Skip to main content

Enebolig med utleieenhet i sentrum. Renoveringsbehov. Gangavstand til skoler, butikker og servicetilbud.

Pannhustrøa 16 2480 Koppang Norge

Innhold

1. etg leilighet A: Gang, baderom, trapperom, kjøkken, stue og spisestue.
2. etg leilighet A: Trappegang og 2 soverom.
Kjelleretasje leilighet A: Vaskerom og baderom.
1. etg leilighet B: Gang, baderom, 2 soverom, kjøkken og stue.

Uthus

Standard

Enebolig med utleieenhet i Koppang sentrum. Boligen har en innholdsrik planløsning og består i dag av en hoveddel og en utleie-/generasjonsdel. Boligen går over tre plan og har mange muligheter, men bygningsmassen har behov for rehabilitering, og oppgraderinger må derfor påberegnes. Her er det mange muligheter for å sette ditt eget preg på eiendommen.
Ute finner du en romslig tomt med gode parkeringsmuligheter på egen tomt. Videre er tomten opparbeidet med plenarealer og uteplasser til begge boenhetene. I Pannhustrøa 16 bor du bare noen hundre meter unna sentrum med det som trengs i hverdagen av butikker, treningssenter, apotek samt andre servicetilbud og fasiliteter. Her ligger også Koppang barneskole, Stor-Elvdal ungdomsskole samt Koppang barnehage.

Gang/entre
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i entreen. Her er det god plass til omkledning og rom for å henge fra seg yttertøy og sko. I tilknytning til entreen finner du boligens baderom.

Stue og spisestue
Stuen er romslig og har god plass til møblering med både sofagruppe og spisestue. Med åpen romløsning, lyse overflater og vinduer på flere sider, skapes det en god romfølelse. I stuen er det montert vedovn og du har utgang til terrasse.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en pen innredning med profilerte fronter. Innredningen har godt med skapplass og gode arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Flere overskap med glassfronter. Kjøkkenet har opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Bad
Eldre baderom med rehabiliteringsbehov. Baderommet er utstyrt med toalett, dusjkabinett, baderomsinnredning med speilskap over. Vannlekkasje fra baderommet i utleiedel har ført til fukt/råteskade i etasjeskille.

Soverom
I boligens hoveddel finner du 2 soverom, begge i 2.etasje. Rommene er lysmalte og har god plass til møblering.

Utleie-/generasjonsdel
Utleie-/generasjonsdel bestående av entre, gang, kjøkken, stue, baderom og to soverom, alt på ett plan. Utleiedelen har eget overbygd inngangsparti som tar deg inn i entreen. Her er det plass til omkledning, og du har adkomst til stuen.

Romslig stuedel med gode møbleringsmuligheter. Her er det vindusflater på flere sider og utgang til terrasse. Stuen har etablert ildsted med peisovn. Fra stuen er det også adkomst til kjøkken, baderom og begge soverom.

Kjøkken med profilerte fronter og laminerte benkeplater med gode arbeidsflater. Enkelte overskap med glass i frontene. Integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn og mikro. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator over koketopp. Mulighet for frokostplass ved vinduet.

Eldre baderom med rehabiliteringsbehov. Baderommet er utstyrt med vegghengt dusjgarnityr, toalett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over. Vannlekkasje fra baderommet har ført til fukt/råteskade i etasjeskille.

I utleiedelen finner du to lysmalte soverom med god plass til seng og garderobeløsning.

Beliggenhet

Eiendom beliggende i etablert boligområde i Koppang sentrum. Koppang er kommunesenteret i Stor-Elvdal kommune. Fra boligen har du gangavstand til sentrum med bl.a. butikker, treningssenter, bank, apotek, bensinstasjon, barnehage, barneskole og ungdomsskole. Fra boligen er det ca. 800 meter til togstasjonen med flere daglige avganger mot Hamar og Trondheim.
For friluftinteresserte er Stor-Elvdal et godt utgangspunkt. Fine muligheter for jakt og fiske i området, med nærhet til vann, fjell og skog. For fiskeinteresserte har man Glomma og veien er heller ikke lang til Storsjøen med gode fiskemuligheter. Variert jaktterreng og god mulighet for jakt på f.eks småvilt i tillegg til elg og rein. Området rundt Koppang har en rekke fine turstier man kan benytte, enten til fots, på sykkel eller ski vinterstid med både lysløype og oppkjørte skiløyper.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 147 kvm, Bruksareal: 215 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg leilighet A: Gang, baderom, trapperom, kjøkken, stue og spisestue.
2. etg leilighet A: Trappegang og 2 soverom.
1. etg leilighet B: Gang, baderom, 2 soverom, kjøkken og stue.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert ildsted med peisovn i begge boenheter. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 928,7 kvm. Tomten er forholdsvis flat med slak helling mot vest. Eiendommen har gruset adkomst og gårdsplass med mulighet for flere biloppstillingsplasser. Deler at tomten opparbeidet med plenarealer.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 24 486,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon, samt vann- og avløpsgebyr. Feie- og tilsynsgebyr kr 1 300,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 19 bnr. 316 i Stor-Elvdal kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Kolbjørn Lunde

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 19
  • Bruksnr: 316
  • Kommunenr: 3423
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 950 000,-
  • Ligningsverdi: 312 526,-
  • Primærrom: 147 m2
  • Bruksareal: 215 m2
  • Tomteareal: 928 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Enebolig
  • Soverom: 4

Pannhustrøa 16 2480 Koppang Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 48225349

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 254051399