Skip to main content

Solgt, visning avlyst!

Huldreveien 6 2450 Rena Norge

Innhold

1.etg: Entre, vaskerom, innredet rom, gang, bad, 3 soverom, kjøkken og stue med utgang til overbygd terrasse.

Utebod.
Inntilbygget carport.
Enkel garasje med bod.
Dobbel garasje med innredet loft.
To hagestuer.

Standard

Innholdsrik og flott eiendom med barnevennlig beliggenhet på Tallmoen. På eiendommen finner du en moderne og gjennomført enebolig, enkel og dobbel garasje, carport, utebod og to hyggelige hagestuer. I boligen er det gjort diverse oppgraderinger de senere årene, og den fremstår i dag som moderne og gjennomført. Her har du godt med lagringsplass i boder og garasjer, samt et ekstra oppholdsrom i loftet på garasjen. Tomten er pent opparbeidet med flere herlige uteplasser. Her er det bygd flere terrasser, og med to hagestuer og en overbygd terrasse har du mulighet til å benytte uteområdet gjennom hele året. Her bor du i et etablert og hyggelig boligområde med kort veg til det meste. Velkommen til visning!

Gang/entre
I boligen kommer du inn i en entre med plass til å henge fra deg yttertøy og sko. Entreen har tilknyttet et av boligens tre soverom, samt et praktisk vaskerom. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i boligen, samt åpen løsning mot stuen.

Stue
Gjennomført og fin stuedel med god plass til møblering. Rommet har store vindusflater som gir fine lysforhold, og moderne og gjennomførte farge- og materialvalg. I stuen er det montert peisovn og varmepumpe som gir en jevn og god oppvarming. Utgang via glassdør til en overbygd terrasse.

Stuen er naturlig delt opp med en egen spisestue-del. Her er det plass til langbord som gjør seg like godt til hverdags som til fest. Spisestuen ligger i praktisk tilknytning til kjøkkenet.

Kjøkken
Moderne og fint kjøkken fra 2019. Grå innredning fra IKEA med slette fronter og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Fronter og skuffer med demping, og veggflater over kjøkkenbenker med laminerte plater og tapet. Integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap, samt mikro.

Bad
Lyst flislagt bad fra 2013. Her finner du toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulv.

Vaskerom
Praktisk vaskerom, oppgradert i 2019. Vaskerommet har flislagt gulv og vegger med malte plater. Innredning med oppbevaringsplass, samt vaskekum. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom
I boligen finner du tre soverom. Hovedsoverommet har installert en romslig skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass.

Beliggenhet

Boligen har barnevennlig og fin beliggenhet på Tallmoen, ca. 2,5 km fra Rena sentrum. Fra eiendommen har du nærhet til skole, barnehage og Høyskolen i Hedmark, campus Rena, som kan by på et bredt utvalg av studier. I Rena finner du sentrumsfasiliteter med cafeer, butikker, parker med lekeplasser, friområder, samt togstasjon/skysstasjon med daglige avganger til Elverum/Oslo og Trondheim. Fine friområder i nærområdet og kort veg til Birkebeinertrasseen som kan by på flotte treningsområder. En av Norges fremste golfbaner og alpinsenteret i Digeråsen ligger kun en kort kjøretur fra sentrum. Flotte fiskemuligheter i Renaelva og Glomma. Rena idrettspark finner du i Rena leir og her er det blant annet styrkerom, klatrevegg, svømmehall, fotball- og friidrettsstadion, tennisbaner, sandvolleyballbane, lysløype og terrengløype.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 87 kvm, Bruttoareal: 95 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, kjøkken, 2 soverom, disponibelt rom, bad, vaskerom og gang.

Bolig med fullt bruksareal for 1.etasje.
Utvendig bod medtatt som sekundærareal.
Et soverom noe for lite i henhold til krav om volum ved oppholdsrom (<15 m3), målt til 12,3 m3.
Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Krypkjeller, kaldtloft, terrasseplattinger samt carport uten beregningsmessig areal. Målt gulvareal carport til ca 19 m2.
Frittstående lysthus, garasjer og boder med sekundære bruksareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligoppvarming med strøm- og vedfyring. Elektrisk gulvvarme på bad. Luft/luft varmepumpe i stue 1.etasje. Ildsted med vedovn montert i stue.

Tomten

Eiet tomt på ca. 778 kvm. Adkomst fra asfaltert privat vei med flere brukere. Asfaltert innkjøring med oppstillingsplasser for flere kjøretøy. Belegningsstein langs boligen ved 2 fasader samt ved stier til terrasseplattinger og hagestue. Etablert hageanlegg med plen og noe beplantning. Hekker mot syd, vest og nord. Tørrmurt støttemur mot vest, støttemur med belysning

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

På eiendommen finnes både enkel og dobbel garasje, samt carport. Forøvrig biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 13.013,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, feieavgift, samt vann- og avløpsgebyr. Vann- og avløp betales etter målt forbruk og faktureres a-konto. Renovasjon kr 2.963,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 8 bnr. 457 i Åmot kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Knut Stormoen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Storgata 32, 2414 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 8
  • Bruksnr: 457
  • Kommunenr: 3422
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

  • Verditakst: 2 690 000,-
  • Ligningsverdi: 334 528,-
  • Primærrom: 83 m2
  • Bruksareal: 87 m2
  • Bruttoareal: 95 m2
  • Tomteareal: 778 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Enebolig
  • Soverom: 3

Huldreveien 6 2450 Rena Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 233003706