Skip to main content

Velholdt og fin familiebolig med god standard. Vannbåren varme. Utleie i kjeller. Dobbel garasje m/hems.

Gråorvegen 9 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre/hall, soverom, bad, stue med utgang til terrasse, kjøkken og vaskerom med tilknyttet entre og bod.
2.etg: Loftstue, bad og 2 soverom.
Kjeller etg: Entre, trappegang, åpen stue- og kjøkkenløsning, bod, 3 soverom, bad og toalettrom.

Dobbel garasje med verksted, sykkelbod og hems.

Standard

Velholdt og fin enebolig med familievennlig beliggenhet på Søbakken. Boligen har en innholdsrik planløsning over tre plan med egen leilighet i kjelleretasjen som gir mulighet for skattefrie leieinntekter. Boligen fremstår som godt ivaretatt og har fine farge- og materialvalg og høy standard. Oppvarming med vannbåren gulvvarme via borehull, flere ildsteder og varmepumpe. Solrik og skjermet tomt med flere hyggelige uteplasser. Ute finner du også dobbel garasje med verksted, sykkelbod og hems. Fra eiendommen er det kort vei til Vesletjernet, og i området finner du både barnehage, skole og flere dagligvarebutikker. Det er også kort veg til fine friområder i Stavåsen. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i en lys og romslig hall. Her er det rom for omkledning og skyvedørsgarderobe har god plass til yttertøy og sko. Hallen har trapp til kjeller og 2.etasje, og er tilknyttet bad og ett av boligens soverom. Delvis åpen løsning inn mot stuen.

Stue og spisestue
Stor og flott stuedel med gode møbleringsmuligheter. Her er det god plass til flere sittegrupper, samt en egen spisestuedel. Rommet har lyse og moderne farge- og materialvalg, og store vindusflater som skaper fine lysforhold. Det er vannbåren gulvvarme i 1.etasje, og i stuen finner du i tillegg en peisinnsats som gir en ekstra god varme på kalde dager. Fra stuen har du utgang til en stor terrasse med god plass til flere sittegrupper og trapp ned til hagen.

Kjøkken
Funksjonelt og pent kjøkken med adkomst fra stuen. Her finner du en lys innredning fra IKEA med takhøye slette fronter. Innredningen har godt med skapplass og god arbeidsflate på kjøkkenbenken. Veggflate mellom benk og overskap med kitchen-board. Integrerte løsninger med koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator over koketopp. På kjøkkenet har du også rom for en spiseplass ved vinduene.

Vaskerom
Praktisk vaskerom med adkomst fra kjøkken og ut via entre/bod. Rommet har flislagt gulv og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vegghengt vaskekum.

Bad
Baderom i 1.etasje med adkomst fra hall og soverom. Her er det flislagt gulv og vegger med fliser og panel. Installasjoner med toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Downlights i tak.

Soverom
I boligens hoveddel finner du tre soverom, ett i 1.etasje og to i 2.etasje. De tre øvrige soverommene befinner seg i leiligheten i kjelleretasjen.

Soverommene er malt i delikate farger og har god plass til møblering. Ett av soverommene i 2.etasje har montert vedovn.

LoftstueI 2.etasje finner du også en lys og fin loftstue. Dette er et ypperlig rom å benytte til f.eks en ekstra TV-stue. Rommet har takvinduer som gir gode lysforhold.

Bad 2.etasje
Bad med adkomst fra loftstue i 2.etasje. Her er det flislagte overflater og installasjoner med toalett, boblebad og dusjnisje med glassbyggerstein og glassdører. Baderomsinnredning med toppmontert servant og innfelte speil i veggen. Downlights i tak.

Leilighet i kjeller
I boligens kjelleretasje er det innredet en leilighet med egen utvendig adkomst. Leiligheten består av gang, åpen stue- og kjøkkenløsning, bad, toalettrom, 3 soverom og bod.

I stuen er det god plass til sofakrok og spiseplass. Her er det vannbåren gulvvarme og montert vedovn.
Kjøkken med slette fronter og benkeplater i laminat. To overskap med frostet glass og veggflater over kjøkkenbenk med fliser. Innredningen har ventilator over komfyrplass.

Baderom med fliser på gulv og vegger med panel og fliser. Her finner du dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over.
Separat toalettrom med toalett og vegghengt servant.

I leiligheten finner du også tre lyse og fine soverom.

Beliggenhet

Boligen har familievennlig og fin beliggenhet på Søbakken. Her er det gangavstand til Elverum sentrum hvor du finner det meste av servicetilbud og fasiliteter, med blant annet butikker, kjøpesenter, cafeer, restauranter, kino, bowlinghall, sykehus, apotek mm. Fra eiendommen er det også kort veg til den nye bydelen Ydalir, med barnehage og barneskole. Her er det også flere dagligvarebutikker og Prestmyrbakken handelsområde med butikker som Elkjøp, Power, Byggmakker, Rusta og Europris. I kort avstand fra boligen finner du Sagtjernet med badeplass og fine friområder, samt Tufte treningspark. Vesletjernet er også like i nærheten. Veien er heller ikke lang til Stavåsen som kan by på fine tur- og treningsområder. Her har du milevis med fine sykkel- og turstier i sommerhalvåret, og på vinterstid er det oppkjørte langrennsløyper og egen lysløype.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 228 kvm, Bruksareal: 246 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Hall m/trapp, stue, kjøkken, bad, vaskerom og soverom.
2.etg: Stue, bad og 2 soverom.
Kjeller etg: Stue/kjøkken, bad, wc, gang, trapperom, entre og 3 soverom.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Veske/veske varmepumpe tilknyttet borehull og vannbåren gulvvarmeanlegg. Luft/luft varmepumpe i trappegang til 2.etasje. Peisinnsats i stue 1.etasje og ildsted på soverom 2.etasje og stue i kjeller.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.111 kvm. Tilnærmet flat tomt, solrik og med skjermet hage. Innkjøring og gårdsplass med belegningsstein. Hagen er pent opparbeidet med gressplen og diverse beplantning. Hekk rundt deler av eiendommen.
Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 22.717,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 4.715,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 24 bnr. 278 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Knut Bjørnseth
Åsta Sagmo Bjørnseth

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 24
  • Bruksnr: 278
  • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 5 950 000,-
  • Ligningsverdi: 1 205 652,-
  • Primærrom: 228 m2
  • Bruksareal: 246 m2
  • Tomteareal: 1111 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Enebolig
  • Soverom: 6

Gråorvegen 9 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 272372583