Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Frydenlundvegen 23 2414 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, vaskerom, kjøkken, spisestue, stue med utgang til terrasse, gang, toalettrom, bad og 4 soverom hvor av ett har utgang til hage og tilknyttet walk-in-closet.
Kjeller etg: Gang, kjellerstue, soverom, bad og 4 boder.

Felles garasje med nabo.

Standard

Nyrenovert arkitekttegnet enebolig med attraktiv beliggenhet i Frydenlundvegen. Boligen har gjennomgått store oppgraderinger både utvendig og innvendig i perioden 2020-2021, og fremstår i dag som lys og moderne. Her er det gjennomførte farge- og materialvalg og moderne detaljer. Innholdsrik og spennende planløsning over to plan med blant annet fem soverom, to bad, eget vaskerom og flere stuer. Egen inngang til kjelleretasjen, hvor du også har gode lagringsmuligheter. Ute finner du flere fine uteplasser og garasje. Tomten er stor og solrik med skjermet beliggenhet, samtidig som du har Kremmertorget som nærmeste nabo. Her har du med andre ord gangavstand til alt du trenger i hverdagen med butikker, skoler, barnehager og øvrige servicetilbud. Fra eiendommen har du også kort veg til friområder, både i Svartholtet og langs Glomma.

Velkommen inn!
Boligen har et overbygd inngangsparti som tar deg inn i en lys entré med plass til omkledning. Her er det plassbygd garderobeløsning med rom for å henge fra seg yttertøy, og eventuelt mulighet for etablering av skyvedørsgarderobe. I tilknytning til entréen finner du et nytt funksjonelt vaskerom som er praktisk plassert like innenfor inngangsdøra.

Kjøkken
Videre kommer du inn på boligens romslige og lekre kjøkken. Her finner du ny kjøkkeninnredning fra IKEA med mørke slette fronter og demping på skuffer og skap. Her er det rikelig med skap- og skuffeplass og kjøkkenet fremstår som arbeidsvennlig og funksjonelt. Benkeplater i slitesterk laminat med oppvaskkum i kompositt. Veggflater over kjøkkenbenker med laminerte plater og flere vinduer som gir fine lysforhold. Kjøkkenet har lekre messingdetaljer som gir et gjennomført preg, og setter prikken over i`en. Innredningen har integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, mikro og kjøl/frys. Ventilator over koketopp.
Kjøkkenøy mot spisestuen som gir ekstra skapplass, samt mulighet for en hyggelig frokostplass. På kjøkkenøya finner du pop-up stikkontakter og USB.

Spisestue
Spisestuen er praktisk plassert med åpen løsning mot kjøkkenet. Her er det god plass til spisebord hvor familie og venner kan samles til hyggelige måltider. Med store vinduer og åpen himling skapes det en luftig og god romfølelse her.

Stue
Fra spisestuen er det nivåforskjell med en liten trapp ned til den øvrige stuedelen. Stuen er lys og innbydende med god plass til møblering. Her har du utgang til terrasse, samt store vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys. I stuen er det en flott åpen peis, et blikkfang i rommet, som også skaper en lun og god stemning når det fyres opp.

Bad og toalettrom
Nytt og lekkert bad fra 2021 med adkomst fra soveromsgang i 1.etasje. Badet er flislagt og fremstår som moderne og gjennomført. Her finner du vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og baderomsinnredning med dobbel servant og speil med belysning over. Vannbåren varme i gulv og downlights i tak.

Vegg-i-vegg med badet finner du et ekstra toalettrom med toalett og enkel innredning med servant. Overflater og installasjoner fra 2021.

Vaskerom
Nytt, funksjonelt og svært praktisk vaskerom med adkomst fra entréen. Her finnes skapinnredning med vaskekum nedfelt i benkeplate, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. God plass til tørk/vask av klær, og øvrig oppbevaring. Oppvarming med vannbåren gulvvarme.

Soverom
I boligen finner du tilsammen fem lyse og fine soverom. Fire av soverommene har adkomst via soveromsgang i 1.etasje. Hovedsoverommet er lyst og romslig med god plass til seng og garderobeløsning. Rommet har også utgang til en overbygd uteplass og tilknyttet en praktisk bod som f.eks kan innredes som walk-in-closet. Har du ikke behov for alle soverommene, kan du f.eks benytte det ene rommet som hjemmekontor eller en ekstra TV-stue. Det femte soverommet finner du i kjelleretasjen.

Kjellerstue
I boligens kjelleretasje finner du også en ekstra stue. Rommet et lyst og fint med god plass til møblering. Rommet er supert som en ekstra stue til husets ungdom, eller kanskje lekerom for de yngre barna?

Bad
Baderom i kjelleretasjen fra 2021. Her er det belegg på gulv og vegger med baderomsplater. Installasjoner med toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning i. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Øvrig areal i kjelleretasjen med gang og boder med god plass til oppbevaring/lagring. Kjelleretasjen har egen utvendig adkomst via en av bodene.

Beliggenhet

Boligen har attraktiv og svært barnevennlig beliggenhet like utenfor sentrumskjernen i Elverum. Her har du kort avstand til det meste og du finner flere barnehager, samt barne-, ungdom- og videregående skole innen kort gangavstand. Boligen ligger fint til, skjermet, men samtidig med Kremmertorget som nærmeste nabo. Kort veg til den populære gang- og sykkelstien langs Glomma som blant annet tar deg til Norsk Skogmuseum. En fin gåtur i området er museumsrunden som tar deg gjennom både Skogmuseet, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Det er heller ikke langt opp til Svartholtet med store skogsområder. Her finner du milevis av traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 201 kvm, Bruksareal: 228 kvm, Bruttoareal: 253 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, spisestue, kjøkken, baderom, vaskerom, toalettrom, gang, vindfang og 4 soverom.
Kjeller etg: Kjellerstue, trappegang, vindfang, baderom og soverom.

Bolig med fullt bruksareal i 1.etasje og innredet del av kjeller.
Deler av fyrrom med himlingshøyde lavere enn 1,9 meter, gulvareal ca 8 m2 hvorav ca 2 m2 er målbart areal.
Oppholdsrom kjeller uten tilfredsstillende dagslysareal er medtatt som primærareal (vindusareal <10% av gulvareal). Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Krypkjellere, kaldtloft, inngangspartier og terrasse uten beregningsmessig bruksareal.
Innvendige boder og garasjeplass i felles garasjebygg er medtatt som sekundære bruksareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligoppvarming med luft/væske varmepumpe tilkoblet vannbåren gulvvarme og radiatorer. Radiatorer, gulvvarme og internt røropplegg fra 2020. Øvrig oppvarming med vedfyring og enkelte panelovner. Stue i halvplan med åpen peis. Varmekabler i gulv ved bad i kjeller.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.777 kvm. Eiendommen har felles innkjøring til garasjebygg som deles med naboeiendom. Gruset gangsti fra parkering. Terrengtrapp i metall og impregnert virke. Vestvendt skrånende terreng med enkelte etablerte flatpartier. Etablert hageanlegg med plen og noe beplanting. Planert plenområde i 2021.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Halvpart av garasje tilhørende naboeiendom. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 22.065,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Ingen gebyr på SØIR per i dag pga. ubebodd eiendom. Minste årlige gebyr vil være kr. 2.963,-. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 1147 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Tom Stensby

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 1147
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 6 490 000,-
 • Ligningsverdi: 1 337 325,-
 • Primærrom: 201 m2
 • Bruksareal: 228 m2
 • Bruttoareal: 253 m2
 • Tomteareal: 1777 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 5

Frydenlundvegen 23 2414 Elverum Norge

Visning

02.12.2021, 1800 - 1830.

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 238500437
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no