Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Horndalsvegen 274 2410 Hernes Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, bad, vaskerom/wc, soverom, kjøkken, spisestue, stue og soverom.
Sokkel etg: Gang/kjellerstue og 2 soverom.
Kjeller etg: Gang, vaskerom og 3 boder.

Utvendig bod.
Dobbel garasje.

Standard

Velholdt og fin enebolig med barnevennlig beliggenhet i Vestre Hernes. Boligen har en innholdsrik planløsning og gjennomgående lyse farge- og materialvalg. Lekkert kjøkken fra 2017, og bad fra ca. 2010. I boligen finner du også 4 soverom og eget vaskerom. I kjelleretasjen finner du også en ekstra stue og boder med god lagringsplass. Ute finner du en stor og skjermet terrasse som strekker seg rundt store deler av boligen, samt utvendig bod og dobbel garasje. Her bor du i landlige og familievennlige omgivelser med kort avstand til flotte turområder i skog og mark. Fra eiendommen er det ca. 3,5 km til barneskole og barnehage i Hernes. Øvrige servicetilbud finner du i sentrum, ca. 9 km fra eiendommen.

Velkommen!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn en lys entré med plass til omkledning. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i etasjen.

Kjøkken
Stort og flott kjøkken med IKEA innredning fra 2017. Kjøkkenet fremstår som funksjonelt og arbeidsvennlig med god plass til matlaging. Innredningen har mørke profilerte fronter med takhøye overskap som gir godt med skapplass. Fronter med demping og enkelte overskap med glassfronter. Benkeplater i slitesterk laminat med flislagte veggflater over, samt vinduer som skaper gode lysforhold. Integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn, mikro og oppvaskmaskin. Ventilator over koketopp. Innredningen har barløsning mot stuen som gir fin plass til en hyggelig frokostplass.

Stue og spisestue
Romslig stue med plass til både sofagruppe og spiseplass. I dag er spisestuen praktisk plassert i tilknytning til kjøkkenet. Her er det montert vedovn som gir godt med varme på kjølige dager. Stuen er preget av lyse fargevalg og godt med vinduer som gir gode lysforhold. Fra stuen har du utgang til terrasse.

Bad
Lyst baderom opplyst fra ca. 2010. Her er det flislagte overflater og installasjoner med toalett, hjørnebadekar og dusjkabinett. Baderomsinnredning med god skapplass, nedfelt servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulv.

Vaskerom/toalettrom
Praktisk vaskerom/toalettrom med toalett, vegghengt servant og flere vegghengte overskap. Her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom
Boligen inneholder fire soverom, to i hver etasje. Rommene har fin størrelse med god plass til seng og garderobeløsning.

Kjellerstue
I sokkeletasjen finner du også en koselig kjellerstue som f.eks kan benyttes som en ekstra tv-stue. Her er det montert varmepumpe. Kjellerstuen har også egen utvendig adkomst.

Øvrig areal i kjeller med boder.

Beliggenhet

Eiendommen har landlig og barnevennlig beliggenhet i Hernes. Her har du friområder rett i nærheten som gir deg mulighet til fine friluftsopplevelser gjennom hele året. Det er ca. 3,5 km til skole, barnehage og Herneshallen hvor det arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer. Her er det et godt idrettsmiljø for barn og ungdom i alle aldre. I nærheten av eiendommen ligger skistadion på Varden med et variert løypenett på vinterstid. Her er det lysløype og mange fine traseer for både tur og trening. På sommerstid er det fine gang- og sykkelstier i området og ved Bergesjøen finner du både badestrand og fine forhold for fiske og kanopadling. Ca. 9 km til Elverum sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 156 kvm, Bruksareal: 236 kvm, Bruttoareal: 260 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, spisestue, kjøkken, bad, vaskerom, 2 soverom, trapperom, entre og vindfang.
Sokkel etg: Kjellerstue og 2 soverom.

Bolig med fullt bruksareal for hele 1.etasje og kjeller/sokkelkjeller. Sokkelkjeller med målte himlingshøyder ca 2,31 m. Kjeller med målte himlingshøyder 2,00 -2,08 m.
Kjeller, utvendig bod og garasje medtatt som sekundære bruksarealer.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Kaldtloft, åpen terrasse og overbygget terrasse uten beregningsmessig bruksareal. Åpen terrasse med areal ca 44 m2. Overbygget terrasse med areal ca 14 m2.
Skur tilknyttet garasje uten beregningsmessig areal, gulvareal ca 25 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligoppvarming med ved og strøm. Ildsted i stue 1.etasje med vedovn. Ildsted i kjellerbod med vedovn. Elektrisk gulvvarme ved bad og vindfang. Luft/luft varmepumpe i kjellerstue. Øvrige oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.665 kvm. Gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser for flere biler. Opparbeidet hage med plen og noe beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I dobbel garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 11.967,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.876,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 95 bnr. 54 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Stein Hornsletten
Turid Anita H Hornsletten

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 95
 • Bruksnr: 54
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 990 000,-
 • Ligningsverdi: 700 424,-
 • Primærrom: 156 m2
 • Bruksareal: 236 m2
 • Bruttoareal: 260 m2
 • Tomteareal: 1665 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Horndalsvegen 274 2410 Hernes Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 234585748
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no