Skip to main content

Moderne og gjennomført enebolig i rekke fra 2019 med høy standard. Carport og stor terrasse. Barnevennlig beliggenhet.

Røsslyngvegen 23 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre/gang, bad og 3 soverom.
2.etg: Stue, spisestue, kjøkken, bod og toalettrom.

Sportsbod og carport.

Standard

Gjennomført og moderne enebolig i rekke med barnevennlig beliggenhet på Søbakken. Boligen har høy standard og fremstår som gjennomført, lys og moderne. Innholdsrik og praktisk planløsning over to plan med blant annet 3 soverom, flislagt bad/vaskerom og ekstra toalettrom. Store vindusflater og god takhøyde gir rommene en åpen og luftig romfølelse. Utstrakt bruk av downlights, varmekabler i gulvet og lyse og tidsriktige farger er også gjennomgående for hele boligen. Nye overflatebehandlinger og ny parkett på soverom. Ute finner du flere fine solrike uteplasser, carport og utvendig bod. Boligen ligger i et barnevennlig område på Søbakken med kort gangavstand til skoler, barnehager og flere dagligvarebutikker. Umiddelbar nærhet til fine friområder i Stavåsen, samt badeplass på Sagtjernet.

Gang/entre
I boligen kommer du inn i en lys og romslig entre/gang. Her er det god plass til omkledning, samt oppbevaring av yttertøy og sko. Mulighet for etablering av garderobeløsning. Herfra har du direkte adkomst til boligens tre soverom og vaskerom/bad. Videre går det trapp opp til boligens 2.etasje.

Stue og spisestue
I 2.etasje blir du møtt av et flott rom bestående av både stue, spisestue og kjøkken i åpen løsning. Her er det en lys og luftig atmosfære, mye grunnet takhøyden og lyset fra de mange og store vinduene. Stuen har god plass til møblering med sofagruppe og egen spisestuedel. Rommet har installert en lekker peisovn som gir en lun og god varme til boligen. Fra stuen er det også utgang til en stor og solrik terrasse via en dobbel glassdør.

Spisestuen er praktisk plassert ved den åpne kjøkkenløsningen. Her er det god plass til spisebord med rom for familie og venner.

Kjøkken
Svært lekker og moderne kjøkkeninnredning med slette fronter og laminerte benkeplater. Innredningen har god skap- og benkeplass, samt kjøkkenhalvøy med underskap mot spisestuen. Veggflater over kjøkkenbenken med flere vinduer som gir gode lysforhold. Innredningen har integrerte hvitevarer med induksjonstopp, benkeventilator, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin.

Soverom
Boligen har tilsammen 3 lyse og luftige soverom, alle med god plass til seng og garderobeløsning. Hovedsoverommet har egen utgang til terrasse og hage.

Bad/vaskerom
Lyst og lekkert baderom i tilknytning til gangen i 1.etasje. Badet har delikate fargevalg og flislagte overflater. Her finner du vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med integrert belysning. På badet er det også opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Toalettrom
Ekstra toalettrom i 2.etasje. Her er det flislagt gulv med varmekabler, samt innredninger med vegghengt toalett og enkel baderomsinnredning med servant og vegghengt speil.

Bod
I 2.etasje finner du også en praktisk bod.

Beliggenhet

Boligen har barnevennlig beliggenhet i et etablert boligområde på Søbakken. Fra eiendommen er det kort gangavstand til den nybygde skolen og barnehagen i Ydalir og ca. 1 km til Søbakken barneskole. Flere dagligvarebutikker i nærheten. Kort veg til friområder både i Stavåsen og langs Sagtjernet. I Sagtjernet har du fine bade- og fiskemuligheter. Rundt tjernet er det fine friarealer med turstier og badeplasser hvorav ett har en stor brygge m/stupetårn. Stavåsen kan by på fine turmuligheter gjennom hele året med oppkjørte skiløyper på vinterstid og stier og grusveier som kan benyttes til fots eller på sykkelsetet ellers i året. Kort veg til Elverum sentrum hvor du finner et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter med kjøpesentre, butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, parker, lekeplasser, idrettshaller m.m. Bussholdeplass i nærhet med forbindelse til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 116 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Bad, 3 soverom og hall.
2.etg: Kjøkken, spisestue, wc, trapperom og stue.

Bolig med fullt bruksareal for 1. og 2.etasje. Teknisk rom og bod med utvendig adkomst fra carport er medtatt som sekundære bruksarealer. Overbygget terrasseplatting og inngangsparti, samt terrasse i 2.etasje uten beregningsmessig bruksareal. Terrasseplatting med areal ca 12 m2. Terrasse 2.etasje med areal ca 40 m2. Overbygget inngangsparti med areal ca 2 m2. Carport uten beregningsmessig areal, gulvareal ca 16 m2.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Bolighus med 2 etasjer. Intern trappeforbindelser mellom etasjer. Adkomst til terrasseplatting ved 1.etasje fra soverom og terreng. Åpen terrasse mot syd, over bod og carport mot vest, adkomst via spisestue 2.etasje.
Kjøkken i 2.etasje med åpen løsning til spisestue og delvis stue og trapperom. Soverom og bad i 1.etasje. Bod med utvendig adkomst fra carport

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og vedfyring. Ildsted i stue/trapperom 2.etasje med vedovn. Gulv 1.etasje med elektrisk gulvvarme i entre og baderom, 2.etasje med varmefolie i stue. Øvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet fellestomt på ca. 1.820 kvm. Gruset felles innkjøring og biloppstillingsplasser for flere kjøretøy. Etablert hage med plen.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

De tre boenhetene har felles brøyting av gårdsplass. I fjor var kostnadene til brøyting totalt 5.100,- som deles på de tre boenhetene.
Det er også avtalt mellom boenhetene at det skal etableres hekk.

Parkering

I carport. Ellers biloppstillingsplasser på felles gårdsplass.

Sameiet

Eierseksjonen er en del av et sameie, men det er ikke organisert noe formell drift rundt dette.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 16.122,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 2.963,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 90 bnr. 239 snr. 3 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Tanja Sønsthagen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 90
  • Bruksnr: 239
  • section_number: 3
  • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 3 980 000,-
  • Ligningsverdi: 979 726,-
  • Primærrom: 112 m2
  • Bruksareal: 116 m2
  • Tomteareal: 1820 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Leilighet
  • Soverom: 3

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Peis/Ildsted
  • Barnevennlig
  • Moderne
  • Sentralt
  • Turterreng
  • Offentlig vann/kloakk

Røsslyngvegen 23 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 234585800