Boliger til salgs

Å kjøpe et hjem er en av de største investeringene du gjør i livet. Her er boligene vi nå har til salgs.

Anne Moes gate 18 2406 Elverum Norge

Innhold

1. etg: Entre/gang, vaskerom, baderom, 2 soverom, kjøkken og stue.
2. etg: Loftstue, baderom og 2 soverom.

Garasje.

Standard

Innholdsrik og fin enebolig i stille og rolig område på Vestad. Boligen ligger usjenert til i et rolig og barnevennlig område med gangavstand til sentrum, barnehage og skoler.
Her har du en fin bolig over to plan med en innholdsrik planløsning. Du finner blant annet 4 soverom, 2 bad og et praktisk vaskerom med egen utvendig adkomst. Boligen oppfattes som innbydende og delikat med moderne farge- og materialvalg, åpne løsninger og store vindusflater er gjennomgående for hele boligen. Oppvarming med både vedfyring samt vannbåren varme til radiatorer som gir en lun og god varme når temperaturen synker.
Ute finner du en pent opparbeidet hage med grusganger, plen og beplanting. Med utgang fra både kjøkkenet og spisestuen finner du en stor terrasse med pergola, og er en fin forlengelse av boligen om sommeren.

Velkommen til visning!

Velkommen!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i entreen. Her er det god plass til omkledning samt oppbevaring av yttertøy og sko. Fra entreen går det trapp opp til 2.etasje, delvis åpen løsning til kjøkken og stue.

Stue
Stuen har store vindusflater samt en behagelig blåtone på veggene som gir rommet både er moderne ut eksklusivt uttrykk. Stuen er møbleringsvennlig med god plass til både sofagruppe samt tilhørende møblement. Den installerte vedovnen gir både en lun og god varme i kjøligere perioder samt en hyggelig atmosfære.

Kjøkken med spiseplass
Stort og fint kjøkken med takhøy innredning som gir godt med skapplass. Innredningen har slette fronter og benkeplater i laminat med gode arbeidsflater for matlaging. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn og mikrobølgeovn. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass, samt skapnisje for kjøl- og fryseskap. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser. Kjøkkenet er romslig med god plass til spiseplass til å samle hele familien. Store vindusflater og to dører ut til terrasse.

Soverom
Boligen har totalt fire soverom, to i hver etasje. Rommene er av god størrelse med plass til seng og garderobeløsning. Hovedsoverommet er malt i en mørk og avslappende farge, mens de øvrige rommene er lysmalte og innbydende.

Bad 1. etasje
Lyst og innbydende baderom i 1.etasje med flislagte gulv og veggflater. Baderommet er utstyrt med toalett, innbygd badekar med vegghengt dusjgarnityr samt vegghengt servant med speilskap og belysning over. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Vaskerom / Teknisk rom
Praktisk og romslig vaskerom med egen utgang til terrasse og hagen. Her finner du benkeinnredning med vaskekum samt opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Her er også installasjoner til varmepumpe og boligens oppvarming.

Loftstue
Opp trappen til 2.etasje finner du en lys og meget romslig loftstue med god plass til møblering. Dette er fint rom å benytte til f.eks TV-stue, eller et perfekt oppholdsrom for ungdommen.

Bad 2. etasje
Lyst og pent baderom med flislagte gulv og veggflater. Baderommet er utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og vegghengt dusjgarnityr. Baderomsinnredning med heldekkende servant med speil og belysning over. Oppvarming med elektrisk gulvvarme.

Uteplass
Ute finner du en pent opparbeidet hage med grusganger, plen og beplanting. Med utgang fra både kjøkkenet og spisestuen finner du en stor terrasse med pergola, og er en fin forlengelse av boligen om sommeren.

Beliggenhet

Boligen har en sentral og fin beliggenhet i et etablert boligområde på Vestad. Herfra er det ca.1 km til sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter. Kort veg til dagligvarebutikk med post i butikk. Flere barnehager og skole på Vestad. Ungdomsskole og videregående skole finner du i sentrum. Fra leiligheten er det også nærhet til Terningen arena hvor du blant annet finner høgskole, treningssenter, tannlege og idrettshaller. Her arrangeres en rekke idretts- og kulturarrangementer. Fine turområder både langs Glomma og i Grundsetmarka. I Grundsetmarka finnes det milevis med stier og traseer som kan benyttes både til fots, på sykkel eller med ski. Glomdalsmuseet er en av dine nærmeste naboer og her finner du en populær og fin tursti som går via Skogmuseet og Prestøya.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 159 kvm, Bruksareal: 159 kvm, Bruttoareal: 170 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg: Entre/gang, vaskerom, baderom, 2 soverom, kjøkken og stue.
2. etg: Loftstue, baderom og 2 soverom.

Bolig med fullt bruksareal for 1.etasje. Arealer 2.etasje med skråhimlinger og redusert målbarhet grunnet lave himlingshøyder (<1,9 m). Raftekott, kaldtloft, overbygget inngang og åpen terrasse uten beregningsmessig bruksareal. Terrasseareal med ca 50 m2. Garasje/bod med sekundære bruksareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann, hvor disse er målt med utgangspunkt i NS 3940:2012 og "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling", uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Fordelingen mellom primærrom (P-ROM) og sekundærrom (S-ROM) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Fordelingen er basert på retningslinjene og takstmannens eget skjønn. En bruksendring av et rom kan ha betydning for hvilken kategori rommet tilhører. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er installert luft til væske avtrekksvarmepumpe type Nibe Fighter 310, Avtrekksvarmepumpe med berederenhet for tappevann og fyring, installasjon plassert på vaskerom. Vannbåren varmefordeling til radiatorer. Baderom i 1. og 2. etasje med elektrisk gulvvarme. Etablert ildsted med vedovn i stue i 1. etasje.

Ventilasjonsanlegg (avtrekksvarmepumpe) med varmegjenvinning tilknyttet våtrom, forøvrig naturlig ventilasjon.

Tomten

Felles eiet tomt på ca. 1 630 kvm. Eiendommen har gruset adkomst og gårdsplass med felles biloppstillingsplass med mulighet for flere biloppstillingsplasser. Pent opparbeidet hage med plen og diverse beplantning i form av busker og trær. Grusgang med kantstein mot plen frem til inngangsparti. Hagen er inngjerdet mot veg og hekk mot naboeiendommer.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

1 garasjeplass i felles garasje. Ellers biloppstillingsplasser på felles gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 20 166,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 5 331,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 630,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 13 bnr. 1010 snr. 2 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagmann.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1. Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. Avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen jf. Avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegene av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers jf. Avhl § 3-9.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Hjemmelshaver

Stine Søberg
Mats Erik Berntsen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 13
 • Bruksnr: 1010
 • section_number: 2
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 980 000,-
 • Ligningsverdi: 1 113 199,-
 • Primærrom: 159 m2
 • Bruksareal: 159 m2
 • Bruttoareal: 170 m2
 • Tomteareal: 1630 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass

Anne Moes gate 18 2406 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 48225349

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 230664256
Vis alle eiendommer Se hele annonsen på Finn.no