Skip to main content

Gjennomført og lekker funkisbolig fra 2020 med sjelden beliggenhet ved Sagtjernet. 5 soverom og 2 bad. Dobbel garasje.

Søbakkvegen 51 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, bad/vaskerom, stue og 3 soverom (ett med tilknyttet bod).
2.etg: Kjøkken, stue med utgang til terrasse, soverom med tilknyttet bod, gang, bad og soverom.
Takterrasse.

Inntilbygget bod med adkomst til dobbel garasje.

Standard

På jakt etter drømmeboligen? Her i Søbakkveien 51 finner du en gjennomført og lekker funkisbolig fra 2020. Boligen har en funksjonell og innholdsrik planløsning over to etasjer. Her finner du blant annet fem soverom, to stuer og to flislagte baderom. Fine romløsninger, lyse og moderne farge- og materialvalg og store vindusflater er gjennomgående for hele boligen. Vannbåren gulvvarme i de fleste rom og balansert ventilasjon. Det er også utstrakt bruk av downlights. I boligens 1.etasje finner du bod med utvendig adkomst og gjennomgang til dobbel garasje. Flere fine uteplasser med utsikt mot Sagtjernet, og en fantastisk takterrasse på ca. 46 kvm. På takterrassen er det gode solforhold og nydelig utsikt i flere retninger. Eiendommen strekker seg helt ned til vannet hvor du har muligheter for både bading, fiske og båtliv. Fra eiendommen har du kort avstand til flere skoler, barnehager, dagligvarebutikker, samt øvrige fasiliteter og servicetilbud i sentrum. Her er det gangavstand til det meste!

Velkommen inn!
Boligen har en lys entre med god plass til omkledning. Her er det montert en romslig skyvedørsgarderobe med god plass til yttertøy og sko. Speilfronter på garderoben skaper en god romfølelse. I tilknytning til entreen finner du bad/vaskerom.

Kjøkken
Moderne og pent kjøkken med åpen løsning mot stuen. Innredningen har slette fronter og benkeplater i laminat. Kjøkkenøy med plass til flere sitteplasser. Innredningen har integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Ventilator festet i himling over koketopp.

Stue
Lys og luftig stuedel med flere møbleringsmuligheter. I dag er stuen innredet med spisestuen i praktisk tilknytning til kjøkkenet. Her er det god plass til langbord.
I den øvrige stuedelen er det fin plass til sofagruppe med tilhørende møblement. Rommet har lyse overflater og store vinduer på flere sider som gir svært gode lysforhold og flott utsikt mot Sagtjernet. Den åpne romløsningen mellom kjøkken, spisestue og stue er også med å skape en luftig og fin romfølelse. Fra stuen har du utgang til en overbygd terrasse. Her er det god plass til utemøblement og fantastisk utsikt mot tjernet. Rekkverk i glass og downlights i himling på terrasse.

Soverom
I boligen finnes til sammen fem soverom, tre i 1.etasje og to i 2.etasje. Alle soverommene er lysmalte og har god plass til seng og garderobeskap. Ett av soverommene i 1.etasje har tilknyttet bod og de øvrige to har egen utgang til overbgyd terrasse på bakkeplan. I 2.etasje finnes ett soverom med tilknyttet bod og hovedsoverom med gjennomgang via walk-in-garderobe og tilknyttet privat baderom.

Bad 2.etasje
Baderom i tilknytning til walk-in-garderobe tilhørende hovedsoverom i 2.etasje. Badet har lyse overflater med fliser på vegger og gulv. Her finner du vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og baderomsinnredning med dobbel servant og stort speil på veggen. Vannbåren gulvvarme og downlights i tak.

Bad/vaskerom
Bad/vaskerom med praktisk adkomst fra entreen i 1.etasje. Flislagte gulv og vegger med lyse farger og mosaikk på gulv i dusjsone. Installasjoner med vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil på vegg. Downlights i tak og vannbåren gulvvarme. På badet er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Stue 1.etasje
I boligens 1.etasje finner du en ekstra stue/oppholdsrom, som er ypperlig å benytte til f.eks tv-stue. Her er det god plass til sofagruppe og du har trappeadkomst til 2.etajse og tilknyttet de tre soverommene i etasjen . Rommet har lyse farge- og materialvalg og skyvedør i glass som tar deg ut i hagen.

Beliggenhet

Eiendommen har attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde ved Sagtjernet. Tomten strekker seg ned mot vannet hvor du har fine bademuligheter på sommeren. På Sagtjernet har du også fine fiskemuligheter, gjerne fra båt. Rundt tjernet er det fine friarealer med turstier, lekeplass, Tufte treningspartk og badeplasser hvor av ett har en stor brygge m/stupetårn. Fra eiendommen er det ca. 500 m til Søbakken barneskole og i området finner du flere barnehager. Ca. 500 m til nærmeste dagligvarebutikk. Det er også gangavstand til den nye bydelen Ydalir med barneskole, barnehage, dagligvarebutkker og andre forretninger. Forøvrig er det ca. 2 km til Elverum sentrum hvor du finner du et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter med kjøpesentre, butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, parker, lekeplasser, idrettshaller m.m. Kort avstand til tur- og rekreasjonsområder med oppkjørte skiløyper på vinterstid og stier og grusveier som kan benyttes til fots eller på sykkelen. Bussholdeplass i nærhet med forbindelse til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 161 kvm, Bruksareal: 204 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfang, bad/vaskerom, 3 soverom og hall m/trapp.
2.etg: Gang, stue/kjøkkrn, bad og 2 soverom.

Bolig med fullt bruksareal for hele 1.etasje og 2.etasje. Himlingshøyde 2.etasje 2,7 meter. Boder, teknisk rom og garasje er medtatt som sekundære bruksarealer. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor. Overbygde terrasser, overbygd inngangsparti og takterrasse uten målbare arealer. Overbygd terrasse og terrasseplatting mot vest, begge med areal ca 17 m2. Overbygd inngangsparti med areal ca 10 m2. Takterrasse med areal ca 46 m2

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Sentralvarmeanlegg for vannbåren gulvvarme, oppvarming ved NIBE-kjele.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.250 kvm. Tilnærmet flat tomt rundt boligen og helling mot Søbakkvegen i nordøst og mot Sagtjernet i vest. Opparbeidet område rundt boligen med matjord.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes. Eiendomsgrensen mot vest går ute i tjernet, se vedlagte situasjonskart i salgsoppgaven.

Parkering

Dobbel garasje i 1.etasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 18.307,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.988,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 39 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Kjell Skjærstad
Torunn Maria Johansen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 28
  • Bruksnr: 39
  • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 8 000 000,-
  • Ligningsverdi: 1 415 165,-
  • Primærrom: 161 m2
  • Bruksareal: 204 m2
  • Tomteareal: 1250 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Enebolig
  • Soverom: 5

Søbakkvegen 51 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 270624852