eiendommen før salg. Det er åpenbart at han kjenner markedet godt. Vi fikk god veiledning og forklaring på annonsering, eiendommen ble godt markedsført og vi fikk veldig trygg og god oppfølging.

 • Kristin Søberg

  Jeg opplevde kjempegod oppfølging, Alf gjør alt for sine kunder, rådfører, veileder. Dette er en seriøs megler som jeg anbefaler for alle som skal selge bolig. Veldig fornøyd!

 • Knut Hanstad

  Alf hjalp oss under hele prosessen og fikk alle de interesserte på banen, slik at det ble flere som hoppet på budrunden ! Vi ert veldig fornøyde med den jobben Alf gjorde for oss, og det resulterte i at vi fikk i overkant igjen for leiligheten !

 • Tom Kjelland

  Absolutt rett mann på rett sted! Har "god folkeskikk" og svært seriøs! Flink til å lytte, og kan sitt fag ut i fingerspissen! Dersom du følger hans råd om hva du skal foreta deg i salgsprosessen, så ordner han det han er god på, nemlig å få omsatt ditt hus til riktig pris!

 • Jens Flobak

  Jeg er meget fornøyd med at jeg valgte Alf Johan som min megler. Han er faglig dyktig, god til å selge, bra på å følge opp og står for det han har sagt! Anbefales på det sterkeste!

 • Jon Ivar Hovd

  Prosessen rundt salget av boligen har vært meget god. Alf Johan er etter vår vurdering en meget erfaren og kunnskapsrik megler som opptrer grundig, ryddig og utviser respekt og ydmykhet både ovenfor oppdraget og oss som selgere. Hans måte å jobbe på skaper trygghet og ro omkring prosessen og har resultert i en god opplevelse for oss som selger. I denne prosessen ble våre forventninger på alle plan innfridd og Alf Johan Rustad kan på alle måter anbefales for fremtidige selgere.

 • Tom Stensby

  Dønn dyktig megler på alle områder hva gjelder salg av bolig. Anbefales på det varmeste.

 • Per Ola Østmoe

  Punktlig, pålitelig og nøyaktig. Solgt for "avtalt" pris. Veldig god opplevelse! 10/10

 • Arbi Masajev

  Ble kjent med Alf på en visning han hadde. Han vet hva han driver med, kort sagt rett mann på rett sted. Du angrer aldri om du velger Alf:)

 • Olav Hope

  Faglig dyktig, positiv og ærlig megler. Anbefales absolutt, han kan jobben sin, og er realistisk i tilbakemeldingene sine.

 • Tim Jordan

  Alf Johan Rustad er megleren jeg ville benyttet ved et eventuelt nytt salg av en bolig i Elverum. Jeg kan ikke annet enn å anbefale han på det sterkeste til venner og bekjente som skal ta steget å selge sin bolig. Både som selger og kjøper av bolig føler en seg ivaretatt i denne prosessen. Alf kan sitt fagfelt og har en personlighet som gjør dette til både en ryddig og hyggelig affære.

 • Helge Hartz

  Meget godt fornøyd med valg av megler. Faglig flink med god oppfølging og alltid serviceminded. Veldig godt kjennskap til markedet i området og fikk solgt til en pris vi var veldig fornøyd med. Anbefales på det varmeste.

 • Heidi Grambo

  Alf Rustad er en dyktig selger. Han har et stort nettverk som er viktig da du skal selge bolig. Han er meget tilgjengelig, han hadde ferie under mitt salg, men han tok seg tid til å være med på den spennende bud runden. Han har humor og er blid og hyggelig. Totalvurdering er tommel opp:)

 • Une Halberg

  Ren og ryddig prosess, god markedsføring og topp engasjement fra meglers side! Stort pluss at vi alltid kunne få tak i megler uansett dag og tidspunkt! Klar, tydelig og høflig uten rom for missforståelser. Kjenner markedet godt.

 • Marit Hagen

  Positiv, engasjert. Flink til å informere. Ryddig. Vil anbefale ham til andre. Tilgjengelig , tillitsvekkende og veldig dyktig !!

 • Christian Sletengen

  Meget dyktig megler, som kjenner markedet godt, er tydelig i informasjonen om de ulike aspektene gjennom hele prosessen. God oppfølging, profesjonalitet og ryddighet hele veien.