Skip to main content

Lys og fin 3-roms leilighet i 1.etasje. Terrasse og garasje. Kort veg til butikk, og nærhet til skoler og barnehager.

Kirkevegen 85C 2414 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre/gang, 2 soverom, bad, bod, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse.

Garasje med bod i felles garasjeanlegg.

Standard

Lys og fin 3-roms leilighet med sentrumsnær beliggenhet. Leiligheten ligger i 1.etasje og har terrasse med direkte adkomst til fellesområde med blant annet lekeplass, gressplen og sitteområder. Gjennomgående lyse overflater og store vinduer i stue og kjøkken som gir fine lysforhold. Oppvarming med fjernvarme tilknyttet radiatorer. Tilhørende leiligheten har du garasje m/bod i felles garasjeanlegg som er klargjort for elbillader. Beliggenheten er sentral med kort veg til flere skoler, barnehager og øvrige sentrumsfasiliteter. Fra leiligheten er det også kort veg til friområder i Svartholtet med fine turmuligheter gjennom hele året.

Gang/entre
Lys og romslig gang med god plass til omkledning, samt oppbevaring av yttertøy og sko. I tilknytning til gangen finner du leilighetens to soverom, bad og bod. Åpen løsning inn mot stue og kjøkken.

Stue
Fin stuedel med god plass til sofagruppe. Den åpne løsningen mot kjøkkenet gir også rom for en spisestuedel. Stuen har store vindusflater og utgang til en hyggelig terrasse med direkte adkomst til fellesarealer.

Kjøkken
Kjøkken fra Norema med lyse slette fronter. Innredningen har godt med skapplass og fin arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Fronter med demping og veggflater over kjøkkenbenk med laminerte plater. Integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Ventilator over koketopp.

Bad
Lyst baderom med flislagte gulv og vegger med våtromsplater. Her finner du vegghengt toalett og dusjhjørne med glassdører. Baderomsinnredning med heldekkende servant og vegghengt speilskap med belysning over. Opplegg for vaskemaskin, downlights i tak og varmekabler i gulvet.

Soverom
Leiligheten har to fine soverom. Hovedsoverommet med god plass til dobbeltseng.

Beliggenhet

Fjeldsetlia Park har en fin beliggenhet i et veletablert boligområde i Fjeldsetlia. Her bor du sentralt, samtidig som Svartholtet ligger i kort avstand fra boligen. Her er det flotte turmuligheter gjennom hele året, med oppkjørte skiløyper på vinterstid og milevis med stier og grusveier ellers i året. Fra leiligheten er det kun et par hundre meter til nærmeste dagligvarebutikk, og i nærområdet finnes flere skoler og barnehager. Kort veg til sentrum med alt av servicetilbud og fasiliteter. Bybuss stopper like utenfor bygget

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 76 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Kjøkken, bad , 2 soverom, entre og stue.

Selveierleilighet (eierseksjon og sameie) i 1.etasje. Felles trappehus og heis til hver etasje. Overbygget inngangsparti/svalgang. Overbygget terrasse mot syd med adkomst fra stue og terreng. Kjøkken med åpen løsning mot stue. Leilighet med fullt bruksareal innenfor yttervegger. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Inngangsparti/svalgang og terrasse uten beregningsmessig areal. Gulvareal ved overbygget terrasse ca 9 m2. Innvendig bod er medtatt som sekundært bruksareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Primæroppvarming med fjernvarme fra Eidsiva Bioenergi til radiatorer. Elektrisk gulvvarme på baderom. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner ved himling i gang.

Tomten

Eiet fellestomt på ca. 5.724 kvm. Fellesområder med asfalterte veger, gangster samt parkeringsplasser. Felles hage opparbeidet med plen, sittebenker og en hyggelig lekeplass.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Garasje i felles garasjeanlegg. Ellers gjesteparkering.

Sameiet

Eierseksjonen hører til boligsameie Fjeldsetlia Park, sameiet består av 52 seksjoner.

Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr 1 108 714,-.
Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr 1 005 499,-.
Årets resultat på kr 105 226,- fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 11.725,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 4.084,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 22 snr. 39 orgnr. 917387486 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Leiligheten vil ikke bli ytterligere rengjort og overtas slik den fremstår på visning.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Ole Kristian Jenssen
Lisa Andersen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 31
  • Bruksnr: 22
  • section_number: 39
  • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 2 950 000,-
  • Totalpris: 2 957 396,-
  • Fellesgjeld: 7 396,-
  • Fellesutgifter: 2 540,-
  • Ligningsverdi: 681 769,-
  • Primærrom: 72 m2
  • Bruksareal: 76 m2
  • Tomteareal: 5724 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Leilighet
  • Soverom: 2

Kirkevegen 85C 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 248823647