Skip to main content

Innholdsrik familiebolig med kort avstand til skole og barnehage. Lekkert bad fra 2021. Dobbel garasje.

Rikard Nordraaks veg 8 2407 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, bad, 3 soverom, walk-in-closet, kjøkken og stue med utgang til terrasse.
Kjeller etg: Entre, gang, bad, kjellerstue, 2 disponible rom og 5 boder.

Dobbel garasje med loft.

Standard

Innholdsrik og fin enebolig med familievennlig beliggenhet på Hanstad. Boligen har en praktisk planløsning med alt du trenger i 1.etasje, og stor kjeller med egen inngang og mange muligheter. Boligen fremstår som godt ivaretatt og har fine farge- og materialvalg. Det er gjort diverse oppgraderinger de senere årene med nye overflatebehandlinger, nytt kjøkken og nytt bad. Oppvarming med både varmepumpe, ildsted og øvrig strømfyring. Ute finner du en stor terrasse, barnevennlig hage og dobbel garasje med hems. Fra eiendommen er det kort vei til både barnehage, skole og flere dagligvarebutikker på Hanstad. Det er også kort veg til fine friområder i Svartholtet og langs Glomma. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
Boligen har et hyggelig inngangsparti som tar deg inn i en lys entre. Her er det rom for omkledning og plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Videre inn i gangen har du trappeadkomst til kjeller og tilknyttet de øvrige rommene i etasjen.

Stue og spisestue
Stor stuedel med gode møbleringsmuligheter. Her er det god plass til flere sittegrupper, samt en egen spisestuedel. Rommet har lyse farger og vinduer på flere sider som skaper fine lysforhold. Installert både varmepumpe og peisovn som gir en ekstra god varme på kalde dager. Fra stuen har du utgang til en stor terrasse med god plass til flere sittegrupper og trapp ned til hagen.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en lys innredning med profilerte fronter. Innredningen har takhøye fronter og godt med skap- og benkeplass. Flere overskap med vitrinefronter og benkeplater i laminat. Flis på vegg over komfyr. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Bad
Lekkert flislagt baderom fra 2021. Her finner du vegghengt toalett, innfliset hjørnebadekar og dusjsone med glassvegger. Baderomsinnredning med nedfelt dobbeltservant og speil med integrert belysning over. Varmekabler i gulvet og downlights i tak.

Soverom
I boligen finner du totalt fire soverom, alle i 1.etasje. Rommene er lysmalte og har fine møbleringsmuligheter. I dag er ett av rommene innredet som walk-in-closet.

Kjellerstue
I kjelleretasjen finner du en lys og fin kjellerstue, ypperlig som en ekstra TV-stue. I kjelleren finner du også flere disponible rom/hobbyrom og diverse boder.

Bad
Bad/vaskerom i kjelleren under arbeid. Her finner du vegghengt toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Baderomsinnredning med heldekkende servant.

Beliggenhet

Boligen har barnevennlig beliggenhet i et etablert boligområde på Hanstad. Fra eiendommen er det kort veg til skole, barnehage og to dagligvarebutikker. Vegen er heller ikke lang til Svartholtet hvor du finner milevis med oppkjørte skiløyper på vinterstid som blant annet tar deg til Svenkerudvollen. Ellers i året finner du stier og traseer som passer like godt til fots som på sykkel. Hanstad som bydel har også flere aktivitetstilbud med blant annet kunstgressbane, skatepark og sandvolleyballbane på skoleområdet. Kort veg til Norsk Skogmuseum hvor det arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Ca. 3 km til sentrum hvor du finner en rekke servicetilbud og fasiliteter med blant annet butikker, cafeer, kjøpesentre, kino, bowling, sykehus, bibliotek, idrettshaller, parker m.m. Bybussforbindelse like i nærheten som tar deg til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 208 kvm, Bruksareal: 263 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfang, gang, stue, stue 2, kjøkken, bad, soverom, soverom 2, soverom 3 og soverom 4.
Kjeller etg: Entre, kontor, stue, gang. vaskerom og stue 2.

Oppmålt med lasermåler. Arealer er beregnet ut fra innvendig oppmåling på stedet ihht. Takstbransjens retningslinjer for arealmåling og Norsk Standard 3940, Areal- og volum-beregninger av bygninger, med veiledning. Hvis det er motsetning mellom disse, gjelder Takstbransjens retningslinjer. Arealene er beregnet iht. rommenes faktiske bruk, selv om rommene kan være i strid med byggeforskrifter. Det ene soverommet i 1.et var på befaringsdagen brukt/innredet som garderobe.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Vedovn og varmepumpe i stue 1.etasje. Varmekabler i gulv på bad og vindfang i 1.etasje. Varmekabler i gulv ved vindfang, kjellerstue, liten bod ved trapp og hobbyrom (nordøstre rom) i kjelleretasje. Delvi varmekabler på vaskerom/bad i kjeller. Panelovn i gangen i kjeller.

Tomten

Eiet tomt på ca. 840 kvm. Asfaltert innkjøring og gårdsplass med beleggningsstein. Opparbeidet hage med plen og diverse beplantning. Gjerde rundt deler av eiendommen.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 19.442,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Vann og avløp betales akonto og faktureres etter målt forbruk. Renovasjon kr 3.122,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 436 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Lars Luvåsen
Elin Angelica H Langdalen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 28
  • Bruksnr: 436
  • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 4 290 000,-
  • Ligningsverdi: 1 010 576,-
  • Primærrom: 208 m2
  • Bruksareal: 263 m2
  • Tomteareal: 840 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Enebolig
  • Soverom: 4

Rikard Nordraaks veg 8 2407 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 279708575