Skip to main content

Velholdt og fin 3-roms sentrumsleilighet. Innglasset terrasse, parkeringskjeller og heis.

Sven Morens veg 2 2408 Elverum Norge

Innhold

3.etg: Entré, stue med utgang til innglasset terrasse m/ adkomst til bod, kjøkken, bad, vaskerom og 2 soverom.

Bod og garasjeplass i kjeller.

Standard

Velholdt og fin 3-roms leilighet med beliggenhet like i utkanten av Elverum sentrum. Leiligheten er fra 2015 og fremstår som lys og innbydende. Her finner du blant annet 2 soverom, flislagt bad, eget vaskerom og en hyggelig innglasset terrasse med tilknyttet bod. Leiligheten har vannbåren gulvvarme som gir en god varme gjennom hele året. Bygget har heis og i kjelleren har du egen parkeringsplass og bod. Her bor du rett i utkanten av sentrumskjernen med butikker og diverse servicetilbud like utenfor døra. Samtidig har du kort veg til fine friområder både langs Glomma og i skogen.

Gang/entre
I leiligheten kommer du inn i en lys entre med fin plass til omkledning. Her er det montert en romslig garderobeløsning med god plass til oppbevaring av yttertøy og sko.

Stue og spisestue
Leiligheten har en romslig og flott stue med plass til både sofa og en egen spisestuedel. De store vinduene slipper inn rikelig med dagslys og gjør at rommet føles åpent og luftig. Utgang til innglasset balkong med fin plass til møblering. I tilknytning til terrassen finner du en praktisk bod.

Kjøkken
Kjøkken fra byggeåret med åpen løsning mot stuen. Innredningen har lyse slette fronter og benkeplater i laminat. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over koketopp.

Bad
Lyst baderom med flislagte vegger og gulv. Her finner du toalett, dusjhjørne med glassdører og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Vannbåren gulvvarme.

Vaskerom
Vaskerom/teknisk rom med adkomst fra bad. Her er det belegg på gulv og vegger med lysmalte plater. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom
Leiligheten har to lyse soverom, begge med adkomst fra stuen. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og installert skyvedørsgarderobe.

Beliggenhet

Leiligheten har attraktiv og fin beliggenhet midt blant sentrumsfasiliteter med butikker, cafeer, restauranter, parker m.m. Her har du kort avstand til det meste og du finner flere barnehager, samt barne-, ungdom- og videregående skole innen kort gangavstand. Leiligheten ligger fint til i byen og du har kort veg til den populære gang- og sykkelstien langs Glomma som blant annet tar deg til Norsk Skogmuseum. En fin gåtur i området er museumsrunden som tar deg gjennom både Skogmuseet, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Det er heller ikke langt opp til Svartholtet med store skogsområder. Her finner du milevis av traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina. Fra leiligheten er det også en liten spasertur til Sagtjernet med fine bademuligheter på sommeren. I Sagtjernet har du også fiskemuligheter, gjerne fra båt. Rundt tjernet er det også friarealer med turstier, Tufte treningspark og badeplasser hvorav ett har en stor brygge m/stupetårn.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 110 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
3.etg: Stue, kjøkken, spisestue, bad, vaskerom/teknisk rom, 2 soverom og entre.

Leilighet i 3.etasje med fullt bruksareal innenfor yttervegger. Innglasset terrasse og bod med adkomst fra terrasse er medtatt som sekundært bruksareal. Areal innglasset terrasse ca 20 m2. Bod med areal ca 3 m2.
Felles arealer er ikke medtatt i arealberegningen. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor)
Tilleggsareal for bod i kjeller, areal ca 6 m2 og garasjeplass i kjeller med ca 15 m2. Arealer utenfor hovedseksjonen er etter nye retningslinjer ikke medtatt ved arealoversikten ovenfor.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved vannbåren gulvvarme tilknyttet Elverum Fjernvarme. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

Tomten

Felles eiet tomt på ca. 2003,7 m2. Tomten er tilnærmet flat med asfaltert adkomst og fellesareal ved inngang. Totalt 4 gjesteparkeringer, og nedkjøring til parkeringskjeller. Deler av fellesarealet er opparbeidet med plen.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes

Parkering

Egen parkeringsplass i parkeringskjeller. Ellers gateparkering.

Sameiet

Eierseksjonen høer til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 912 076,-.
Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 893 078,-.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 16.639,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.140,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 337 snr. 16 orgnr. 816176522 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Erik Bergløv Eriksen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 30
  • Bruksnr: 337
  • section_number: 16
  • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 3 590 000,-
  • Fellesutgifter: 3 211,-
  • Ligningsverdi: 945 021,-
  • Primærrom: 87 m2
  • Bruksareal: 110 m2
  • Tomteareal: 2003 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Leilighet
  • Soverom: 2

Sven Morens veg 2 2408 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 270623953