Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Røsslyngvegen 23 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre/gang, bad og 3 soverom.
2.etg: Stue, spisestue, kjøkken, bod og toalettrom.

Sportsbod og carport.

Standard

Gjennomført og moderne enebolig i rekke med barnevennlig beliggenhet på Søbakken. Boligen har høy standard og fremstår som gjennomført, lys og moderne. Innholdsrik og praktisk planløsning over to plan med blant annet 3 soverom, flislagt bad/vaskerom og ekstra toalettrom. Store vindusflater og god takhøyde gir rommene en åpen og luftig romfølelse. Utstrakt bruk av downlights, varmekabler i gulvet og lyse og tidsriktige farger er også gjennomgående for hele boligen. Nye overflatebehandlinger og ny parkett på soverom. Ute finner du flere fine solrike uteplasser, carport og utvendig bod. Boligen ligger i et barnevennlig område på Søbakken med kort gangavstand til skoler, barnehager og flere dagligvarebutikker. Umiddelbar nærhet til fine friområder i Stavåsen, samt badeplass på Sagtjernet.

Gang/entre
I boligen kommer du inn i en lys og romslig entre/gang. Her er det god plass til omkledning, samt oppbevaring av yttertøy og sko. Mulighet for etablering av garderobeløsning. Herfra har du direkte adkomst til boligens tre soverom og vaskerom/bad. Videre går det trapp opp til boligens 2.etasje.

Stue og spisestue
I 2.etasje blir du møtt av et flott rom bestående av både stue, spisestue og kjøkken i åpen løsning. Her er det en lys og luftig atmosfære, mye grunnet takhøyden og lyset fra de mange og store vinduene. Stuen har god plass til møblering med sofagruppe og egen spisestuedel. Rommet har installert en lekker peisovn som gir en lun og god varme til boligen. Fra stuen er det også utgang til en stor og solrik terrasse via en dobbel glassdør.

Spisestuen er praktisk plassert ved den åpne kjøkkenløsningen. Her er det god plass til spisebord med rom for familie og venner.

Kjøkken
Svært lekker og moderne kjøkkeninnredning med slette fronter og laminerte benkeplater. Innredningen har god skap- og benkeplass, samt kjøkkenhalvøy med underskap mot spisestuen. Veggflater over kjøkkenbenken med flere vinduer som gir gode lysforhold. Innredningen har integrerte hvitevarer med induksjonstopp, benkeventilator, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin.

Soverom
Boligen har tilsammen 3 lyse og luftige soverom, alle med god plass til seng og garderobeløsning. Hovedsoverommet har egen utgang til terrasse og hage.

Bad/vaskerom
Lyst og lekkert baderom i tilknytning til gangen i 1.etasje. Badet har delikate fargevalg og flislagte overflater. Her finner du vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med integrert belysning. På badet er det også opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Toalettrom
Ekstra toalettrom i 2.etasje. Her er det flislagt gulv med varmekabler, samt innredninger med vegghengt toalett og enkel baderomsinnredning med servant og vegghengt speil.

Bod
I 2.etasje finner du også en praktisk bod.

Beliggenhet

Boligen har barnevennlig beliggenhet i et etablert boligområde på Søbakken. Fra eiendommen er det kort gangavstand til den nybygde skolen og barnehagen i Ydalir og ca. 1 km til Søbakken barneskole. Flere dagligvarebutikker i nærheten. Kort veg til friområder både i Stavåsen og langs Sagtjernet. I Sagtjernet har du fine bade- og fiskemuligheter. Rundt tjernet er det fine friarealer med turstier og badeplasser hvorav ett har en stor brygge m/stupetårn. Stavåsen kan by på fine turmuligheter gjennom hele året med oppkjørte skiløyper på vinterstid og stier og grusveier som kan benyttes til fots eller på sykkelsetet ellers i året. Kort veg til Elverum sentrum hvor du finner et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter med kjøpesentre, butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, parker, lekeplasser, idrettshaller m.m. Bussholdeplass i nærhet med forbindelse til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 113 kvm, Bruksareal: 121 kvm, Bruttoareal: 133 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Bad, 3 soverom og entre/trapperom.
2.etg: Stue, spisestue, kjøkken, toalettrom og trapperom.

Bolig med fullt bruksareal for 1. og 2.etasje. Teknisk rom og bod med utvendig adkomst fra carport er medtatt som sekundære bruksarealer.
Overbygget terrasseplatting og inngangsparti, samt terrasse i 2.etasje uten beregningsmessig bruksareal. Terrasseplatting med areal ca 12 m2. Terrasse 2.etasje med areal ca 40 m2. Overbygget inngangsparti med areal ca 2 m2.
Carport uten beregningsmessig areal, gulvareal ca 16 m2.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og vedfyring. Ildsted i stue/trapperom 2.etasje med vedovn. Gulv 1.etasje med elektrisk gulvvarme i entre og baderom, 2.etasje med varmefolie i stue. Øvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet fellestomt på ca. 1.820 kvm. Gruset felles innkjøring og biloppstillingsplasser for flere kjøretøy. Etablert hage med plen.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

De tre boenhetene har felles brøyting av gårdsplass. I fjor var kostnadene til brøyting totalt 5.100,- som deles på de tre boenhetene.
Det er også avtalt mellom boenhetene at det skal etableres hekk.

Parkering

I carport. Ellers biloppstillingsplasser på felles gårdsplass.

Sameiet

Eierseksjonen er en del av et sameie, men det er ikke organisert noe formell drift rundt dette.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 16.122,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 2.963,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 90 bnr. 239 snr. 3 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Tanja Sønsthagen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 90
 • Bruksnr: 239
 • section_number: 3
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 4 190 000,-
 • Ligningsverdi: 979 726,-
 • Primærrom: 113 m2
 • Bruksareal: 121 m2
 • Bruttoareal: 133 m2
 • Tomteareal: 1820 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Røsslyngvegen 23 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 234585800
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no