Skip to main content

Velholdt enebolig i landlige omgivelser. Stor tomt på ca. 20 mål med hagedam. Anneks med snekkerbod, låve og garasje.

Haugedalsveien 981 2450 Rena Norge

Innhold

1. etg: Entre, gang, 2 soverom, baderom, kjøkken og stue med utgang til terrasse.
2. etg: Trappegang, bod og 2 soverom.
Kjeller etg: Gang, entre, boder, teknisk rom, disp. rom og vaskerom.

Garasjer og carport
Anneks/Snekkerbod
Uthus/låve

Standard

Koselig eiendom med en landlig og fin beliggenhet men samtidig kort veg til Rena. Her har du en innholdsrik enebolig med masse plass inne som ute. Boligen er godt vedlikeholdt og innholdsrik. Her har du en godt utnyttet og praktisk planløsning over tre plan. Her finner du blant annet 4 soverom, baderom fra 2017 og er pent kjøkken med oppgraderinger i 2022 samt en kjeller med god lagrinsplass og mange muligheter. Ute finner du en stor og delvis overbygd terrasse med gode solforhold og utsikt over nærliggende områder, trapp ned til en fin og velholdt hage. Eiendommen har en stor tomt på ca. 20 mål, hvor du finner garasje og carport, snekkerbod samt en eldre låve og en idyllisk hagedam. Her bor du med friområder i umiddelbar nærhet hvor du finner fine turområder i skogen og ved Løpsjøen som kan benyttes gjennom hele året. Fra eiendommen ca 11 km til Rena med alt du trenger av servicetilbud og fasiliteter.

Velkommen!
Boligen har et smart og delvis inntrekt inngangsparti som gir et lite overbygg. Inn i boligen blir du møtt av et vindfang med plass til omkledning og til å henge fra deg yttertøy. Gangen innenfor knytter boligen sammen med de øvrige rommene som kjøkken, stue og kjeller.

Stue og spisestue
Stuen har lyse overflater og vindusflater på flere sider som gir gode lysforhold. Her er det god plass til møblering av både sofagruppe samt spisestue med plass til hele familien. Fra stuen er det utgang til en stor terrasse med gode solforhold og plass til flere møbelgrupper. Trapp fra terrassen ned til hagen.

Kjøkken med spiseplass
Funksjonelt og arbeidsvennlig kjøkken med takhøye skap som gir godt med oppbevaringsplass. Kjøkken med oppgraderinger i 2022 i form av nye fronter, benkeplater og overflatebenhandling. Innredningen har lyse profilerte fronter, noen overskap med glassfronter. Veggflater over kjøkkenbenk med fliser, og vindu som gir godt med lys til rommet. Kjøkkenet har opplegg for oppvaskmaskin samt integrert mikro, stekeovn og platetopp. God plass til spisegruppe på kjøkketet.

Bad
Lyst og flislagt baderom rehabelitert i 2017. Baderommet er utsyrt med vegghengt toalett, badekar med vegghengt dusjgarnityr og glassvegg samt baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over. Oppvarming med elektrisk gulvvarme.

Soverom
Boligen har tilsammen 4 soverom, hvor to befinner seg i 1. etasje og de øvrige to soverom i 2. etasje. Alle rommene har god størrelse og plass for møblering av seng med tilhørende møblement. .

Vaskerom
Smart og hendig vaskerom i kjelleretasje med flislagte gulvflater. Vaskerommet er utstyrt med veggmontert metalkum og opplegg for vaskemaskin og plass til vaskesøyle.

Uteplass
Fra stuen er det utgang til en stor og delvis overbygget terrasse med flere soner. Trapp ned til hage.

Beliggenhet

Eiendommen ligger ved Haugedalen i Åmot kommune. Det er ca. 11 km til Rena sentrum som kan by på de fleste servicetilbud. I sentrum finner du blant annet cafeer, butikker, parker med lekeplasser og fine friområder, samt togstasjon/skysstasjon med daglige avganger til Elverum/Oslo og Trondheim. Det er ca. 5,5 km til Ottershagen gårdsbarnehage og ca. 10 km til Birkebeineren barnehage. På Rena har du barneskole, ungdomsskole samt Åmot Montessoriskole. Her finner du også Høyskolen i Hedmark Campus Rena, som kan by på et bredt utvalg av studier. Friområder i umiddelbar nærhet med turmuligher året rundt. Kort veg til Birkebeinertrasseen som også kan by på flotte treningsområder. En av Norgesfremste golfbaner og alpinsenteret i Digeråsen ligger kun en kort kjøretur fra eiendommen. Flotte fiskemuligheter i Renaelva og Glomma. Rena idrettspark finner du i Rena leir og her er det blant annet styrkerom, klatrevegg, svømmehall, fotball- og friidrettsstadion, tennisbaner, sandvolleyballbane, lysløype og terrengløype.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 151 kvm, Bruksareal: 199 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg: Entre, gang, 2 soverom, baderom, kjøkken og stue.
2. etg: Trappegang og 2 soverom.
Kjeller etg: Gang, entre, disp. rom og vaskerom.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert ildsted i stue i 1. etasje samt i gang i kjelleretasje. Elektrisk gulvvarme på baderom i 1. etasje. Eventuel øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 20 566 kvm. Eiendommen har asfaltert innkjøring og gårdsplass foran boligen med mulighet for flere biloppstillingsplasser, øvrig del av gårdsplass med grus. Tomten er pent opparbeidet med store plenarealer, en idyllisk hagedam med god størrelse samt diverse beplantninger i form av trær, prydbusker og blomster. Deler av tomten er opparbeidet som naturrtomt.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje og carport. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 4 981,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, feiing samt slamtømming. Renovasjon kr 3 988,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 41 bnr. 202 i Åmot kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Marit Frøydis Grønje

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmegler MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 41
  • Bruksnr: 202
  • Kommunenr: 3422
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 2 490 000,-
  • Ligningsverdi: 312 771,-
  • Primærrom: 151 m2
  • Bruksareal: 199 m2
  • Tomteareal: 20566 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Enebolig
  • Soverom: 4

Haugedalsveien 981 2450 Rena Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 274003542