Skip to main content

Oppgradert og sentrumsnær enebolig. Kjøkken og to bad fra 2019. Garasje. Kort veg til skoler, barnehager og friområder.

Sandbakken 14 2413 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, bad, stue, spisestue, kjøkken, 3 soverom og bad.
Kjeller etg: Gang, musikkrom og boder.

Garasje i kjeller.

Standard

Sentrumsnær og innbydende enebolig med beliggenhet ved Ydalir hoppbakke. Boligen er oppgradert i 2019 med nytt flott kjøkken, to nyoppussede bad og nye overflatebehandlinger i 1.etasje. Fin planløsning med alt du trenger i 1.etasje, samt godt med lagringsplass og garasje i kjelleretasjen. Fra eiendommen har du kort avstand til flere barnehager, skoler og andre servicetilbud i sentrum og Ydalir. Fra eiendommen er det også kort avstand til turområder i Svartholtet med flotte turmuligheter gjennom hele året.

Velkommen inn!
Lys og innbydende entre med fin plass til omkledning. I gangen har du også en skyvedørsgarderobe med god plass til å henge fra deg yttertøy. Gangen har adkomst til de øvrige rommene i 1.etasje, samt trappeadkomst til kjeller.

Stue og spisestue
Stor og møbleringsvennlig stue med plass til både sofagruppe og spisestue. Stuen har også en egen del som f.eks kan brukes som en ekstra TV-stue. Rommet har lyse og nøytrale fargevalg, og godt med vinduer som skaper fine lysforhold. Fra stuen er det også utgang til en steinbelagt markterrasse med overbygg. Installert varmepumpe og peisovn.

I dag er spisestuen praktisk plassert i tilknytning til kjøkkenet, som ligger i åpen løsning mot stuen. Moderne og pent kjøkken fra 2019 med slette fronter. Innredningen har takhøye overskap som gir ekstra skapplass. Dører og skuffer med demping. Benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Laminerte plater på veggflater over benken i samme utførelse, noe som gir et helhetlig inntrykk. Integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn, mikro, kjøl/frys og oppvaskmaskin.

Bad
Lyst flislagt bad fra 2019 med adkomst fra gang. På badet finner du vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og baderomsinnredning med nedfelt servant og speilskap over. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Soverom
I boligen finner du tilsammen tre soverom, alle i 1.etasje. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og har montert skyvedørsgarderobe.

Bad/vaskerom
Baderom/vaskerom med flislagte overflater. Her finner du vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og baderomsinnredning med toppmontert servant og speilskap med integrert belysning. Downlights i tak og varmekabler i gulvet. På badet er det også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Kjeller etg
I boligens kjelleretasje finner du flere boder, garasje og et rom som eier i dag benytter til musikkrom.

Beliggenhet

Boligen har sentrumsnær beliggenhet i Nordleiret. Kort veg til den nye skolen og barnehagen i bydelen Ydalir. Du har også kort gangavstand til flere dagligvarebutikker og andre større forretninger i området. Forøvrig er det ca. 1,5 km til sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter, samt ungdom- og videregående skole. Både Sagtjernet og Vesletjernet med badeplass og fine friområder ligger ca. 1 km fra eiendommen. Veien er heller ikke lang til både Stavåsen og Svartholtet, som begge kan by på fine tur- og treningsområder for hele familien. Her har du milevis med fine sykkel- og turstier i sommerhalvåret, og på vinterstid er det oppkjørte langrennsløyper og egen lysløype hvor det arrangeres flere aktiviteter. En kort kjøretur unna finner du Starmoen fritidspark med 18-hulls golfbane, travpark, flyplass, motorcross, bilcross, go-kart m.m.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 147 kvm, Bruksareal: 206 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, spisestue, kjøkken, bad, gang, 3 soverom, vindfang, bad/vaskerom, trapperom og TV-stue.
Kjeller etg: Trapperom, hobbyrom, gangareal (bod).

Enebolig med 1.etasje og kjeller/krypkjellere. Intern trappeforbindelse til kjeller. Overbygget uteplass mot vest med adkomst via stue 1.etasje og terreng. Overbygget inngangsparti ved 1.etasje mot øst. Balkong mot nord med adkomst via gang. Stue og spisestue med åpen løsning.
Garasje i kjeller kun med utvendig adkomst.
Bolig med fullt bruksareal innenfor yttervegger i 1.etasje. Himlingshøyder i kjeller målt mellom 2,02-2,05 meter. Trapperom, hobbyrom og bod som gangareal medtatt som primært bruksareal. Kjellerboder og garasje medtatt som sekundære bruksarealer. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Kaldtloft og krypkjellere, samt overbygget inngangsparti, balkong og overbygget uteplass uten måleverdige bruksareal. Overbygget uteplass med areal ca 14 m2. Åpen luftebalkong med areal ca 3 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert ildsted i stue i 1. etasje. Begge baderom med elektrisk gulvvarme. Installert luft til luft varempumpe i stue i 1. etasje. Eventuell øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1 395 kvm. Tomten er tilnærmet flat med gruset adkomst og gårdsplass. Hagen er opparbeidet med plen og delvis inngjerdet med gjerde.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Garasje i kjeller. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 13.638,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 4.619,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 329 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Robin Tinholt
Veronica Bakken

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 31
  • Bruksnr: 329
  • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 3 190 000,-
  • Primærrom: 147 m2
  • Bruksareal: 206 m2
  • Tomteareal: 1395 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Enebolig
  • Soverom: 3

Sandbakken 14 2413 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 248039450